Těhulky termín březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1622
11.7.11 14:35

marceee - :kytka: :pankac: to je super! A ta fotečka, jeeee… moc gratuluju.

tapilka - ty jo, 9+2 je vážně dost.. no, aspoň už bude pořádně vidět! :lol:
Byla jsem si ještě pro jedno balení těh.testů a teď mi vyšel úplně negativní.. :nevim: ještě mám jeden na zítra ráno. Pak tedy uvidim. Ale dokud se nic neděje (krvácení, bolesti), tak nemá cenu k dr. běhat, co se má stát, se stane, a jestli je něco špatně, tak nepomůže ani svěcená voda.. Musim čekat a testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 14:40

mayerka- zkus dát jeden jen v testování pauzu,nedávno jsem někde četla, že HCG stoupá ob den… a koupila si lepší citlivost? Jak říkáš, nějak bude! A my mooooc držíme tlapky aby bylo dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
11.7.11 14:44

děkuju… Lepší citlivost ne, kupuju pořád ten samej, abych měla objektivní srovnání. A do pozítří nevydržim, protože mám nervy jako špagáty :roll: to radši koupim další testy.. :oops: to bude hroznejch 14 dní… no, ale u tebe je to ještě delší, tak bych si neměla stěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 17:41

Já přemýšlím, že zítra zavolám té dr, ke které jsem chodila s Kubíkem. Po šestinedělí jsme se dost nepohodly a já k ní ztratila důvěru. Ale měsíc se bát, jestli není mímo, kde by být nemělo, se mi nechce…
Já to znám, ono se to lehce řekne a radí… ale ta nedočkavost, červíček pochybností, to je děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.7.11 21:32

Ahoj spolutěhulky! Kam jste se všechny poděly? Co nového, jak se máte? U náš žádné novinky, jen urputná únava, žaludek na vodě ( zatím naštěstí bez záchodových manévrů) a začínám si zvykat na pravidelnou a častější návštěvu oné místnůstky :lol: . Kubík je poslední dobou neuvěřitelný mazlík ale vynahrazuje to i sveřepým prosazováním se (kromě jiného dost hlasitým :nevim: ). A největší zábava je poskakování po mamince, kdy já urputně bráním bříško a snažím se mu vysvětlit, že ségra je opravdu příliš malá na to, aby po ni mohl skákat :-D . Vlastně když to shrnu kolem a kolem užíváme si a problémy si nepřipouštíme. Dnes dle MS 7+4, bez špinění a těhu testy ukazují // jen se s nimi přiblížím k moči :lol: . Kontrola proběhne až 9.8. a už mi to ani nevadí. O to bude větší překvápko, jak se mimís a příroda v bříšku vyřádila :-D . Doufám, že jste všichni v pořádku a užíváte těhu, jak se dá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.7.11 13:41

Ahoj, hlásím se do klubu :mrgreen: minulý týden mi vyšel pozitivní test, jsem objednaná až na 17.8., je to za strašně dlouho, jsem zvědavá, jestli tam bude něco vidět nebo ne 8-o je to první těhu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.7.11 14:56

Ahoj tapilka :-D ,
u nás je taky vše v pořádku,už jsem dokonce absolvovala 2prohlídky u mudr(ještě placené :lol: ) a 16.8.jdu do poradny a to budu přesně 11+0.Jinak mimi je v pořádku,mě je ale někdy fakt :poblion: :lol: ,ale doktorka to vůbec nekomentuje,jen říkala,že je to známka dobrého vývoje,tak jen doufám,že to 3měsícem zkončí,ale dá se to :-D .
Tak se holky držte a zase napište,až bude něco nového,pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.7.11 14:58

Ahoj zrzík,
rádi tě vítáme v klubu,přeju hodně štěstíčka a zdravíčka,ať je vše,jak má být :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.8.11 16:51

Ahoj holky, nezlobte se, že jsem lezu, protože nejsem ještě těhulka. Za dva dny ale budu testovat, BT se drží výš, takže doufám, doufám :-) Jen jsem se vás chtěla optat, jak, nebo jestli vás bolely prsa, ještě před očekávanou MS, a byly jste těhotné. Protože mám pocit, že mě prsa nebolí, jako před MS, ale občas mě v nich píchá, jako kdyby se mě skřípl nerv, jestli znáte. A nebo ležím na boku, a jedno prso mě začlo divně bolet, takový nepříjemný. Neměly jste to náhodou taky? Břicho mě teda moc nebolí, ale cítím něco, hlavně při námaze, nebo když si prudce sednu na prdel :mrgreen: , nebo se přetočím v leže, do jiné polohy. Ptám se vás, protože to máte čerstvě zažité :-) Děkuji holky za odpovědi, a přeji Vašim miminkům, ať se jim daří! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.8.11 08:53

Ahoj panenka87 :-D
Napětí v prsu jsem trochu cítila,ale bolení,nebo píchání,to né.Ale každá žena je jiná,klidně to může být i příznak.Mým takovým hlavním příznakem bylo,že jsem měla 2dny narůžovělý výtok a pak už vůbec nic,menstruace se nedostavila a bylo t :lol:
Tak moc držím pěsti a když tak dej vědět,jestli to dopadlo :palec:
Zdravím a hodně štěstí Marceee :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.8.11 11:55

Marcee, děkuji :-) dneska jsem aji testovala a nic, takže buď je brzy, nebo nic :think: zatím graf BT vypadá dobře, tak pak dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
18.8.11 19:18

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Čekáme prví dítě po 2 letech snažení - nakonec IVF. Termín máme 19.3. 2012. Odkud jste? Je tady nějaká brňačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.8.11 14:12

Tak tě vítáme lissa :lol:
To je moc fajn,že se vám to povedlo alespoň takhle :potlesk: :-D
Nejsem ale z Brna,jsem z Náchodska :-) ,ale to asi nevadí,viď? :lol:
Já mám termín 7.3.2012…a jak se cítíš?Mě do teď bylo více méně :poblion: ,ale řekla bych,že se to srovnává a je to lepší a lepší den ode dne.Jinak čekáme druhé,první je holka Andrejka,teď v září ji budou 3roky :-) ,tak bude oslava.
Přeju hodně štěstí,ať vše vychází a miminko i ty jste zdravý :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikaL
20.8.11 15:24

Ahojky. Mě bolely prsa děsně, hlavně v noci, že jsem ani spát na břiše nemohla :-? A to bylo ještě min. týden před očekávanou MS, Tak uvidíš. Držíme palce :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3066
31.8.11 16:04

ahoj holky taky se k vám přidám čekáme první miminko a je to úplně radostná zpráva* tak jen doufám že všechno bude probíhat bez problému :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí