Dubňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5126
28.7.11 13:13

Káčul je to fakt šílené, člověk příjde o dítě a ještě aby si všechno pozjišťoval sám, tak aspoň že vám dali to pohřebné :cert:
A jak je to s Pardubickou nemocnicí, poslední dobou jsem na ni neslyšela zrovna moc chvály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:16
wildcat píše:
Určitě natrefím. Jsou tam všichni moc milí a ochotní, jak doktorři tak na recepci nebo sestřičky, prostě za těch asi 8 let co tam chodím si nemůžu stěžovat na jedinou věc, takže věřím že to bude super i dál.Verunka, pěkné jméno, i když já mám špatnou zkušenost jeho nositelkami. Ale jméno moc pěkné. A je jasné že na ni nikdy nezapomeneš, ale časem to přestane bolet. čas všechno zahojí. A mimčo ti s tím teď pomůže ;)

Nikdy nezapomeneš, to je opravdu hodně, hodně bolestivé, těžké, odnosila jsem si jí, cítila jsem jí, jak mě kopala, jak mě budila, když jsem lítala čůrat, odrodila jsme si jí, měla jsem jí na břiše hned po porodu, ošetřili mi jí a hned mi jí dali k prsu, nádherně dlabala, byla dokonalost sama, už se na to všechno strašně znovu těším, i na to vstávání, že potřebuješ čůrat. Ale toto člověk nikdy nezapomene, prostě je to mé třetí dítě, teď čekám čtvrté. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 13:17

Káčula - No, to sice stačilo, ale takhle o tobě víme víc :D A jak se jemnujou ti tví dva puberťáci?

Jinak já mám syna, věk je na metříku a jemnuje se Dominik. Jo a nežiju s jeho biologickým otce, ani se s ním nevídám, nestýkám, syn taky ne a ani neplatí. Ale to je na dlouhé povídání, tak na dlouhé zimní večery. Teď jsme šťastní s tatínkem co ho máme. :wink:

Jo a je mi 30 let. A u DP dělám přes 9 let. skoro 9 a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:22
julima píše:
Káčul je to fakt šílené, člověk příjde o dítě a ještě aby si všechno pozjišťoval sám, tak aspoň že vám dali to pohřebné :cert:
A jak je to s Pardubickou nemocnicí, poslední dobou jsem na ni neslyšela zrovna moc chvály.

To je asi setina z toho, co se vše dělo, ale na tyto stránky tohle sem nepatří, to udělaly šikovné maminky jiné stránky. Já rrodila ty 2 děti v Pardubicích, v pohodě, já jsem docela nenáročnej člověk, prostě jsem to brala, že jsem se tu narodila, taková spíš poslušná, ale to je také tím, že už je to nějaký pátek, co jsem rodila ty 2, no a Verunku jsme rodila v Chrudimi a tam jsme byla moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:26
wildcat píše:
Káčula - No, to sice stačilo, ale takhle o tobě víme víc :D A jak se jemnujou ti tví dva puberťáci?

Jinak já mám syna, věk je na metříku a jemnuje se Dominik. Jo a nežiju s jeho biologickým otce, ani se s ním nevídám, nestýkám, syn taky ne a ani neplatí. Ale to je na dlouhé povídání, tak na dlouhé zimní večery. Teď jsme šťastní s tatínkem co ho máme. :wink:

Jo a je mi 30 let. A u DP dělám přes 9 let. skoro 9 a půl.

Mě je 35 let, Lucince je 12 let a Danovi 8 let, oba mám se svým bývalým manželem, také bych byla šťastná, kdyby nás nechal na pokoji, i kdyby nic neplatil, hlavně aby dal dětem pokoj, mám přítele a s ním jsme všichni šťastní a to asi stále nedokáže můj bývalý rozdýchat, i když má svou rodinu také, takže u nás je to stále o soudech, Lucka už má svou hlavu a Dan také začíná, takže nic moc veselo, ještě 2. května mě táhl k soudu kvůli dětem, co k němu nechtěly, to jsem pak 12.5. rodila. Takže buď ráda, že o vás nemá zájem. On o nás také zájem nemá, všichni to vědí a viděj, on si jen na to hraje a dělá okolo sebe dusno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 13:33

Jo dyk to nemělo vyzním jako že mě mrzí že nemá zájem, naopak, já jsem za to strašně ráda protože se z něj vyklubal sobeckej hajzl a lhář první kategorie a nechci aby takovej člověk měl vliv na moje dítě, Dominik je bez něj strašně šťastné a v pohodě dítě a když mu ten jeho nezájem vydrží tak ať. Chcem si časem zažádat i o plné osvojení Míšou, prachy nám jsou ukradený a chcem zabránit tomu aby si nevzpměl až bude malému třeba 8 10 let a podobně a pak mu začne dělat bordel v hlavě, tak to právě chcem dřív docílit toho osvojení, ale před měsícem teprv skonči soud o svěření do péče a alimenty tak teď chci mít od soudů chvíli klid, a stejně jsme moc čerství manželé, to u takovéto žádosti prý soud nevidí moc ráda tak musíme tak rok počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:38
wildcat píše:
Jo dyk to nemělo vyzním jako že mě mrzí že nemá zájem, naopak, já jsem za to strašně ráda protože se z něj vyklubal sobeckej hajzl a lhář první kategorie a nechci aby takovej člověk měl vliv na moje dítě, Dominik je bez něj strašně šťastné a v pohodě dítě a když mu ten jeho nezájem vydrží tak ať. Chcem si časem zažádat i o plné osvojení Míšou, prachy nám jsou ukradený a chcem zabránit tomu aby si nevzpměl až bude malému třeba 8 10 let a podobně a pak mu začne dělat bordel v hlavě, tak to právě chcem dřív docílit toho osvojení, ale před měsícem teprv skonči soud o svěření do péče a alimenty tak teď chci mít od soudů chvíli klid, a stejně jsme moc čerství manželé, to u takovéto žádosti prý soud nevidí moc ráda tak musíme tak rok počkat.

Hele ale ten tvůj bývalý s tím musí souhlasit, ne? Nebo je to jinak, když neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:41

Koukám, že obě máte kluky :lol: :lol: :lol: Tak teď by to chtělo holčičku, co? Jsem strašně ráda, že Lucinku mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 13:53

Jooo, to my chcem moc holčičku, ale zároveň nechcem vědět co to bude takže uvidíme v dubnu. :wink: Akdyž to bude tak asi Terezka, a když to nebude tak asi nevíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 13:57
wildcat píše:
Jooo, to my chcem moc holčičku, ale zároveň nechcem vědět co to bude takže uvidíme v dubnu. :wink: Akdyž to bude tak asi Terezka, a když to nebude tak asi nevíme :D

Terezka je moc hezké jméno, když těch jmen je tolika…My až zase budeme vědět, copak se nám tam klube, tak s ezaměříme buď na klučičí, nebo holčičí jména, beztak si to tu musíme odhlasovat všichni :srdce: A Danda vymýšlí takové koniny, že chudák miminko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
28.7.11 14:07

Holky koukám, že jste to neměly s partnery teda vůbec snadné. My jsme zatím v pohodě, i když bych ho taky občas nejraději vystřelila na mars :mrgreen:

My chceme taky holčičku asi o trošičku víc než chlapečka, tak jsme pro to udělali, co to jen šlo, tak teď jen počkat, jestli to vyšlo :lol: Ale říct si to určitě necháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.7.11 14:55

Ahoj holky, můžu se přidat? Dneska mi test potvrdil // :dance: Máme doma 16měs holčičku a chtěli bysme zas culíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 15:02

Taky si to necháme určitě říci, má kamarádka si dokonce koupila nějaký test, který to odhalí v 10tt, ale na to kašlu, je to dost drahý. Já bych také raději zase holčičku, ale vesměs je to fuk, hlavně když je vše v pořádku. :srdce: A to bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
28.7.11 15:13

Tak my budem taky rádi za cokoli hlavně když to bude zdravé. Míšovo to bude první miminko, i když prcka bere se vším všudy jako že je jeho a nic se na tom nezmění ani s druhým děckem.

A my chcemprávě překvapení, naši taky, že to bude mít dvě ruce a dvě nohy to víme tak co. A Terezka je moc krásné jméno ale strašně časté, no, uvidíme, možná popřemýšlíme jěště, a hlavně klučičí musíme vymyslet.

A kačul - No, bejvalej by s plním osvojením musel souhlasit kdyby se alespoň trochu zajímal, ale když 13 měsíců nenapíše, nezavolá, nepošle jedinej halíř, kluka si nebere a ani se nezeptá jak se má a ani mu nic neposal tak souhlasit nemusí, teda alespoň tak to říká zákon, jěště to musím probrat ale s nějakým právníkem.

Ahoj Háto, klidně se přidej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
28.7.11 15:26
wildcat píše:
Tak my budem taky rádi za cokoli hlavně když to bude zdravé. Míšovo to bude první miminko, i když prcka bere se vším všudy jako že je jeho a nic se na tom nezmění ani s druhým děckem.

A my chcemprávě překvapení, naši taky, že to bude mít dvě ruce a dvě nohy to víme tak co. A Terezka je moc krásné jméno ale strašně časté, no, uvidíme, možná popřemýšlíme jěště, a hlavně klučičí musíme vymyslet.

A kačul - No, bejvalej by s plním osvojením musel souhlasit kdyby se alespoň trochu zajímal, ale když 13 měsíců nenapíše, nezavolá, nepošle jedinej halíř, kluka si nebere a ani se nezeptá jak se má a ani mu nic neposal tak souhlasit nemusí, teda alespoň tak to říká zákon, jěště to musím probrat ale s nějakým právníkem.

Ahoj Háto, klidně se přidej :wink:

Tak to pak jo, to byste měli fajn, že byste se jmenovali všichni stejně. Mé děti také chtějí, ale na to si budou muset počkat do 18i. :-? Koukala jsem teď na tu malou fazolku, tak tam píše ta doktorka 4+1 a 6,03mm, to už je kusanec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí