Poradna duly
Jana Čurdová
Juli, no tak úplně proti bych nebyla
ale jsem hodně útlá a nevim, jak bych to zvládla fyzicky, nemám hlídání.. prostě za dvojky bych byla ráda úplně stejně, ale raději bych jedno.
Jo a mykozu jsem chytle min.týden, nikdy na to netrpim, ale byli jsme v bazénu a jak se prý mění ph a já celý den v mokrých plavkách, tak jsem byla náchylná. Dostala jsem zaváděcí čípky a mastičku. Když se několikrát denně mázneš zvenku Canestenem jako první pomoc, ten se smí i v těhu a hned se ti uleví a v pondělí ti doktor zřejmě dá i něco zaváděcího. A určitě si kup v lékárně Lactobacily „5“ od Swissu, jsou super a pomůžou. Já je brala ob den celé těhu a neměla jsem nikdy žádný problém. Teď je beru třeba při ATB, v chřipkové sezóně, při oparu atd jako prevenci na radu mudry.
Holky ta mykoza je fakt svinstvo, mě tak napadlo, jestli to není z toho, že z nás, tedy alespoň ze mě jde trošku výtok a musím nosit permanentně slipovou vložku a v těhotenství je to víc, tak jestli proto, nevím. Jestli na to něco je, tak je to super, mě tenkrát říkal doktor, že to není moc dobrý, tak jsem to tenkrát zvládla opravdu v šatech.
Jak jinak je? Já bych furt spala, ale měla jsme tu 2 koše s prádlem, tak jsme se s tím poprala
![]()
A co plánujete na víkend? Mě se v 6 večer vrátí děti a pofrčíme do Krkonoš, oni tam zůstanou na týden u babičky a my v neděli zase domů. Prý rostou houby, šla bych na ně ![]()
wildcat taky jsem nějaká nafouklá, hlavně večer, to jsem včera vypadala jako v pátém měsíci
Je fajn, že máš práci, která tě baví, tak si ji užívej, dokud to jde ![]()
Háti, Kači díky holky, dneska je to o dost lepší, takže to do pondělí vydržím. Mi dal takové zaváděcí globule tehdy, to si vzpomínám a pak ještě když už jsem měla po šestinedělí a kojila jsem, tak znovu ty stejné. Mám jich pár ještě doma, ale raději počkám, co mi řekne.
Kači tak si to tam hezky užijte ![]()
Háti a ty jdeš k doktorovi kdy?
Káčul, manžel o víkendu pracuje. Naštěstí není moc hezky, tak si taky stoupnu k žehlení, odpo půjdem na hřiště…když nebude pršet. A v poledne to zalomim s malou ![]()
Juli, ještě nevim, mudra měla tenhle týden dovču. Ale to nechvátá, času dost.
Dělala jsem si dneska test, jestl hCG roste pořád takovým tempem a jo
jukněte holky, tohle je dnešní test 27DC, taky jste ho měly tak brzo a tak silnou čárku? Marjá jestli tam jsou dvojky, tak mě trefí
Včera jsme večer byly na dýchánku s kamarádkou, báječný relax jak je člověk pořád s prckem ![]()
Háti já myslím, že se dvojčat bát nemusíš, nebo je budu mít taky, tohle je fotka z 28DC, vlastně v den očekáváne ms.
Juli, to by bylo prima
Uvidíme, co bude na UZ
máme dvojky i v rodině, už jsem je čekala, nahrává tomu i věk..akorát moje mamka mi řekla „panebože kam bys dala dvě? nechápu, kam jsi vůbec dala to jedno“ ![]()
Jako děda byl taky z dvojčat, ale nemyslím si, že bych čekala dvě, takže ty určitě taky ne. Já i u prvního měla hodně silnou čárku. Sice až pár dní po očekáváné ms, zato stejně silnou jako kontrolní.
Taky nevím, kde bych dala dvě ![]()
Ahoj holky,
já teda zírám. Já nedávno koukala a pořád tu nikdo nepsal. NO, už je tu popsaných 6 stránek. Jsem ráda, že se nás tu tolik sešlo. Moc jsem vás nestihla přečíst, malá mi dává zabrat, ale snad to stihnu.
Jinak všem děkuji za gratulace, hlavně těm dubňátkům letošním. Letí to, co? Já jsem se ještě nestihla vzpamatovat z minulého porodu, pořád to vidím jako včera, za 2 týdny máme rok a já jsem znovu těhu.Bylo to i pro mě překvápko docela.
U dr jsem ještě nebyla, mám na vše nějak čas
.
Testíky máte krásný holky. Naprosto jasný.
.
Jen co jsem si všimla, někdo tu psal, že se trošku bojí. Držím palečky, hlavně to chce klidné nervy. ![]()
Vy tu píšete něco, že když je silná hodně ta čárka, že to jsou dvojčata? Nebo jsem to nepřečetla celé? Já totiž měla taky strašně silnou čárku, dvojčata máme v rodině, no, ale toto mě nenapadlo.
