Březňátka 2012

• Fotoalbum (22)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
260
18.7.11 17:18

Březňátka 2012

Zatím jsem sama, ale snad se brzy někdo přidá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
18.7.11 17:28

:-)

Ahoj :-) Tak už sama nejsi :-) Taky čekáme naše štěstíčko v březnu :-) Snad to rychle uteče už teď se na něj těšíme :-) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.11 17:31

:-)

Ahojky, tak se taky přidávám :dance: Doma už mám 25měsíčního zlobila a druhý prcek se nám ,,povedl,, hned na poprvé, takže jsem z toho ještě mírně v šoku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 17:39

Ahojky holky, my se taky těšíme,ale přijde mi to jako neuvěřitelně dlouhá doba. Už jste byly u Dr? Já jdu v pátek na první UTZ a nemůžu se dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 17:41

Ahoj holky, můžu se přidat? :wink:

Já jsem u Dr. byla jenom na krvi. A tuto středu jdu na UTZ, tak se těším, ale zároveň bojím, aby bylo vše v pořádku. Jsem po IVF (viz podpis). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.11 17:44

..

No a já jdu poprvé k doktorovi zítra :mrgreen: Asi ani večer neusnu - nějak to podruhý víc prožívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 17:45
xtina píše:
No a já jdu poprvé k doktorovi zítra :mrgreen: Asi ani večer neusnu - nějak to podruhý víc prožívám :lol:

Xtino, tak na zítřek hodně štěstí. :wink: O nervech bych mohla sepsat román. Ale teď už jsem jakštakš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 17:46

Ahoj zerezmijka. Jo, myslím, že strach je normální u všech. Ale věřím, že když budeme pozitivní, tak vše dopadne dobře…! Moje dr.mi ani krev brát nechtěla - prý se uvidí na UZ. Už jste to oznámily doma - jako rodičům a tak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 17:50

Hihi, já to teda prožívám i poprvé. Ale od // pořád chodím s připitomělým úsměvem a je mi fajn. Xtino hodně štěstí zítra a doufám, že poreferuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 17:50

Tím, že jsem po IVF, tak proto jsem byla na krvi (ještě v CARu).
A u nás ten náš „úspěch“ všichni vědí, protože s námi to naše „asistované snažení“ :lol: prožívali :lol: Takže rodina, kamarádi, dokonce i v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 17:51
Bzzzum píše:
Hihi, já to teda prožívám i poprvé. Ale od // pořád chodím s připitomělým úsměvem a je mi fajn. Xtino hodně štěstí zítra a doufám, že poreferuješ :lol:
:lol: :lol: :lol: , ten připitomělý úsměv, to je výstižné. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 17:53

Jo, jasně. Btw. temín „asistované snažení“ je fakt dobrý - hlavně když to vyšlo. U nás už to taky všichni vědí…krom práce. To Ti teda závidím, že to můžeš říct rovnou :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.7.11 17:54

..

zerezmijka: díky,snad to bude zítra dobré, no jak už psala Bzzzum musíme myslet pozitivně :mrgreen: jinak u nás to zatím ví jen kamarádka, rodině to chceme říct až déle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.11 17:55

No ono to tak je a já si nemůžu pomoct. Jen asi kolemjdoucí si myslí že jsem lehce pošahaná :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
18.7.11 17:56
Bzzzum píše:
Jo, jasně. Btw. temín „asistované snažení“ je fakt dobrý - hlavně když to vyšlo. U nás už to taky všichni vědí…krom práce. To Ti teda závidím, že to můžeš říct rovnou :-D.

Bzzzum, když já jsem to musela v práci říct, protože jsem každý týden jezdila do centra asistované reprodukce, takže na propustce bylo razítko. Ale musím uznat, že vedení to vzalo velmi pozitivně. Bylo fajn mít podporu i v práci a né se stresovat o místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí