Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3066
8.9.11 17:41
megham33 píše:
No já jsem nedávno prodělala salmonelu,průjem zvrací,no hnus jako.Sem mojemu říkala at mi donese peřinu na záchod,holky já bych tam fakt spala kdyby mi ji donesl.Tak budte rady že je vám dobře:-)

a už je vše v pořádku?? :think: salmonela v těhotenství není žádná sranda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 17:42

Já mám taky divný břuch mám ho rozdělený na dvě patra,takové dvě gumy na zetora:-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 17:44

Jo už je to dobré,musela jsem jíst activie a actimely,akorád hygiena mě hlídala,ale byla to moje chyba,jedla jsem to co jsem neměla:-)

• Citovat
  • Upravit
3066
8.9.11 17:46

já čekám tedy první tak to asi bude vyditelné pozdíš i když mám 55kg při mé výšce 157 bych řekla že to půjde vidět hned :pankac: já jsem odešla z práce hned protože firma končí a měly mě vyhodit* tak jsem to neodkládala a zdrhla ihned :dance: taky jsem to chtěla na začátku ututlat ale když to povím jedné je to jako vlaštovky na drátě :-) tak se mi to nepodařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.9.11 17:50

My to jeste temer nikomu nerekli. Vi to moje sestra a moje rodice a tady na emiminu ale nikdo jiny. Ani tchanovci to nevedi..
Casu dost :palec: :palec:
Navic zacatek je strasne nejisty. Dokud nebudu aspon ve 14tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 17:51

Já jsem zase omarodila,a mezi tím jak jsem doma odpočívala tak se nám to povedlo,a už jsem zůstala doma:-) takže taky pohoda.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 17:55

Hanapospis-u nás to věděli hned,na mě to poznali:-)) a v práci se to taky brzy dozvěděli.

• Citovat
  • Upravit
16244
8.9.11 17:55

to se holky mate.
Ja muzu nastoupi na materskou 11tydnu pred terminem porodu. Coz vychazi na konec ledna. Chtela bych ale v praci zustat aspon do poloviny unora nebo konce unora.
Letadlo me vezme do 28tydne bez problemu a mezi 28-36tydne potrebuji papir fit tu fly.. tak snad to pujde bez problemu :think: :think:
Termin mam 16.4 a 19.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.9.11 17:56
megham33 píše:
Hanapospis-u nás to věděli hned,na mě to poznali:-)) a v práci se to taky brzy dozvěděli.

Tak ja byla v CR ted a to jsem byla v sedmem tydnu to na me nemohl nikdo nic videt… a ted kdyz to mame domu 1500km tak se to taji docela dobre :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.9.11 17:57

tak holky padla a ja padim domu.. tak papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.9.11 18:12

Díky holky za přivítání.Odpovídám na otázku,ano počali jsme přirozeně.Jediné co u mě funguje na jedničku je otěhotnění.sem mudrovi říkala že bych si mohla založit firmu na plodnost :mrgreen: .Akorát s tím udržením mám trošku problém.Co se týká příznaků tak ty mě neminuly.Každé ráno mě bolí bříško a chce se mi zvracet,ale doopravdy jsem ještě nezvracela ani jednou,jsem slabá,víc unavená ale spíš jen dopo pak to přejde.Každopádně jsem zato ráda.v předchozích dvou těhu mi nic nebylo a bylo mi to divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 18:19

A s tím udržením nejde nic dělat?Já to nikdy nezažila,tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Peeetra
8.9.11 20:00

Jéé, Bajčo, tak to jsme na tom stejně…stejný týden a jak čtu tak i příznaky:-))) Kdy máš termín? A odkud holky jste?

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.9.11 20:08

Vsetín:-) počítám že odtud žádná z vás není.

• Citovat
  • Upravit
Peeetra
8.9.11 20:13

Já jsem z Orlové…ale bydlíme tady s přítelem teprve 2 měsíce, tak tady ještě nemám žádné kamarádky, natož těhulky… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex