Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
24.10.11 10:13

Bajčo - krásná fotečka
Jani držím palečky ke KO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
24.10.11 14:25

tehulka_janina tak jak to dopadlo už ti řekl co čekáte nebo se malý/a styděl?? Doufám že výsledky taky dobře dopadly :palec:
Dneska mě zase potvrdil holčičku tak snad to bude definitivní :hug: A už mám nahoře 5 kg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
24.10.11 14:35

Tak jsem si naivně myslela, že je mi líp, ale bohužel jsem zase doteď :poblion: a nebo spala. Už mě to vůbec nebaví tenhle stav :cry: Já chci aby mi bylo dobřeeeeee!!!!!
Připadám si nepoužitelná :cry:

sxaxnxdxrxa: tak to je super :palec: Holčička :palec: Já jsem zvědavá, jestli jsem se trfila a nebo mě moje intuice zradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.10.11 14:38

Ahoj holky, já jdu na KO až ve středu a docela se těším, na to, jakej z toho mám strach, aby byl prcek v pořádku. Dneska jsem se vážila a od začátku těhu mám dole 7 kilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.10.11 16:11

Reinko: tyyjo… tak at už to jde jen nahoru..

KO v pořádku, pohlaví vím,ale bude to překváko:-))) screeningzatím ok negativní..tripply jsou prý součástí, ty ještě nevím..ale snad to bude taky dobré… stihla jsem dnes i EKG a obvodaka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.10.11 16:15

Jani: jako břicho mi roste, žeru nonstop :nevim: tak já nevím, dost mě to překvapilo :-P

Já mám tripply zítra, ale nejdu na ně, nemám se tam jak dostat :dance: :mrgreen: aaaaaaa…ani náám neřekneš pohlaví???? :lol: Já jsem zvědavka zvědavá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
24.10.11 16:30

Reinko 7kg je dost. Ale mimina jsou paraziti, berou si z maminy, takže mimčo by strádat nemělo :wink:

Janino výsledky super :palec: :palec: Já chci taky vědět pohlavíííí :lol: A těch doktorů si zvládla dneska hodně. Já se vyplazila 2× z postele, ráno do školky a odpoledne do školky. Ale ještě mě čeká trénink s malým, budu se muset nějak zmátořit. U ledu mi bývá vždycky dobře, asi ten chlad mi dělá dobře. Tak to nějak zmáknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
24.10.11 17:58

tyjoooo Janča jaká je tajnůstkářka. Reinko držím palce, já jdu na kontrolu už zítra, tak jsem zvědavá, co mi poví. Doufám, že aspoň jíš!!! Já dnes byla u zubaře, moc to bolelo, tak jsem si jako bolestné koupila tři dortíky.

• Citovat
  • Upravit
26833
24.10.11 18:02
janule89 píše:
tyjoooo Janča jaká je tajnůstkářka. Reinko držím palce, já jdu na kontrolu už zítra, tak jsem zvědavá, co mi poví. Doufám, že aspoň jíš!!! Já dnes byla u zubaře, moc to bolelo, tak jsem si jako bolestné koupila tři dortíky.

Jím od probuzení do usnutí :-D já jsem celej život žrout, proto mě to tak udivilo :think: :mrgreen: To já bych si koupila zmrzku :lol: mám šílenou chuť na pohár, tak se těším, až budu moc ven, tak na nějakej vyrazíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.10.11 20:13

No mě vadí otevřená diskuze,aby sem nešel čmuchat někdo příbuznej :lol: tak zamknem diskuzi.. co Reinko, ty jsi zakladatelka… byli byste pro uzamčení? Samozřejmě nové těhule můžem nabírat dál..to mi neva..

doktoru jsem zvládla dost,ale všude jsem čekala… děs.. navíc jsem dneska byla taková napumpovaná, že jsme zapomněla ráno zvracet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
24.10.11 20:19

no, jak chcete… anebo nám to můžeš všem napsat do zprávy :-)

• Citovat
  • Upravit
janule89
24.10.11 20:20

resp. všem zvědavejm :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5235
24.10.11 20:29

Já jsem taky pro zamknutí. Přece jen jsou věci, co by někteří vědět nemuseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.10.11 22:13

Super a jak se to dělá? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
25.10.11 06:34

O.K jsem pro :palec: