Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
6.9.11 23:26

Jééé, Jani, zrovna dneska jsem koukala v kalendáři na jméno Liliana a chci ho přítelovi navrhnout :palec: :lol:

No, to já taky vypiju teď snad nejvíc coly, mám na ni pořád chuť :nevim: a mám strašnou chuť na frappé, nejdřív jsem se snažila, ale teď si ho klidně dám a to je panečku krásnej pocit :oops: :mrgreen:

Jinak já taky, tak po obědě padnu do postele a spím a pak se mnou nic není, nic mě nebaví, nic se mi nechce :pocitac: a dneska mi je celej den fakt divně, takže to stojí za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.9.11 08:32

Ahoj Reinko, tvoje pocity jsou asi úplně normální dnes začínám 15t. Do 12 týdne mi bylo přesně tak jak všichni popisují i s těma pocitama máme doma dva kluky 10 a 6 a už dobrý rok jsem manžela ukecávala na třetí. (né že by nechtěl jen chtěl chvilku počkat protože ten mladší je strašný divoch) A když jsem byla konečně v tom tak mě pořád napadalo jestli to byl dobrý nápad jít do třetího, jestli to budu všechno zvládat apod. Po 12T jako když utne ze dne na den mi začlo být úplně dobře jako bych ani nebyla těhotná a pocity zmizely taky. U kluků jsem byla od začátku doma,ale teď chodím do práce a musím říct že je to super protože mi to o moc rychleji utíká, všem držím palečky ať vám rostou bříška. Na mě už je to teda vidět a už to nejde ani schovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
7.9.11 09:46

Reinko, co se týče těch tvých pocitů, tak tě úplně chápu. zrovna včera jsem byla u kamarádky, která má 3-měsíčního chlapečka a byla jsem u toho, jak ho koupala a kojila a celou dobu jsem si říkala: „tyjo, to nezvládnu, takhle každej den furt dokola a jak je maličkej, co když se mu něco stane, co když mi to nepůjde jako jí?“ no prostě myšlenky na prd. pak ráno jsem zase vypravovala přítelovu skoro 5-letou dceru do školky a všechno v pohodě a ani mě nenapadlo, že by se něco mohlo někdy stát… no prostě divný. asi je to tím, jak jsme teď hormonálně rozhozený, snad se to spraví.
jméno Liliana bylo dlouho moje nejoblíbenější. pak se mojí dávný lásce narodilo dítě a je to Lilianka, takže je vymalováno. mýmu milýmu by se ale stejně tohle jméno nelíbilo, takže je to fuk. navíc už jména máme vybraný, tak to neřeším.
jo a dneska jsem se konečně trochu vyspala. byla jsem vzhůru jen 2× a zase jsem skoro hned usnula, takže dobrý :-D
zítra jdu na KO na utz, tak držte pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
7.9.11 12:10

Ty pocity jsem u prvního těhu měla taky,ale postupně jak rostlo bříško, tak jsem se už jen těšila a i když Lili jako miminko hoooodně plakala, tak to byly krásné chvíle…
Lilianka je krásné jméno, hlavně neobvyklé a to s emi líbí…ze zač. trošku jazykolam,ale všichni si zvykli a už i naše malá si říká Lilianka a jak jí to jde.. je neobvyklé,ale je v kalendáři.. a říkáme jí Lili,Lilčo,Liluško,Lilinko,Lilianko,Lilečku, no je spoustu úprav…co u spousty jmen ani není :-) takže jsme ráda, že jsme se pro toto jméno nakonec rozhodli..
už máte nějaké varianty pro chlapecká jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
7.9.11 12:18

ještě si o sobě malá mluví jako o Lince :lol: třeba Linka čurá a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.9.11 12:52

Jména nemáme vůbec, nejsme schopný se shodnout :mrgreen: já vybraný mám (a doufám, že si je prosadím) líbí se mi Andrej, Patrik, Gabriel a u holky Gábinka, Violka, Lilianka, Linda…holčičích jmen se mi líbí vcelku hodně, ale s klučičíma je to horší.

