Těhulky termín březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
2.11.11 19:11

ahoj,, máme termín 12.3. a dnes jsem se dověděla že budeme míti nejspíš další holčičku… :cert: tak jsem na to všechno zvědavá :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.11.11 10:17

Ahojky, tak u nás to taky vypadá na holčičku. Píšeš zase - čekáš 2 dítko, nebo už máš doma více holčiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.11 14:31
lissa píše:
Ahojky, tak u nás to taky vypadá na holčičku. Píšeš zase - čekáš 2 dítko, nebo už máš doma více holčiček?

mam jednu rok a pul.. viz metřík a je to pěknej ďábel… :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.11.11 14:36

Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaří :-) A co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
3.11.11 14:42
ahoj
**tapilka píše:
Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaří :-) A co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…

no právě…samé holčičky… :roll: *moje taky druhé, a vzhledem k tomu, že mam doma batole je to celkem záhul.. že jsem těhotná jsem zjistila ale asi až ted ve 20tt.. :lol: co už je bříško větší a já dostalala hlad.. před tim jsem nejedla nic, ani jsem si nestihla všimnout že jsem těhu… tak uvidíme jak to bude dál… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.11.11 14:55
To je zvláštní, co já právě vím, tak je to samý kluk, tak mě to tu překvapilo. Mě bylo zle už od začátku, děs, dalek horší než u prvního. Teď to celkem jde,až na bolavé kosti „podvozku“ :lol: . Jinak já mám doma právě 19m raubíře, takže taky mazec. Je to malá aktivka nehorázná a v tomhle počasí je to ke všemu ještě protivka :nevim:
mona.k.79 píše:
ahoj
**tapilka píše:
Jééé, koukám samé holčičky… tak snad se u nás taky zadaří :-) A co těhulky, jak zvládáte? Mě to druhé těhotenství přijde tedy daleko náročnější než to první…
no právě…samé holčičky… :roll: *moje taky druhé, a vzhledem k tomu, že mam doma batole je to celkem záhul.. že jsem těhotná jsem zjistila ale asi až ted ve 20tt.. :lol: co už je bříško větší a já dostalala hlad.. před tim jsem nejedla nic, ani jsem si nestihla všimnout že jsem těhu… tak uvidíme jak to bude dál… :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
5.12.11 11:22

Ahojky maminky :mavam:
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblík :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4706
9.12.11 13:16
niceta píše:
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblík :srdce:

jééé elenka je pěkný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
9.12.11 13:18
niceta píše:
Termín máme 12.března a čekáme malou Elenku a podle všeho to bude pěknej ďáblík :srdce:

taky mam termín 12 a chceme BERENIKU…TAKY HOLČÍ,, už jednu ďáblici doma máme, tak to bude teda něco!!!! a tahle jako by se chtěla prokopat z bříška ven,, snad ani nespí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
9.12.11 13:20
mona.k.79 píše:
niceta píše:
:) Děkuji… po dlouhém dohadování jsem manžela ukecala na Elenu…ale byl to boj :D
  • Citovat
  • Upravit
4706
9.12.11 17:44
niceta píše:
mona.k.79 píše:
niceta píše:
:) Děkuji… po dlouhém dohadování jsem manžela ukecala na Elenu…ale byl to boj :D

to znám!!! já chtěla taky elenku, elišku nebo viktorku, ale Berenika se mi líbí nejvíc… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.12.11 17:50

Ahoj, těhulky. Tak my máme termín 22.března :) , čekáme holčičku. Jméno máme vybrané už dávno - Emma, tatínek je napůl němec, takže tak :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
9.12.11 20:30

emma je taky pěkný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.12.11 17:45

TAK CO,jak se vám daří???

já jsem úplně vyřízená!!!!! :cert: všechno mě bolí, motá se mi pořád hlava z toho tlaku..(je teplo místo zimy) nemůžu spát, no hrůza.. ještě se staram omalou cácoru zlobivou… AT UŽ JE BŘEZEN :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.11 16:29

Ahojky, přidávám se k březňákům a k rozšiřování řad holčiček :D můj termín je 18.březen a budem se jmenovat Edita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí