Termín říjen-listopad 2011

464
29.7.11 20:44

Termín říjen-listopad 2011

Ahoj budoucí maminky! Jsme v očekávání prvního drobečka. Máme dva termíny, proto oba měsíce. Podělte se o všední radosti i starosti s těhulkama ve stejném týdnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25152
1.8.11 13:03

Ahoj, máme termín 28.10. … zatím vzorové těhotesntví (musím zaklepat) - ale cítím už kila nahoře :)
Jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.8.11 13:45

avm3 Zdravím též, my máme termíny dva. Jeden podle MS 29.10. a podle UTZ 3.11. Tak jsem zvědavá, jak se prckovi bude chtít ven :-) Já jsem od přírody velkej hubeňour, takže i když jsem přibrala už 12kg, vůbec to na nás není vidět :-) Každopádně to cítim ale pořádně. Každý otočení či pohyb je občas dost bolestivý (žaludek, močák i žebra) … a bude hůř :-)

Co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
1.8.11 14:07

Ahoj, já jsem přibrala 9 kg - zdá se mi to hodně, ale všichni se diví, kde ty kila mám a doktor mi taky tvrdí, že tím, že jsem štíhlá a vyššší, tak mám malé bříško … tak nevím :)
Ale teď se obšas rozejít do schodů je síla :) Plánujeme dovolenou v Jeseníkách a jsme docela turisti, tak uvidíme, co ujdu.
Co čekáme bude překvapení :)
A vy?
A jaký jsi měla začátek těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.8.11 15:17

Já jsem na rizikovém, tak ani žádná dovolená v plánu nepřicházela a ještě k tomu jsme měli před měsícem svatbu, tak šli korunky jinam…

Mrkni ke mě na profil na fotky, taky to bříško není zas tak veliké, oproti jiným a tomu, že mám 12kg nahoře :-)

čekáme chlapečka - Dominika. Už se nemůžeme dočkat :-)
Zrovna mi přišel balíček oblečeníčka tak se tu u toho rozplívám :-)

Začátek těhul byl zvláštní. Počítalo se s tim, že vůbec nebudu moc mít děti. Natož, že se to zadaří na poprvé a udržíme. Takže první měsíce byly hodně skeptické a plné obav. Co se týče nevolnosti apod., myslím, že to nebylo tak špatné, hodně nechutenství, ale vyloženě zvracení jen vyjímečně. V 18tt jsem byla na pár dní v nemocnici, ale už snad ok! :-)

A co Ty, jaké byly začátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
1.8.11 15:25

ahoj muzu se pridat?koukala jsem i na jine diskuze, bohuzel vsechyn uz jsou rozjete, holyk se znaji,tak tam nechci lezt…jinak my mame termin 16.10…cekame holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.8.11 16:56

Ahoj a vítej alchien! Samozřejmě se můžeš přidat :-) To to utíká, viď? Jsem o 3 týdny pozadu.

Co už máte holky nakoupeno? Mě dneska přišla první výbavička, většinou velikost 62 :-). Teď shánim nějakou tašku na kočárek a autosedačku :-( nemůžu si vybrat.

Máte první těhul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
2.8.11 07:30

Ahoj, tak to je sranda, my se brali teď 16.7. :) My jedeme jen do Jeseníků a ne na celý týden, takže peněz to moc nestojí.

Tak to je fajn, že se vám povedlo i když jsi nedoufala, moc gratuluji. Já patřím k těm, co otěhotněli rychle a bez problémů (musím zaklepat). Ale obavy byli taky (lehce jsem krvácela), klidnější jsem až teď, když citím pohyby :)

Jo jo, včera mi taky přišel první balíček. Objednala jsem si 54, ať mám něco z toho nejmenšího a myslela jsem, že se u toho taky rozplynu … to není možný, jak je to malý … :)

Tak snad už to bude dobré, ne :wink:
Já jsem jen asi 2 týdny na začátku byla taková jakoby bez chuti, ale pak dobrý.

Dominik se manželovi taky líbil, ale vzhledem k delšímu příjmení, jsem mu to rozmluvila. My máme Vojtu a Radku :)

KvetuskaS píše:
Já jsem na rizikovém, tak ani žádná dovolená v plánu nepřicházela a ještě k tomu jsme měli před měsícem svatbu, tak šli korunky jinam…

Mrkni ke mě na profil na fotky, taky to bříško není zas tak veliké, oproti jiným a tomu, že mám 12kg nahoře :-)

čekáme chlapečka - Dominika. Už se nemůžeme dočkat :-)
Zrovna mi přišel balíček oblečeníčka tak se tu u toho rozplívám :-)

Začátek těhul byl zvláštní. Počítalo se s tim, že vůbec nebudu moc mít děti. Natož, že se to zadaří na poprvé a udržíme. Takže první měsíce byly hodně skeptické a plné obav. Co se týče nevolnosti apod., myslím, že to nebylo tak špatné, hodně nechutenství, ale vyloženě zvracení jen vyjímečně. V 18tt jsem byla na pár dní v nemocnici, ale už snad ok! :-)

A co Ty, jaké byly začátky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
2.8.11 07:32

Ahoj, taky tě vítám. A jaké máte jméno???

Holky už máte kočárek??? Já se teď docela vyděsila, protože jsem zjistila, že nejvyšší čas …

alchien píše:
ahoj muzu se pridat?koukala jsem i na jine diskuze, bohuzel vsechyn uz jsou rozjete, holyk se znaji,tak tam nechci lezt…jinak my mame termin 16.10…cekame holcicku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 10:38
KvetuskaS píše:
Ahoj a vítej alchien! Samozřejmě se můžeš přidat :-) To to utíká, viď? Jsem o 3 týdny pozadu.

Co už máte holky nakoupeno? Mě dneska přišla první výbavička, většinou velikost 62 :-). Teď shánim nějakou tašku na kočárek a autosedačku :-( nemůžu si vybrat.

Máte první těhul?

Ahoj holky, děkuji za přivítání :) my budeme mít kačenku :) po mamince :lol: no my už pro malou většinu máme, včera jsem objednavala postýlku a matraci, o víkendu chceme jít objednat kočárek se sedačkou a oblečení kupuju nějak postupně co se mi kde líbí, takže toho máme taky dost :) jen do porodky musíme něco vybrat, to nám chybí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
2.8.11 11:23

Jo jméno Kateřina se mi taky moc líbí, ale máme docela dlouhé příjmení, tak jsem si prvně říkala, že bysme dali jen Katku, ale nakonec jsme vymysleli Radku :)
A jaký máš vybraný kočárek a v jakém terénu se pohybuješ? (jeslti můžu být zvědavá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 11:49

No kočárek máme vybraný na prodejně,takže netuším,co je zač,takže odkaz se konat nebude :mrgreen: pak vam sem hodim foto,jeste se musime dohodnout na barve…prirovnala bych ho ke camarelu…nafukovaci kola, predni dve otocna, hluboka korba, sportak, autosedacka…je takovy bytelnejsi, ponevadz bydlime na vesnici…sice tu mame nove cesty a krasne chodniky,ale tatinek rad vyrazi i do prirody,tak at se mu s prckem dobre jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 11:49

A radka je moc hezke jmeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
2.8.11 12:35

Já jsem taky právě na vesnici a už mám jakoby vybráno, ale nechám se - blbec - vždycky zvyklat.
Líbí se mi tento - všichni mě přesvědčují, že má malou korbu, ale co jsem se dívala na míry ostatních, tak je to všude +-2cm stejné …
 http://dorjan.cz/…cka-1-1.html

alchien píše:
No kočárek máme vybraný na prodejně,takže netuším,co je zač,takže odkaz se konat nebude :mrgreen: pak vam sem hodim foto,jeste se musime dohodnout na barve…prirovnala bych ho ke camarelu…nafukovaci kola, predni dve otocna, hluboka korba, sportak, autosedacka…je takovy bytelnejsi, ponevadz bydlime na vesnici…sice tu mame nove cesty a krasne chodniky,ale tatinek rad vyrazi i do prirody,tak at se mu s prckem dobre jede :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
2.8.11 13:02

ten je krasny, navic dorjan je hodne doporucovan…navic vem si ze mimi ti tam dyl jak do dubna stejne nebude chtit byt,protoze nebude videt ven a bude se vztekat :mrgreen: takze korbicka si myslim ze je naprosto dostacujici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí