Poradna duly
Jana Čurdová
Po mě gynekolog taky nechce ani EKG, ani prohlídku u obvoďáka, ani zubaře. Na všem jsem byla těsně před otěhotněním, takže nikam už ani nepůjdu. Ale povinnost to není. A už vůbec to nezajímá nikoho v porodnici ![]()
Holky nádherné fotky!!
já se vám asi jen tak nevyfotím, ale vypadám úplně stejně jako Lenn, zatím mi to spíš připadá jako malý špíček ![]()
mně teda připadá, že u Lenn to nevypadá ani na malinký špíček.. ![]()
To já taky, hlavně když si dám navečer něco co mě nadýmá, stačí jablíčko nebo hruška, to pak vypadám, že už mi do porodu moc nezbývá
Ale do rána to většinou splaskne.
Když ono je to těžko, já jsem taky takhle hubená jako Lennn a tohle bříško je fakt úspěch, teda aspoň u mě!
Holky já vím, že to možná vyzní blbě, ale já si někdy připadám už jak soudek. Břicho mám vlastně úplně ploché za normálního stavu, takže tenhle ten špek považuju za maxi
Až to bude mít tvar těhu bříška, tak to bude něco jiného, te%d si fakt víc než těhotná příjdu tlustá
I když okolí si klepe na čelo, že jsem se asi pomátla ![]()
Vítám novou těhulku švestku
Taky jsem zkusila metřík super
Před chvilkou jsem dorazila s malým od zubaře vrtali mu tři zuby ![]()
jo Lennn, já to chápu.. pokud si byla zvyklá na břicho rovný jak prkno, tak je to pro tebe nezvyk. Ale jako tlustá fakt nevypadáš, tak se nestresuj ![]()
Tak to já tě Lennn chápu, já jsem šla včera s manželem na procházku a bylo mi v té bundě nějak těsno a šlo se mi tak těžko, jak kdyby mi do břicha někdo nafoukal vzduch a přitom tam mám taky jenom špek ![]()
Zdravím a děkuji Katkad, s tím malým sis asi docela užila, já zubaře k smrti nenávidím. Jinak holky metříky super, mě už se taky jeden povedl, ale neměly byste ty a Lenn lepší ty metříky jako mám já, které ukazují nejen kolik dnů zbývá do porodu, ale které i počítají v kterém týdnu momentálně jste?
někdy se říká že na těch hubených to jde vidět líp ale já si nemyslím.moje kamarádka měla vždy větší břicho a při těhu ji už ve 3 měsíci rostlo jak z vody.jinak ten pocit nafouklosti znám.se v noci točím jak kombajn a přitom břicho ještě taky nic moc ![]()
švestka to jsem zkoušela ale nějak mi to nejde a u zubaře naštěstí uper malý se nebojí ani neřve minule měl doktor problém mu vyvrtat zub pože malý místo aby řval tak měl záchvat smíchu ![]()
S tím kombajnem jsi mě fakt rozesmála, to se mi teď docela hodilo, zrovna mi končí prac. doba, tak půjdu domů zvesela, jinak zítra mám dovču, takže se do pondělka odmlčím, snad o nic nepřijdu ![]()
Katkad: Tak to máš super, to by mě zajímalo co je na tvojem zubaři tak směšného, že bych ho taky vyměnila. Mě to taky s metříky nešlo, dělám na tom celý den
V pondělí ti to zkusím popsat.