Děti ročník 2007

1424
21.6.11 08:35

ročník 2007

Ahoj hledám maminky, které mají narozeny děti v roce 2007 ke společnému psaní.
Já mám dceru Andrejku, nyní jí je 3 roky a 8 měsíců.
Piště své poznatky, co děti v tomto věku umí, zda chodí do školky…no prostě všechno o čem si tu můžeme povídat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
21.6.11 08:37

Ahoj,

můžeš si zadat konkrétní výběr i zde :mavam: :

https://www.emimino.cz/maminky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 08:39

Ahoj.Já mámm syna 3 roky a 6 měsíců.Do školky chodí každý den,ze začátku to byl boj,ale už si zvykl a chodí tam rád.No jinak co k němu říct?Teď sním dost bojujem,má hrozný období,vzteklej,věčně jen nadává a sprostě mluví :-( No ale snad ho to přejde,je fakt že z tý školky si toho moc dobrýho domů nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.6.11 08:44

ahoj tak já mám Natálku a do školky chodí ráda i když začátky byli krušné. Ve školce se hodně naučí myslím básniček atd. Ale teď máme uřvané období všechno musí být po jejím. Pořád se ptá proč a na co. Jinak se konečně naučila jezdit na kole tak jezdí do školky na kole. O prázdninách do školky nebude chodit tak si ty její výlevy užijeme. Když ale je v klidu tak je zlatíčko. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.6.11 08:51

Ahoj, Maty se narodil v prosinci 2007, pořád se ptá, kdy bude sněžit (těší se na dárky) a při každé reklamě zaměřené na děti mi tvrdí, že TO nutně potřebuje :zed: Vzteká se mi už od roka, takže mě většina jeho hysterických záchvatů nechává klidnou :pankac: a o to jsou kratší. Jinak dneska jsem ve školce byla příjemně překvapená, jak krásně mě namaloval :srdce: Typickej hlavonožec, ale usmívající se :srdce: Maty je hodně šikovnej na hřištích, pořád by závodil a chce hrát fotbal (tričko/mikina s číslem je u nás nutností :roll: ). Vyrovná se starším dětem, ale čím dál častěji se vrací domů smutnej, protože je podle něj moc malej :roll: Je pravda, že ve školce je suveréně nejmenší a zároveň nejmladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňda
21.6.11 09:21

ahoj,

mam Nikolku, narozenou v srpnu 2007, do skolky nechodi, protoze jsme se rozhodli ji poridit sourozence, bohuzel do skolky nepujde ani pristi skolni rok, tedy ve 4letech :(

Jinak co umi? je to drzticka ukecana, je hodne sva, nekdy me neskutecne toci, ale rekla bych, ze je celkem hodna, dokaze si hrat sama, coz beru jako obrovsky plus :-)

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2673
21.6.11 09:29

Taky máme k tomu našemu raubířoj půlroční holčičku :-D Má ji rád,občas ji taky pozlobí teda.Ale je to mazec někdy.Proto jsem ráda,že chodí kluk do školky.Dopoledne stihnu s malou uvařit a poklidit alespoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
21.6.11 09:33

Přidávám se.Mám dceru narozenou v lednu (vodnář).Do školky chodí a chodí ráda už od začátku-vlastně už od dvou let mě otravovala,že chce chodit do školky :lol: .Sice se tam naučila nějaký básničky,malovat a je ve společnosti svých vrstevníků,ale zase je ukvičená,drzá,když jí něco vytknu,je schopná mi říct,že s náma bydlet nebude,že jí nemáme rádi :roll: .Na každé druhé jídlo mi řekne,že jí to nechutná(aniž by to ochutnala)
Je to teď s ní vcelku náročné období :cert:
Vůbec se netěším na pravou pubertu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.6.11 09:45

Ahoj já mám syna Páju nar.únor 07. :lol:
Do školky chodí a velmi rád,dokonce z něj v srpnu bude starší bráška tak se moc těší až bude vozit kočárek a jak říká mi pomáhat-tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží. :mrgreen:
Jinak když je doma tak je jak dábel,zlobí,má svou hlavu-zřejmě období vzdoru,ale ve školce to je prý zlatíčko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.6.11 09:46

Ahoj, náš první syn je narozený v lednu 2007. Do školky půjde až letos od září, tak jsem zvědavá, jak se mu tam bude líbit. Jinak teď máme taky období: Když nebude po mém, tak už si s tebou nikdy nebudu hrát :roll: Taky se moooc těším na pubertu.
A nedávno dostal své první kolo, moc ho to baví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
21.6.11 09:53

Tak koukám, že je to vztekání skoro všude. My teď máme období, že když si něco umane, tak pořád říká prosím, prosím a do toho začne brečet a kňourat a čeká až já povolím nebo nepovolím. Nikdo s ní v tomto záchvatu nepohne, to mužu slibovat hory doly.
Jinak ve školce se jí také líbí, akorát má teď od září nastupovat do jiné (blíž domovu), tak se bojím jak to psychicky zvládne.
Diggy tvá dcera už jezdí sama na kole? To máte kolo bez postraních koleček. Já jsem také uvažovala o koupi, ale obávám se jestli ještě není brzy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.6.11 09:56

warmuska: ne bohužel jezdí s postraními kolečky. kolo dostala na vánoce a nebyla schopná na něm jezdit. Je sice prosincová 2007 ale nějak se jí nechtělo řekla mi že je líná šlapat. :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 09:59

Holky našeho zase kolo vůbec nebere,jako s kolečkama jezdí,ale je švihlý v koutě a nevyužitý.On má šlapací traktor,na tom se naučil už ve 2 letech šlapach.No a to je vzteku když ho nechcem vzít někam sebou,kolikrát povolím a jede snáma traktor v kufru na nákup :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.6.11 10:02

Tak koukám kola taky u vás letí i když Pája má tedy kolečka a musí mu ho tatka seřídit no a já se díky pupku vyhnu lítání za kolem bez koleček-užije si to tatka :mrgreen:
Jinak doma si ho nenechám,rok by byl doma a pak by stejně musel nastoupit jako předškolní a alespon budu mít klid na to malý i když až se narodí tak bude mít Pája ještě prázdniny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
21.6.11 10:38

Ahoj,
dcera je narozená v únoru 07.je to pěkný šídlo.Říkám že měla bejt kluk ale na poslední chvíli si to rozmyslela :-) .Do školky chodí od tří let a úplně v pohodě.Spíš jsme měla já problém páč mě dostalo že mi hned první den dala v šatně pusu a zmizela ve třídě.A to jí zústalo.Ve třech letech začala jezdit na kole s postraníma kolečkama ale po 14ti dnech šli pryč a jezdí bez nich.Zkusili jsme loni i lyže a super.Zrovna včera se mě ptala kdy bude sníh aby mohla zase lyžovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí