Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nevím, jestli už tu taková diskuze není, ale kdo čeká miminko v dubnu?
Gratuluju.
Ani se mi nechce věřit, že už jsou dubňátka 2012. Já mám doma letošní dubňátko.
Strašně rychle to utíká.
Tak ať se daří a je všechno v pořádku. ![]()
Ahoj, včera jsem našla na testu //, ms (ne)mám dostat zítra, tak myslím, že už nepříjde. Na dnešním testíku je druhá čárka silnější než na tom včerejším.
Juli, Farlin, zdravím
a ještě jednou gratuluju. A už mizím ![]()
Možná se vrátím, pokud se mrcha rozhodne za týden nedorazit
![]()
Ahoj holky mám stejně jako Weru doma letošní dubňátko strašně to letí a já v tuhle dobu byla asi 3 dny těhotná, takže to jste rychlovky že už to víte. Jinak přeji hodně zdravíčka ať jde vše tak jak má, opatrujte se a užívejte si to je to úžasné a pak ten přchod na svět nepopsatelné
![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla u paní doktorky a vypočítala mi termín na 3.4.2012, jsem teprve ve 4+1tt, ale hormony už pracují naplno ![]()
Hewe ahoj, tak to já ještě u doktora nebyla, mám jen sílící čárku na testíku ![]()
To je tvoje první dítě?
Ano, první mimčo a zadařilo se po prvním snažení, takže to ještě trochu rozdýcháváme
Ale už se moc těšíme, až to budeme moct říct okolí, do té doby snad bude všechno v pořádku… Vidím, že ty očekáváš druhé, tak moc gratuluju
Já měla minulou středu náznak druhé čárky, která do konce týdne sílila. Dnes jsem se před odchodem k doktorce ještě pojistila a naskočily mi dvě krásné vzorové || ![]()
Mi vychází TP podle ms na 5.4.
Taky se nám zadařilo napoprvé a u prvního taky.
Prima, že už to máš potvrzené od doktorky. ![]()
Ahoj holky, jdu vas taky jen pozdravit jako me dubnove kolegyne z letosniho roku
a hlavne pogratulovat k mimiskum
Uzijte si to tehulkovani, hrozne rychle to utika a hlavne preji hodne pohody a klidu a kontroly na vybornou
![]()
Ahoj holky, taky Vám gratuluju k mimčům a přeju pohodové těhu
Já taky patřím k letošním dubňátkům
(i když malá nakonec vykoukla na svět v březnu) To je hrozný, jak ten čas letí ![]()
Ahoj holky, čerstvé těhulky a nadcházející nebo i stávající maniky.
Včera večer 
Pevně věřím a doufám že zesílej a bude vše v pořádku. Podle poslední MS mám termín 6.4. ale je to takové jo i ne protože po vysazení antiko jsem měla dva celé cykly, první byl 33 dní, druhý 25 takže je ve hvězdách kdy jsem vlastně otěhotněla, uvidíme až co vypočítá doktor, nebo doktorka, ani nevím koho budu mít, odešel mi doktor totiž ze zařízení kam chodím na gyndu tak mi přidělej jiného. Ale já tam půjdu asi až tak za 2 týdny, pokud mě nebude nic bolet.
A jak vám je těhulky?