. I když no, ..ježiši. Snad jsem to jen blbě přečetla a nepochopila.
A jak se všechny máte?
Kolik nás tu vůbec je? A vidím, že už máte i termíny. Kdy jste byly u dr? A kdy jste našli čárky?
Farlin tak to jste si fakt pospíšili, chápu, že to asi nebylo plánované. Já jdu k dr. v pondělí, ale jen proto, že mám nějaký svědivý výtok, jinak bych taky ještě nešla. // jsem našla 25.7. to jsem byla 26DC. No a s těma dvojčátkama se říká, že hcg roste rychleji, tak proto se Háta bojí, ještě když už jednou dvojčátka čekala.
Aha Julimo, jinak tě zdravím.
Tak to jste mě fakt neuklidnily moc. Já je našla taky tak nějak 25.7. A menses jsem měla dostat kolem 28. Tak teda to se raději těším k dr. To by mě fakt asi omyly. Sice by jsem je měly kam dát, akorát stavíme domeček, no, ale ..ještě mám pořád doma jedno miminko
. A jak Vám je holky? zvládáte to?
Julimo, ten svědivý výtok není moc příjemný, ale snad to bude v pohodě. Já zatím nic nemám, jen jsem taková pernamentně unavená.
No doma bych je měla kam dát, i když horko těžko, ale v břiše ne ![]()
Mi je zatím dobře, jsem až moc akční mi příjde, tak doufám, že se to nezmění. První těhu jsem prozvracela.
Mám teď jenom pořád nafouklé břicho, hlavně večer, ale jinak dobré.
Já myslím, že se nemusíš bát, že bys měla dvojčátka, to by nás tu muselo mít víc.
Jé, tak to jsem ráda, že nejsem v tom sama. Tak to jste mě zase docela uklidnily.
.
Já jsem taky dost akční, jen jsem unavená, ale necítím potřebu spát přes den. Teda, kdybych mohla, tak asi spím, ale nemůžu, tak nespím
.
Já jsem neměla ani při prvním těhu nějak
.Jen čeho se teˇděsím, je té váhy. Měla jsem přes 40kg navíc a to už nechci. A to normální váha je 45kg. TEda před těhu.
Ahoj holky,
zdravím z Krkonoš, našli jsme půl košíku hub, tak bude na smaženici ![]()
Jinak zdravím Farlin, zakladatelku stránek.
Trošku jste mě také nahlodaly, já si test dělala 16.7., to byl negativní, pak jsem 18.7. byla na injekci, abych to vlastně dostala, protože jsem vlastně vůbec nevěděla, zda toho 29.6. to byly měsíčky, či ne, spíš 2 dny takového špinění. No a pak jsem si dělala test 26.7. a to tam byly // a dost silné, řekla bych, že obě stejně silné a pak jsem si ho dělala odpolko, to byla ta jedna slabší, ale oni říkají, že ráno je to nejsilnější. Tak nevím, zda s thotenstvím čárky sílí, nebo co to je. Pak jsem to nevydržela a šla k té doktorce, ne mému gyndaři, ten bude až teď v pondělí a ta mi napsala, že tam něco je, bylo to malinkaté, ale v děloze, tak jsem byla ráda, napsala 4+1, nevím, kde to vzala a napsala tam 6,03mm, což je kravina, tak velké by to ještě nebylo, tak stejně asi v pondělí zajdu ke svému gynekologovi, aby mi řekl, z čeho budeme vycházet, když nevíme, jestli tamto byly měsíčky, či ne, vlastně hned po šestinedělí, tak uvidím, co mi řekne.
Juli, to je super, že ta mykoza ustupuje, to jsem fakt ráda. Hele prosímtě co je to 26DC???
Háto to je super, že jste měli dýchánek, člověk potřebuje vypadnout mezi lidi, jinak by se zbláznil, stále doma, já byla doma tenkrát 8 let a mám velkou kliku, že mám hodně kamarádek a hodně dětí tak jsme furt někde byli, nebo někdo u nás. Maminka má strach z dvojčátek, protože jsi hubená, kam bys to dala? No uvidíš, bude to tak, jak má.
Koukám, že Farllin má také malé dítě, tak také budou mít doma veselo. To jen já tu mám už velké děti, pubiše
Všechny zdravím a posílám zdravý vzdoušek. Jinak mě také nic není, jen bych furt spala.Mějte se zatím a pááááááá
Ahoj Kačulo, taky tě zdravím
.
A smaženici bych si taky dala.
Já teda co nemůžu ani vidět, je mleté maso, maso celkově nemůžu v syrovém stavu vidět, ani cítit, pak teda miluju rajčata zase, jako vždy jen při těhu.
.
Jé, my budeme mít za pár týdnů roček. ![]()