Poradna duly
Jana Čurdová
Zatím jsem sama, ale snad se brzy někdo přidá ![]()
Ahoj
Tak už sama nejsi
Taky čekáme naše štěstíčko v březnu
Snad to rychle uteče už teď se na něj těšíme
![]()
Ahojky, tak se taky přidávám
Doma už mám 25měsíčního zlobila a druhý prcek se nám ,,povedl,, hned na poprvé, takže jsem z toho ještě mírně v šoku ![]()
Ahojky holky, my se taky těšíme,ale přijde mi to jako neuvěřitelně dlouhá doba. Už jste byly u Dr? Já jdu v pátek na první UTZ a nemůžu se dočkat ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? ![]()
Já jsem u Dr. byla jenom na krvi. A tuto středu jdu na UTZ, tak se těším, ale zároveň bojím, aby bylo vše v pořádku. Jsem po IVF (viz podpis). ![]()
No a já jdu poprvé k doktorovi zítra
Asi ani večer neusnu - nějak to podruhý víc prožívám ![]()
xtina píše:
No a já jdu poprvé k doktorovi zítraAsi ani večer neusnu - nějak to podruhý víc prožívám
Xtino, tak na zítřek hodně štěstí.
O nervech bych mohla sepsat román. Ale teď už jsem jakštakš v pohodě.
Ahoj zerezmijka. Jo, myslím, že strach je normální u všech. Ale věřím, že když budeme pozitivní, tak vše dopadne dobře…! Moje dr.mi ani krev brát nechtěla - prý se uvidí na UZ. Už jste to oznámily doma - jako rodičům a tak? ![]()
Hihi, já to teda prožívám i poprvé. Ale od // pořád chodím s připitomělým úsměvem a je mi fajn. Xtino hodně štěstí zítra a doufám, že poreferuješ ![]()
Tím, že jsem po IVF, tak proto jsem byla na krvi (ještě v CARu).
A u nás ten náš „úspěch“ všichni vědí, protože s námi to naše „asistované snažení“
prožívali
Takže rodina, kamarádi, dokonce i v práci.
Bzzzum píše:
Hihi, já to teda prožívám i poprvé. Ale od // pořád chodím s připitomělým úsměvem a je mi fajn. Xtino hodně štěstí zítra a doufám, že poreferuješ
Jo, jasně. Btw. temín „asistované snažení“ je fakt dobrý - hlavně když to vyšlo. U nás už to taky všichni vědí…krom práce. To Ti teda závidím, že to můžeš říct rovnou
.
zerezmijka: díky,snad to bude zítra dobré, no jak už psala Bzzzum musíme myslet pozitivně
jinak u nás to zatím ví jen kamarádka, rodině to chceme říct až déle ![]()
No ono to tak je a já si nemůžu pomoct. Jen asi kolemjdoucí si myslí že jsem lehce pošahaná ![]()
Bzzzum píše:
Jo, jasně. Btw. temín „asistované snažení“ je fakt dobrý - hlavně když to vyšlo. U nás už to taky všichni vědí…krom práce. To Ti teda závidím, že to můžeš říct rovnou.
Bzzzum, když já jsem to musela v práci říct, protože jsem každý týden jezdila do centra asistované reprodukce, takže na propustce bylo razítko. Ale musím uznat, že vedení to vzalo velmi pozitivně. Bylo fajn mít podporu i v práci a né se stresovat o místo.