Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8561
31.7.11 13:48

Jé tuhle zavinovačku mám taky ale letní a pak mám tenhle fusak http://www.emitex.cz/…el-combi.php a obojí jsem teda s prckem používala fakt hodně moc. :wink: A romány nevadí, alespoň je co číct a třeba se o sobě něco i dovíme. Jo a já taky nemusím mít namimino všechno značkový, ani te´d prcek nemá značkový věci, má dycky pár kousků třeba z CaA a podobně ale jen na parádu a jinak na doma ven a do školky má věci bu´d to levné z teska nebo od vietnamců, na to aby ty tepláky zničil za měsíc mu to stačí a on furt někde leze a ničí to o 106.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 15:04

Ahoj holky, tak jsem začala krvácet..

K těm vitamínům - beru už 3měsíce listovku na předpis - je silnější a lépe vstřebatelná. A věci na mimčo by mi s dubňátkem navazovalo. Bohužel to asi neklaplo.

Renčí, pupínky jakoby potničky jsem měla taky, zmizelo to samo do 2 dnů. Tak to určitě přejde i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.7.11 15:08

Háta - To néééé, to je smůla, ale třeba to jěště bude dobrý? Nebo myslíš že ne? Máš pocit že to je jako MS nebo jakej z toho máš pocit? To mě mrzí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 15:26

Wildcat, díky :huban: nevim nevim, spíš si myslim, že je to konečná. A kdyby náhodou ne, budu aspoň mile překvapená. Nic mě nebolí a nic mi neni, ale mou MS od porodu nedoprovází vůbec žádné příznaky, takže nedokážu odhadnout, co se děje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
31.7.11 15:32

Tak my taky plánovali dubňátko. Já jsem březnová, takže jsem taky beran a jsem se sebou spokojená :lol:

Holky fusák od Emitexu mám taky a tu zavinovačku do autosedačky plánuju pořídit.

Háti a jedeš na pohotovost? 8-o Ty jsi měla ms dostat dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.7.11 15:37

Hele, tady zatim neni nikdo z Prahy co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 15:43

Juli, na pohotovost nejedu, nic by tam se mnou neudělali a ještě by měli blbý nápady si mě tam třeba nechat. V pondělí jen zavolám mudře, jestli je potřeba něco dělat. Myslim, že pokud je to MS, tak potratím a je to konečná. Možná mi doporučí si po skončení krvácení udělat test, zda hCG správně klesá, nebo přijít na krev.

Teoreticky by těhu mohlo pokračovat - mohla to být znovu dvojčata a mohlo mě tím krvácení jedno opustit, nebo jsem mohla mít hematom ze zahnizďování…těch možností je víc. Ale nechci se tim utěšovat. Počkám a uvidíme. Spíš myslim, že je to konečná. Nevim proč, ale mam takovej pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
31.7.11 15:45

Tak to je mi moc líto :-( určitě dej ale vědět, jak to celé dopadlo. Třeba máš pravdu s tím hematomem nebo dvojčátkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 16:02

Juli :huban: díky. Dám vědět.

Holky, dávejte na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
31.7.11 16:12

Háti ty taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
31.7.11 16:18

Háti - My se pokusíme a ty na sebe taky dávej pozor. Třeba když to nevyjde budeš v květňátkách. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
31.7.11 16:48

Ahoj holky, tak jste to tu pěkně rozjely, tak jsem si to celé přečetla :hug:
Háti co to píšeš??? Zajdi si zítra ke své gynekoložce, ať ti řekne více, jak moc krvácíš? Třeba to opravdu bude jen to, že tam byly 2 mimíska a to jedno se rozhodlo odejít a budeš mít 1 broučka. Zajdi si určitě, stejně musíš, protože kdyby to byl potrat, tak ti musej udělat kyretáž, ne? Tý jo, úplně jsi mi vyrazila dech, moc na tebe myslím a posílám spousty pozitivní energie, jen ať je to dobré :andel: :andel:

Juli já to s vlasy měla jako ty, v těhotenství naprosto senzační, po porodu děsně padají, ale to je prý naprosto normální, tenkrát mi doktorka řekla, že kdybych jířekla, že mi vlasy nepadají, že by se divila.

Ferli s tím termínem, já nevím, já možná 4.4., ale potřebuju zjistit z čeho budeme vycházet, protože jsem rodila teď v květnu, ale podle kalkulačky to mám na 4.4.2012

Holky a co těch vitamínů s etýče, já je baštím, nevím, co je pravdy na tom, že by se po nich přibíralo, to jsme neslyšela, ale to, že s epo nich roděj velké děti, to jsem slyšela, ale já vždy brala vitamíny, a porodní váhy dětí jsme měla 3050,3250,3550. Tak nevím, myslím, že normální váhy. Ale slyšela jsem to, nebo i to, že třeba máš ty vitamíny brát a třeba obden, nebo tak, jak tě to prostě napadne. Já teda do toho lupu ještě obden tu listovku.
Jinak oblečení neřeším, mám úplně vše od kamarádek a věci to jsou nádherné a jinak co jsem neměla a chtěla jsem, jako šátek na nošení mrněte, kýbl na koupání, fusak, co jsem chtěla(lodger)…vše jsem koupila přes aukro, naprostá spokojenost, i spousty věcí na sebe, asi dvoje rifle, jedny za 115,– druhý za 200,–, sukni, pak to zase prodám, ale opravdu toho tam je mraky, kdyžtak tam jukněte, je to fakt super a někdo ty rifle koupí za 1200,– a nosí je chvilku, co pak s nima? Nikdo to od něj za 6 stovek nekoupí, fakt mám výborné zkušenosti.
Tak s evšichni držte, hlavně ty Háti, nechceš jet vážně ještě dnes do nemocnice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 17:41

Kačul, děkuju :huban: Uvidíme, jak to dopadne. Do nemocnice nepojedu, neexistuje nic, čím mi pomoct. Jestli se má těhu udržet, udrží se. Jestli nemá být, stejně ho nikdo nezachrání. Lepší, než aby se vyvíjelo chybně založené mimi. Na dočištění se takhle brzy prý nechodí. Spousta žen neví, že otěhotněla, když si nedělají testy před termínem MS. S krvácením se těhu normálně vyplaví a je to.