Navíc jsem si říkala, že nevolnosti už jsou pryč a před chvílí jsem se po :poblion: :nevim: bléééé :zed: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
7.9.11 13:08

Reinko: já teda doufám, že moje nevolnosti jsou taky pryč, tak snad nebudu taky:poblion je to hnus..

přesně, holčičích jmen je víc hezkých nebo větší výběr..těch klučičích je to horší..
mě se líbí třeba Teodorek,Samuel,Tobiáš,Tadeáš,Matěj,Martin,Dominik.. ale vubec nevím jak to dopadne…mám tušení na kluka, tak proto přemýšlím o klučičích..u holek se mi líbí Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
7.9.11 13:10

vždycky jsem to měla stejně jako Reinka - holčičích jmen se mi líbilo moc, ale klučičí skoro žádný a když, tak jen trochu. už je máme ale vybraný - kluka vyřešil můj milý. bude se jmenovat po něm a po dědečkovi Honzík. nic proti tomu jménu nemám, není jich teď u nás v okolí moc a nikdo se mu za něj nebude posmívat. holčičích jmen jsem měla sepsaných několik - např. Adéla, Zuzana, Stela, Jolana, Aneta, Kateřina. přítel chtěl Terezu nebo Vanesu. vyškrtla jsem mu obě, on mě všechny kromě Anety. takže to bude Anetka. myslím, že se to hodí i k Natálce, což je jméno jeho první dcery :-)

já teda nevím, mně nebylo špatně za celou dobu ani jednou… ani nemám nějaký větší chutě na něco. jen se strašně přecitlivělá a furt bych bulela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
7.9.11 13:12

Tak holky ja mam prave opracny problem. Dokazu vyjmenovat xx klucicich jmen, ktere se mi libi
Samuel, Ondrej, Tomas, Lukas, Vojtech, Jakub, Marek atd atd…holcici se mi nelibi ani jedno :think: :think:

Zatim u holcicky vede Klara nebo Elena. Proste mi pripada ze neni zadne pekne holcici jmeno :think: :think: :think: :think:

Ja si vubec nepripadam tehotne. Nic me ne boli neni mi zle, proste vubec zadne stavy.
Docela bych privitala njaky ten :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.9.11 13:13

To já mám šílenou chuť na smaženýho sejra a americký brambory, ale hezky z restaurace…jenže jak jsem měla hlad a nic nejedla, protože chci jedině tohle, tak jsem se z toho po :poblion: :mrgreen: :mrgreen: a teď mám akorát žaludek v křeči.

Jani, tyhle klučičí jména jsou sice hezký, ale teď se tak jmenuje snad každej :roll: takže chci jméno, který nebude mít jednou půlka třídy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
7.9.11 13:16

Tak ja toto vubec neresim.. nejak se mi moc nelibi neobvykla jmena. Sestra dala jmeno Vendelin a docela dlouho jsme si na nej zvykala. Doted se mi moc nelibi. Ale rikam mu Venda takze si stejne jakzdy mysli ze se jmenuje Vaclav..

Neter sla do prvni tridy a maji ve tride tri Dominiky a dva Tadease, dve Vanesy a dve Natalky takze si myslim ze ty klasicka jmena se az tak moc nedavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
7.9.11 13:16

Reinko: jasný, proto byl Teodor na prvním místě, pro Teouška mám prostě slabost :mrgreen:
já mám chuť zas na kořeňená masa

jinak kdybych nebydlela v CZ, tak se mi hodně líbí Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
7.9.11 16:12

Sice ještě nevíme co to bude ,ale já mám vybrané pro holku už jméno Natálie :-D čemuž věřím že to holka je :lol: a pro kluka Dominik nebo Patrik* Ale přítel řekl že si pro kluka najde jméno sám :pankac: tak se jen bojím s čím dojde :-? jenom mě děsí a chodí mi říkat šílená jména a pak člověk neví jestli si zrovna dělá srandu Hugo,Benjamín :roll: Ale rozhodnu stejně o tom já :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.9.11 18:24

Jojo, přesně, já jsem mu řekla, že jestli si bude stát za svejma nemožnejma jménama, tak bude mít prcek příjmení po mě a jméno si tím pádem budu moc vybrat sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, kdo ví, jestli se nakonec shodneme :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.9.11 09:50

Tak tenhle problém máme taky, na jménech se prostě shodnout nemůžem, mě se líbí na kluka strašně moc Tadeáš, Samuel, Max, ale manželovi se líbí Pavel (tak ten jedině přes mou mrtvolu…) nebo David. Na holčičku se mi líbí Klárka, Sára, Anička a nikdy před tím by mě to nenapadlo, ale začala se mi líbit Ella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí