Poradna duly
Jana Čurdová
Holky mě od včerejšího večera děsně bolí břicho. Prostě tam mám šílené křeče. Je to mazec ![]()
Nosíte už některá těhu kalhoty?
janule89 píše:
ty jo, já pohyby žádný ani netuším, natož abych je cítila. Dnes na kontrole jsem navážila další dvě kila navíc, takže celkem už tři.
Doktor mě dostal, prý jsem měla na screeningu velmi nízké HCG a mám jít znovu na krev. Ale minule mi to vůbec neřekl, takže teď jsem lehce v šoku. A my máme toho Downa v rodině, do prčic.
Janul já myslela že hladina HCG určuje těhotenství, že je to hladina nějakého těhotenského hormonu, neslyšela jsem nikdy že by to souviselo s Downem, hlavně se nestresuj!! Všechno bude v pořádku uvidíš!!
já čtu a čtu a hladina HCG opravdu souvisí s vývojovými vadami, u downa ale bývá spíše vyšší (ufff), ale u jiných vývoj.vad bývá nízká. Samo o sobě to nemusí samozřejmě znamenat nic, ale vystresovalo mě to.
Lennn píše:
Holky mě od včerejšího večera děsně bolí břicho. Prostě tam mám šílené křeče. Je to mazecNosíte už některá těhu kalhoty?
Já nosím skoro od začátku, protože se mi nafouknul podbřišek a normální už jsem nedopla ![]()
Těhu kalhoty ještě nenosím a přesto že bříško nemám skoro žádné,musím říct že je mi nejlíp v teplákách, tak nějak je mi divně těsno v jakýchkoliv kalhotech.
A nemáš to bolení bříška spíš od trávení, mě se teď v těhotenství často stává, že mi něco nesedne a pak taky trpím křečemi v žaludku a střevech?
já těhu kalhoty taky nosím od zač. přesně jak Reinka.. nafoukl se mi podbříšek a i když klasické bokovky zapnu amám tam i místo, tak mě prostě škrtí..
Holky, omlouvám se, adminům jsem nenapsala, dneska mám nějakej den blbec a teď nám začal šíleně blbnout net, tak snad se tohle aspoň pošle
Zítra jedu na tu kontrolu, tak snad bude prcek v pořádku
a ukážu se tu nějak večer, tak slibuju, že to zítra zařídím ![]()
Já už těhule kalhoty taky nosím ,ale zjištuji že bych mohla mít větší gumu v pase
už mě to trochu když sedím tahne ![]()
reinka dobře to dopadne
![]()
Reinko: to vubec nespěchá, hlavně ať KO dobře dopadne a já věřím, že ano..
sandro: a ty nemáš tu gumu posouvací na knoflík? já to u jedněch mám…a u druhých ne,,ale ty budu nosit,až budu mít hoodně velký břicho..ty jsou na pokročilé těhu..posledně jsem s něma šla rodit..
to nusný počasí mě už štve..taky je u vás v noci takový děsný vítr? U nás to je děs ![]()
Žádný knoflík tam nemám koupila jsem je v bazaru budu se muset podívat po nějakých druhých a tedy s knoflíkem ![]()
Čau holky.
já jsem dnes dostala výsledky krve z genetiky, kvůli Downovi v rodině, a mám to naprosto v pořádku, tak jsem ráda moc moc moc.
Dnes odjíždím do neděle do školy, tak nevím, jestli se sem budu mít čas podívat.
Opatrujte se.
januli: moc gratuluju ![]()
já mám dnes blicí den..od rána bleju jako Amina ![]()
já jsem dnes jela na vyšetření prsů a v autobuse jsem fakt měla co dělat abych se nepozvracela.fakt hrůza,kdy už to přestane?
Ahoj holky
Tak doktorka žádnej hematom neviděla, placenta ji prej přijde taky dost vysoko, takže na ty zprávy z nemocnice spíš nevěřícně koukala
prcek vyrost, hejbal se, ale když jsem viděla kvalitu jejího UTZ (asi jsem si nějak navykla na ten super UTZ z nemocnice
) tak jsem si neřekla ani o fotku, ani jsem se neptala na pohlaví, za měsíc jdu k ní i na screening, tak to už se ho snad dozvím
Ještě mě teda hnala do nemocnice na ty tripply
nu, tak to mám teda taky za sebou a týden cca se mám rozhejbávat a pak můžu i do školy, tak snad už bude jen dobře
ááá já to jdu oslavit do cukrárny ![]()