K těm vlasům - kadeřnice mi říkala, že jsem výjimka, že mi vlasy vůbec nepadají. Byla jsem na melíru asi 4měs po porodu (i jsem tam kojila :mrgreen: ) Mám vlasy dlouhé, husté a s těhotenstvím se nijak nezměnily.

Vitamíny jsou jen chemie, která tělem až na pár výjimek projde a zbytečně zatíží játra a ledviny (ne moc, ale stejně.) A hlavně je to byznys farmaceutických firem, který kalkuluje s „pocitem lidí.“ Prověřená je listovka (nejlíp na předpis, brát cca 3měs dopředu a pak aspoň 1.trimestr) a zdravá strava. Dřív se prý myslelo, že vit.způsobují nadměrnou váhu plodů, ale pak dělali studie, které to nepotvrdily.

Na Aukru se určitě nakupuje dobře, kamarádka je tam taky spokojená. Oblečení jsem těhu žádné nepořizovala, jen ke konci jsem si několikery kalhoty přešila - místo zipu jsem tam dala klínek gumy a po porodu všila zip zpět. Na mrně mám vše nové po dcerce. Uvidíme, co budu potřebovat navíc. Kdyžtak zběhnu do dětského obchodu.

Káčul, ty krásně potvrzuješ, že s počtem dětí se obvykle zvyšuje porodní váha :lol: toho se „děsím“ malá měla skoro 4kg a měla jsem co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
31.7.11 18:03

Háti a ty jsi měla teprve dostat menstruaci? Pokud ano, jak je možné, že jsi měla //? To se nebere jako potrat? To bys měla normálně menzes, žádné šestinedělí? Já jsme z toho nějak vedle, toto jsem netušila, ale já věřím, že to dobře dopadne, zítra zajdeš za tou svou doktorkou? Nějak mi to nejde do hlavy.
Jinak já jsem každé těhu měla super vlasy, jen po porodu tak půl roku mě hrozně padaly, ale já je mám hodně husté, takže v pohodě, alevím, že po porodu byly vlasy všude, to i teď, jak jsme vlastně 2a půl měsíce po porodu, tam mi padají.
Co těch vitamínů se týče, tak je to pravda, nejlepší je to čerpat z jídla,ale fakt je, že někdy to není úplně reálné, ale myslím si, že to miminko si vezme z těla vše, co potřebuje, pak to třeba odprdnou tvé nehty, vlasy, zuby, ale že mimi si to vezme. Je to spíš asi o pocitu. To samé těhu čaje a čaje pro kojící.
Co se té váhy týče, tak to jsi dobrá, takový drobeček a rodit 4kg cácorku, to je dobrý. Já teda opravdu měla takto vzestupnou řadu, dokonce si doteď pamatuju a je to natočené na videu, když Zdenda natáčel Verunku, jak jsem si přelezla z toho rodícího křesla na postel vedle a jen jsem čekala, ať už mi ji dají, oni jí ošetřovali pupíček a dělaly si tam srandu, že maminka je úplně v pohodě, že by mohla rodit další dítě a ta jedna sestřička říkala, no tak to další bude mít 3700g. Já na to jen řekla, že nám 3 děti stačí. Ale fakt je ten, že já nikdy neměla žádné problémy, já nikdy nebyla šitá, nikdy jsem neměla jediný steh, já vždy přišla, vyprdla dítě jako malinu a bylo to. Já měla vždy jen strach před porodem, protože mi nikdy nepraskla plodová voda a vždy jsem měla jen nějaký pocit, že možná rodím, mám dost daleko práh bolesti, takže takto jsem i Dana rodila, že možná budu rodit, ale nevím, no a nechali si mě tam, už ani yal mi nedali, že bych rodila do záchodu, vždycky jsem to měla rychlovku a naprosto v pohodě. Zítra si tedy zajdeš k té své gynekoložce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
31.7.11 18:44

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Snažila jsem se to tu pročíst, a tak musím říct, že hned taková špatná zpráva Hati, je mi to líto, ale snad to ještě dopadne…

Já mám taky jednu negativní zkušenost, ale tak hrozné jako přijít už o donošené miminko to nebylo… v lednu jsem byla na revizi pro nadměrně rostoucí HCG a údajnou disproporci plodu…

Po té události jsem měla šíleně rozházené cykly, dlouhé, nepravidelné… teď mám v sobě dokonce injekci Agolutinu na vyvolání, ale píchli mi ji v den, kdy jsem zjistila, že ovulace je na pochodu, a my to nějak stihli a mimi se uhnízdilo…

// nebo spíš ducha ducha jsem objevila minulou sobotu 23.07. od té doby docela pěkně sílí… ale jelikož jsem měla ovulaci až 36 DC, tak se nemůžu orientovat podle poslední MS… prostě jsem k ovulaci přičetla 14 dní a vyšel mi TP na 2.4. uvidíme co na to doktor, chystám se tam až 15.8., pokud nebudou nějaké problémy a to by už mohlo být i :srdce:

S tou váhou jste mě teda pěkně vyděsily… já vážím cca 42 kg už posledních snad 15 let… +- 4 kg… tak doufám teda že na 80 kg 8-o se to nevyšplná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí