Těhulky termín březen 2012

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
4.7.11 10:43

těhulky termín březen

Ahoj těhulky březňačky :-D
Jsem tu úplně nová a prvně,čekáme miminko začátkem března,najde se některá z vás,která to má podobně a chtěla by si o tom popovídat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1622
4.7.11 15:08

ahoj Marceee!
Dnes na mě vykoukly //, tak počítám, že termín by mohl být březen :wink: Ale možná tě zklamu, pro mě to až tak nový není… Je to můj 6. pozitivní test, mám 2,5r kluka, 3 potraty a jedno mimoděložní… Tentokrát sakryš to snad dopadne, nechceme jedináčka.. Ale ta radost je vždycky jako prvně! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.7.11 09:10

Ahoj, tak já potichoučku také hlasím // a přidávám se, sice žádné silné dálnice, ale den za dnem sílí (testuju už 5.den :think: ) a MS mešká už 11 dní. Dr budu volat zítra ale nikam nespěchám, to čekání na kontrolu je šílené :lol: . Jinak doma už mám 15 měsíčního rošťáka- březňátko 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
6.7.11 15:24

ahoj, tak držím palce! Já budu dr. volat až příští týden, teď při tech svátcích nevim nevim… Vlastně vůbec nevim, jak to s dr. bude, protože můj gynekolog je dnes již primátor Prahy Svoboda, a tuším, že na praxi už asi čas nemá…? :nevim: Jak ti je? Mě donutilo udělat test v den očekávané MS (pondělí), protože už od pátku mi je blbě!!! U prvního těhu mi bylo blbě 3 měsíce, snad to teď bude lepší :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.7.11 15:41

Já taky budu volat nové dr. ale na stránkách píše, že nvé pacientky bere, tak to snad bude v pohodě. Já v prvním těhu byla na začátku totálně odrovnaná, zvracela jsem i po vodě, hrozně jsem zhubla a zvracela jsem až do 5. měsíce. Teď zatím nic, jen mi občas nějaká „vůně“ zvedne žaludek, ale když odejdu na vzduch, tak se to zlepší. Jen mě začal nahlodávat červíček. Na testíkách vychází druhá čárka, ale nepřijde mi moc silná :-(. Sice je fakt, že pomaloučku den za dnem sílí a ovu jsem měla tenhle cyklus hodně pozdě… takže i proto s dr otálím, obávám se, že nebudu ještě vůbec nic vidět. Ale potvrzení, že je to opravdu těhu (kromě bolestí v podbřišku- stejné jak u prvního, únavy, nafouklého břicha a náladovosti, nic o těhu nesvědčí. A tohle všechno mi přijde, že si člověk lehce vsugeruje.Co bych teď za ranní nevolnost dala :lol: ), by mi momentálně úplně stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
6.7.11 16:28

neboj, to bude dobrý… Čárky zesílí… I já mám trošku obavy, jak jsem psala výše, už je to moje 6.těhu a dítě zatím 1 :cry: ale u mě je to takový komplikovaný… Teď ještě loni manželovi našli běchtěreva, bere na to takový blbý prášky (v podstatě chemoterapie), tak to jde dosti blbě. Je to naše poslední šance, prášky teď chvíli nebere, ale zase bude muset brzo začít, a pak už bude mít definitivně po spermiích. Dali jsme si čas do podzima, pak konec. Rádi bychom sourozence :hug:
Tak neboj, chce to hlavně pozitivní myšlení :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.7.11 16:48

Kdepak, obě za zakousneme a všechno dopadne tak jak má :mrgreen: !!! A ty naši drobečkové budou mít v březnu sourozence, kamarády a parťáky, jak se patří!!! Stávkuju proti negativním myšlenkám, tak se koukej připojit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
6.7.11 18:42

správně! :lol: žádný chmury! Zrovna jsem se připlazila s malým zvenku, to byla fuška, myslela jsem, že snad omdlím, než se dostanu dom. Lítá jak zběsilej, do rybníka chtěl, musela jsem ďoubat nezralý kaštany a vůbec se nechtěl vracet.. to bude nádhera! Ten bude koukat, až se mu maminka venku na procházce :poblion: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.7.11 18:59

Na mě pro změnu padla únava, píďa už chrní, tak je klídek. Jedla bych ale nevím co :lol: sladké, slané dohromady, to jsem v prvním žádné chutě ani neměla. Jinak doufám, že se mě třeba ty :poblion: manévry vyhnou, že jsem si je napoprvé vybrala i za teď :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
6.7.11 20:18

jee, ty se máš, my jdem teprve do vany, pak pohádka, uspávání… Ty dlouhý dny mi byl čert dlužnej :lol: v půl desátý se snad svalim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 07:42

Dobré ráno, tak nakonec jsem včera úplně odpadla :-) . V tom našem spaní mám obrovské štěstí. Vyjímek , kdy Kubík zalézá později než v sedm, je opravdu malinko. Většinou si už sám řekne o večerní mlíčko a pak šupky do hajan. A spíme celou noc tak do šesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 09:37

Ahoj holky,omlouvám se,dostala jsem se na net až teď,ty dva dny byly nádherný(počásko),tak jsem pořád někde venku. :-) Jinak jak píšete,že jste měli při prvním těhu nevolnosti,tak jsem to měla úplně stejně,snad do 5.měsíce mě bylo fakt blbě a skoro jsem ani nepřibrala(ze začátku).Nakonec to bylo jen 10kg navíc.To při tomhle těhot.mě je úplně fajn,občas si i říkám,jestli vůbec těhotná jsem,jen občas se cítím trochu unavená a mám nafouklé bříško.Menstruace mě mešká už 11den.K mudr.jsem objednaná na pondělí 11.7.,tak jsem na to zvědavá,co nám řekne :lol:
Tak přeju,ať nám to všem vyjde co nejlépe a ať jsme hlavně zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
7.7.11 11:25

ahoj,
Marcee, já to pochopila nějak blbě, myslela jsem, že čekáte první mimčo, a ty žes prvně tady… :lol: Jak máte starý dítko?
Tapilko, u nás to bylo donedávna taky tak… Ale malej teď udělal takovej vývojovej skok, a máme to spaní nějak rozhozený.. Spát teď chodí kolem 21 - 21.30, spí do 9 - 9.30 a ještě má „poledňáka“ od 14 do 15.30 cca :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 11:28

Tak si tajně přeju, aby nám to spaní vydrželo hodně dlouho :lol: .
Já budu dr volat v pondělí a začínám být nějaká nedočkavá :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 12:41

Nenééé,čekáme již druhé dítko :lol: ,první se narodila v r.2008 (Andrejka),teď v záží oslavíme 3rok :-D .Neskutečně zlatý dítě,strašně hodná,moc hezky spinká a je taková klidná,my vůbec netušíme,co je to třeba zlobení,vážně si nemůžeme stěžovat.Tak proto jsem taky zvědavá,jaké bude to druhé,to bude určitě drak a všechno nám to vrátí i za Andrejku.Taky jsem se vás chtěla zeptat,jestli si pak necháte říct pohlaví dítěte.U Andrejky jsem to nevěděla do poslední chvíle a je to nádherný pocit :lol: Tak si to tentokrát taky necháme jako překvápko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí