Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj,, máme termín 12.3. a dnes jsem se dověděla že budeme míti nejspíš další holčičku…
tak jsem na to všechno zvědavá
![]()
Ahojky, tak u nás to taky vypadá na holčičku. Píšeš zase - čekáš 2 dítko, nebo už máš doma více holčiček?
lissa píše:
Ahojky, tak u nás to taky vypadá na holčičku. Píšeš zase - čekáš 2 dítko, nebo už máš doma více holčiček?
mam jednu rok a pul.. viz metřík a je to pěknej ďábel…
![]()
Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaří
A co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…
**tapilka píše:
Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaříA co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…
no právě…samé holčičky…
*moje taky druhé, a vzhledem k tomu, že mam doma batole je to celkem záhul.. že jsem těhotná jsem zjistila ale asi až ted ve 20tt..
co už je bříško větší a já dostalala hlad.. před tim jsem nejedla nic, ani jsem si nestihla všimnout že jsem těhu… tak uvidíme jak to bude dál…
![]()
mona.k.79 píše:
ahoj**tapilka píše:no právě…samé holčičky…
Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaříA co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…
*moje taky druhé, a vzhledem k tomu, že mam doma batole je to celkem záhul.. že jsem těhotná jsem zjistila ale asi až ted ve 20tt..
co už je bříško větší a já dostalala hlad.. před tim jsem nejedla nic, ani jsem si nestihla všimnout že jsem těhu… tak uvidíme jak to bude dál…
![]()
Ahojky maminky ![]()
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblík ![]()
niceta píše:
Ahojky maminky
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblík
jééé elenka je pěkný ![]()
niceta píše:
Ahojky maminky
taky mam termín 12 a chceme BERENIKU…TAKY HOLČÍ,, už jednu ďáblici doma máme, tak to bude teda něco!!!! a tahle jako by se chtěla prokopat z bříška ven,, snad ani nespí
mona.k.79 píše:niceta píše:jééé elenka je pěkný
Ahojky maminky
niceta píše:mona.k.79 píše:niceta píše:jééé elenka je pěkný
Ahojky maminky
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblíkDěkuji… po dlouhém dohadování jsem manžela ukecala na Elenu…ale byl to boj
to znám!!! já chtěla taky elenku, elišku nebo viktorku, ale Berenika se mi líbí nejvíc… ![]()
Ahoj, těhulky. Tak my máme termín 22.března
, čekáme holčičku. Jméno máme vybrané už dávno - Emma, tatínek je napůl němec, takže tak
.
já jsem úplně vyřízená!!!!!
všechno mě bolí, motá se mi pořád hlava z toho tlaku..(je teplo místo zimy) nemůžu spát, no hrůza.. ještě se staram omalou cácoru zlobivou… AT UŽ JE BŘEZEN
![]()
Ahojky, přidávám se k březňákům a k rozšiřování řad holčiček
můj termín je 18.březen a budem se jmenovat Edita ![]()