Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, ráda bych se seznámila s těhulkama, které se chystají v únoru nebo v březnu 2012 do porodnice v Neratovicích. Máte nějaké zkušenosti nebo jste prvo jako já?
Ahojky, já se rozhoduji mezi Brandýsem n.L. a Neratovicemi. Ale pořád váhám…
Jaký máš názor na Neratovice?
Ahoj holky, já bych teď v říjnu měla v Neratovicích rodit…Osobně bych se asi moc nerozmýšlela, jestli Brandýs nebo Neratovice…na Neratovice jsem slyšela jen samou chválu, už jen když si přečteš různé diskuse na netu, tak si myslím, že je to lepší porodnice…i když Brandýs prý není také špatný, ale musí tam probíhat vše v pořádku…a co jsem slyšela, tak PA nejsou až tak moc příjemní… ![]()
Purelily píše:
Ahoj holky, já bych teď v říjnu měla v Neratovicích rodit…Osobně bych se asi moc nerozmýšlela, jestli Brandýs nebo Neratovice…na Neratovice jsem slyšela jen samou chválu, už jen když si přečteš různé diskuse na netu, tak si myslím, že je to lepší porodnice…i když Brandýs prý není také špatný, ale musí tam probíhat vše v pořádku…a co jsem slyšela, tak PA nejsou až tak moc příjemní…
Tak pak napiš, jak se Ti tam líbilo. Budu držet palce, ať vše proběhne v pohodě. ![]()
Ahoj, tak já se nakonec zaregistrovala v Podolí, jelikož mám nějaké problémy, tak mi to dr. doporučila. Ale kdyby tam náhodou bylo plno, nevzali mě i přes registraci a já i mimi jsme byli v poho, určitě jedu směr Neratovice.
V Neratovicich jsem rodila v prosinci a zacatek byl skvely, ale jisty pan doktor me poslal na cisare az po dvou hodinach spatnych ozev, bohuzel UZ BYLO POZDE…