Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, my jsme tuhle diskuzi uzamknuly, takže jenom pošli žádost, Reinka to schválí a šup mezi nás:-)Tady Ti asi nikdo neodpoví:-)
švestka píše:
Ahoj, my jsme tuhle diskuzi uzamknuly, takže jenom pošli žádost, Reinka to schválí a šup mezi nás:-)Tady Ti asi nikdo neodpoví:-)
aha. a jakou žádost? a kam? tomuhle moc nerozumím
dík za radu
Ahoj jenom vstup na tuhle adresu a odešli žádost o vstup a Reinka ti to schválí a budeš zase mezi námi ![]()
Ahoj holky.jsem nejak nervozni. 21TT a necitim pohyby,predtim jsem obcas zacitila pohyby a zas nic.Mam strach at neni neco spatne…
lucieSe píše:
Ahoj holky.jsem nejak nervozni. 21TT a necitim pohyby,predtim jsem obcas zacitila pohyby a zas nic.Mam strach at neni neco spatne…
Ahoj, vůbec nestresuj. Pohyby ještě nemusíš cítit úplně pravidelně, záleží, jak je mimi natočeno, jak je uložen placenta apod.
Jestli chceš, jsme v uzavřené skupině, klidně se přidej. Stačí poslat žádost viz.příspěvek výše
Zdravim vsechny maminky dubnatek 2012 Omlouvam se, ze vas rusim, chtela bych se jen zeptat. Mam holcicku dubnatek 2011 a chtela bych se zbavit veci, ktere uz nepouzivame. Nabizim nejake veci na Mimibazaru: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
A hlavne mam hromadu krasneho obleceni na holcicku doma, ktere jeste neni nafocene, od tricek, boticek Hello Kitty, bundicku, overalky, proste hormada opravdu krasnych a neposkozenych veci. Kdybyste nektera mela zajem, napiste mi vzkazik, nafotila bych treba vic veci najednou a nemusela bych to pridavat na mimibazar. Cenu si dohodneme. Jde o veci od narozeni po 6 mesicu. V podstate az na drobnosti jako jsou body, kterych neni nikdy dost, byste nemusely na tu dobu nic kupovat
Pokud by mel nekdo zajem jak o obleceni tak o nejakou vec z Mimibazaru, tak jasne ze dam slevu. Cim vic tim lip
Pekny den vsem
![]()
Ahoj holky.Chtela bych poradit.Byla jsem ve 20TT na fetalnim echokardiu a miminko melo srdicko v poradku.Dnes jsem byla na gynde a jsem ve 22TT a zkousel miminku pres utz srdicko a nepravidelne ji bilo.Myslite,ze to bude
vse v poradku?Doktor ujistoval,ze to nic nemusi byt,ale mam ted strach.
Lucí: když tě ujišťoval Dr. tak to bude snad v pořádku
přeci jen Dr. ví víc jak my..
Ahojky jsem z Kroměříže a čekám druhé dítko v dubnu.Má to bejt kluk, holku doma už mám a vydala za 100 kluků,teda vydá je jí už 16let a je to spíš horší než lepší.Prostě puberta.Snad tenhle klučina bude andílek ![]()
dajka16 píše:
Ahojky jsem z Kroměříže a čekám druhé dítko v dubnu.Má to bejt kluk, holku doma už mám a vydala za 100 kluků,teda vydá je jí už 16let a je to spíš horší než lepší.Prostě puberta.Snad tenhle klučina bude andílek
Ahoj, my tady v téhle diskuzi už nejsme, přestěhovaly jsme se. Ale klidně přijď za námi.
klikni na https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?… a dej zažádat o členství. Až bude online Reinka, to je správce naší skupiny, tak Ti to odklikne a pak už můžeš přijít kdykoli pokecat ![]()
https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?…
znova ten odkaz, ten v předchozím příspěvku nefunguje
ahojky.sice uz je asi pozde ti to rikat, ale moje mimco bylo taky o 14 dna mensi..a dneska je to uz v pohode. narodili jsme se 1.3.