Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1325
8.9.11 12:30

Ahoj holky, můžu se k vám přidat???? Jsem v 8+2 tt a teda moc šťastná, je to moje první a termín mám prej někdy na polovinu dubna, teda zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
8.9.11 12:32

Co se týče těch jmen, tak my jsme se celkem pěkně shodli…buď holčička Vanda nebo Valerie a chlapeček buďto Sebastian nebo Samuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
8.9.11 13:03
Hanulev píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat???? Jsem v 8+2 tt a teda moc šťastná, je to moje první a termín mám prej někdy na polovinu dubna, teda zatím…

ahoj, vítám tě mezi námi :-) přeju, ať všechno dobře probíhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
8.9.11 13:08

ahoj holky, tak jsem byla dneska na kontrole a nedozvěděla jsem se skoro nic. nervy zbytečný. dostala jsem teda průkazku, ale fotku tady u nás nedělaj. napsal mi žádanku na prvotrimestrální screening do nemocnice do Havlíčkova Brodu, kam jdu až 27.9. já to do tý doby asi nevydržím. jinak prej všechno probíhá normálně, lítat taky můžu (příští týden letím do Barcelony) a další kontrola je až 6.10. ach jo, jsem tak zvědavá! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
8.9.11 13:56

Hanulev

ahoj taky tě tady vítám :mavam: Koukám že se vám líbí jména na V a S :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
8.9.11 14:21

Hanulev: ahojj.. to jsme podobně těhotné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
8.9.11 14:24

Dneska jsme zase :poblion: takže nevolnosti nejsou pryč :roll: škoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.9.11 14:26

ahoj

ahoj holky jsem tu nová chodila jsem na modrýho koníka ale vyhodily me :-(( můžu se k vám přidat?mám termín 14.4. :-) dneska jsem byla u dr na UZV a odpobvidame 9+1 tt :-) za týden jdu na krev na screning :)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.9.11 14:27

a dnešní UZV :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.9.11 14:29

Ahojky, vítám nové těhulky :mavam: :kytka:

Já dneska ještě ne :poblion: a doufám, že včera to bylo jen tím džusem, jinak se picnu :zed: :mrgreen: dneska jsem si byla dát smaženej sejra a americký brambory, tááákovou chuť jsem na to měla, v půlce porce jsem viděla všechny svatý, ale snědla jsem to a sotva jsem se dokulila domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.9.11 14:29
deny88 píše:
a dnešní UZV :-)

Jééééééé, krásnýý :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.9.11 14:35

děkujii :-)) já už mám letos za sebou mimoděložní a jeden vejcovod fuč :-( tak už jse ani nedoufala ale zvládli jsme to .. už mám skoro 4 letýho chlapečka Vojtu :-) na sourozenečka se moc těší.. :-) chodili jste někdo na konika?mě ted po 5 letech vyhodily :-(( :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 14:39

Ahoj,můžu k vám?já mimi čekám 3.3:-) taky mám letos mimoděložní za sebou a vaječník mi taky vzali,od příchodu z nemocnice jsme se začali hned snažit.5 měsícu snažení.Na nový rok mě operovali.A ted opravdové těhu:-)

• Citovat
  • Upravit
6
8.9.11 14:42

ahojky tak to máme skoro stejny me operovali v breznu a po 4 mesicich se znova zadarilo a uz je to v deloze a krasne rosteme :-) máš fotečku? :-) a klik jsi teda TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.9.11 14:50

Taky rosteme jak z vody:-) ale jsme líní,nechtělo se mu/jí hýbat,tak ještě nevíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex