Porod v Neratovicích únor 2012

10657
2.8.11 20:04

porod v Neratovicích únor 2012

Ahoj, ráda bych se seznámila s těhulkama, které se chystají v únoru nebo v březnu 2012 do porodnice v Neratovicích. Máte nějaké zkušenosti nebo jste prvo jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
8.10.11 21:35

Ahojky, já se rozhoduji mezi Brandýsem n.L. a Neratovicemi. Ale pořád váhám… :nevim: Jaký máš názor na Neratovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.10.11 16:32

Ahoj holky, já bych teď v říjnu měla v Neratovicích rodit…Osobně bych se asi moc nerozmýšlela, jestli Brandýs nebo Neratovice…na Neratovice jsem slyšela jen samou chválu, už jen když si přečteš různé diskuse na netu, tak si myslím, že je to lepší porodnice…i když Brandýs prý není také špatný, ale musí tam probíhat vše v pořádku…a co jsem slyšela, tak PA nejsou až tak moc příjemní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.10.11 12:06
Purelily píše:
Ahoj holky, já bych teď v říjnu měla v Neratovicích rodit…Osobně bych se asi moc nerozmýšlela, jestli Brandýs nebo Neratovice…na Neratovice jsem slyšela jen samou chválu, už jen když si přečteš různé diskuse na netu, tak si myslím, že je to lepší porodnice…i když Brandýs prý není také špatný, ale musí tam probíhat vše v pořádku…a co jsem slyšela, tak PA nejsou až tak moc příjemní… :nevim:

Tak pak napiš, jak se Ti tam líbilo. Budu držet palce, ať vše proběhne v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.10.11 12:11

Ahoj, tak já se nakonec zaregistrovala v Podolí, jelikož mám nějaké problémy, tak mi to dr. doporučila. Ale kdyby tam náhodou bylo plno, nevzali mě i přes registraci a já i mimi jsme byli v poho, určitě jedu směr Neratovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.13 13:17

spatny

V Neratovicich jsem rodila v prosinci a zacatek byl skvely, ale jisty pan doktor me poslal na cisare az po dvou hodinach spatnych ozev, bohuzel UZ BYLO POZDE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí