Poradna duly
Jana Čurdová
aha
holky už jsou trošku dál než já ale pořád spadám do skupiny mimča březen,duben.
A ty už máš dceru jak vidím,že?určitě spadáš,já to mám tak tak 3.3 jinak by mě holky vypískaly:-)
jo jo mám z prvního manželství a teď v tom druhém ne a ne,ale to možná některé holky ví,ty co chodí na emimino poctivě ![]()
Já chodím poctivě,ale moc si nicku nevšímám:-) ale začnu:-) a splodili jste přirozeně?My naštěstí ano po prvním nezdaru se nám to povedlo,do tedka tomu nevěřím:-D
meg, díky, snad to bude dobrý ![]()
Jinak fakt netuším kolik nás tu může být
chtělo by to nějaký seznam i s termínama ![]()
Reinka
u mě jsou nevolnosti asi už pryč už nechodím
a sním docela teď hodně věcí
jsem už ráda protože objímání záchodu mě už opravdu nebaví ![]()
Megham33 mě to vychází 1.3. tak jsem ráda že jsem to ješte stihla je tu skvělá parta ![]()
A zdravím všechny nové příchozí jak vidím tak se jen množíme
![]()
Ahoj holky,
vitam nove prichozi tehulky a preji aby vse slo jak hodinky.
Ja se uz nemuzu dockat pristiho tydne, kdy mam schuzku s midwife a pak 27.9 prvni screening. Uz aby to bylo. To cekani me strasne ubiji.
Jinak ja stale zadne priznaky nemam. Misu jsem neobjimala ani jedou. Nic me neboli, chute ani nechutenstvi nemam… Docela me to stve ![]()
hanapospis
to ti i zavidím já ze začátku objímala záchod i 6krát za den nemluvě i o ráních návštěvách ve 2 hodiny ráno
mě budou v pondělí brát krev tak se bojím aby dopadlo vše o.k ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
hanapospis
to ti i zavidím já ze začátku objímala záchod i 6krát za den nemluvě i o ráních návštěvách ve 2 hodiny ráno![]()
mě budou v pondělí brát krev tak se bojím aby dopadlo vše o.k
Ja bych zase nejake ty nevolnosti brala. Vubec se necitim tehotne. Navic to cekani.....
sxa tak to ti vyšlo:-)) mě už naštěstí zle nebývá.
Hanapospis-my jsme se ted potkaly u výtahu:-DD
megham33 píše:
sxa tak to ti vyšlo:-)) mě už naštěstí zle nebývá.
Hanapospis-my jsme se ted potkaly u výtahu:-DD
jo jo potkali
![]()
mě zase býválo zle ,ale vůbec nemám žádné bříško tak si nepřipadám zase jako těhule
ale spíš jak kdybych se dobře najedla
![]()
No já jsem nedávno prodělala salmonelu,průjem zvrací,no hnus jako.Sem mojemu říkala at mi donese peřinu na záchod,holky já bych tam fakt spala kdyby mi ji donesl.Tak budte rady že je vám dobře:-)
Ja taky zadnep brisko nemam. Nebo aspon ne tehotenske tvrde.. spek tam ale mam a poradny
![]()
Kamaradkam se brisko u prvniho zacalo ukazovat az kolem 20tt ale u druheho to prej jde mnohem drive.
Ja cekam ze u me to taky pudje brzo videt. Ja jsem v puberte byla takovy metracek, pak zhubla 20kg tak uz ta kuze je natahla a bude pro ni jednoduche se zase vypouknout. No uvidime. V praci bych to chtela oznamit co nejpozdeji. Planovala jsem tak az konec rijna. Snad se mi to podari ututlat
![]()