Poradna duly
Jana Čurdová
marki77teda to máš šikovnou dceru, že jezdí už sama na kole bez koleček. A i s tím lyžováním, my to také zkoušeli letos, ale nějak jí to nebavilo, chtěla jezdit jen nahoru, dolů se bála, takže jsem to zase odložili a budeme to zkoušet dál.
marki77 píše:
Hencula,koukám že máš podobný termín jako já.Já mám 1.8.
Já mám 14.8.
A koukala jsem,že máme i stejně tedy o den ty starší děti narozený.
Koukám, že jsou všichni stejný
. Anežka je hubatá, lehce odrzlá, ke všemu milión řečí. Úplně mě vytáčí to její ‚né protože‘ na cokoliv po ní chci. Ale ve školce se ji líbí, chová se tam úplně jinak než doma. Holky, taky jsou vaše děti v tomto věku samá modřina atd.?
Murka píše:
Koukám, že jsou všichni stejný. Anežka je hubatá, lehce odrzlá, ke všemu milión řečí. Úplně mě vytáčí to její ‚né protože‘ na cokoliv po ní chci. Ale ve školce se ji líbí, chová se tam úplně jinak než doma. Holky, taky jsou vaše děti v tomto věku samá modřina atd.?
jejej modřin máme na rozdávání až mám někdy strach co si ty učitelky pomyslí-nedávno měl Pája velkou na hlavě-ta svítila na dálku ![]()
Murkanaše holka je taky hubatá, a dost často odmlouvá. A modřiny… těch má plné nohy, kolikrát si říkam, že je to nějak moc.
To jsem ráda že ty modřiny nejsou jen u nás. Na společné školkové fotce má Anežka jediná nohy hrající všemi barvami a to ji ještě učitelka posadila dopředu. Navíc teď na koloodrážedle dělá psí kusy a jen za víkend 5× bourala, tak je i místy i odřená. Včera jsem ji odlepovala ve sprše náplast z odřeného kolena, to byl řev, že dnes čekám sociálku, že týrám dítě ![]()
Dneska mě Nelinka dostala.Cituji:"paní učitelka říkala,že nesmíme kakat na zahradě,protože by to papaly mouchy a přežraly by se a bylo by jim špatně. ![]()
Nekakat na zahradě to je dobrý poznatek
Mě dnes trhala zubařka moudrák a když jsem přišla do školky, tak Anežka hned ‚už máš pokácenej ten zub?‘
Murka píše:
Nekakat na zahradě to je dobrý poznatekMě dnes trhala zubařka moudrák a když jsem přišla do školky, tak Anežka hned ‚už máš pokácenej ten zub?‘
hmm rok 2007 to je zatraceně široký okruh, já mám třeba taky Tomíka 2007, ale třeba oproti Matymu od Ywet je o skoro rok starší ![]()
lacenka píše:
hmm rok 2007 to je zatraceně široký okruh, já mám třeba taky Tomíka 2007, ale třeba oproti Matymu od Ywet je o skoro rok starší
To máš pravdu, ale za nějakej rok budou veškeré rozdíly smazány. Maty vyroste a naučí se malovat hlavonožcům bříška
A Tomík se naučí kotrmelec (neumí ho, že ne? Maty totiž jo
)
Ywett píše:lacenka píše:To máš pravdu, ale za nějakej rok budou veškeré rozdíly smazány. Maty vyroste a naučí se malovat hlavonožcům bříška
hmm rok 2007 to je zatraceně široký okruh, já mám třeba taky Tomíka 2007, ale třeba oproti Matymu od Ywet je o skoro rok staršíA Tomík se naučí kotrmelec (neumí ho, že ne? Maty totiž jo
)
tak na kotrmelci fakt netrvám
Po té co jsem si já v 19 při stpjce s kotoulem zlomila dva obratle tak mám pupínky jen při té představě
A neboj postavy nás teda vůůůbec neberou ještě tak strašidla, nebo zajíci v tmavém lese( papír počmáraný černou temperou
)
Já to nemyslela zle, to mě mrzí pokud se tě to dotklo, nerada porovnávám a soutěžím, protože každé dítko(až na Tomínka
) je v něčem šikulka ![]()
To tu něja zanedbávám.Ale Petr s Adélkou dneska odjíždějí směr Chorvatsko takže jsem balila a přemýšlím co jsem jim dala a nedala.A modřiny? Těch máme na rozdávíní .Tak kdybyste některá chtěla,rády pošleme
.Minulej týden bourala na kole a sedřela si loket.Dva dny na to bourala znova a zase si sdřela ten samej loket.A nemusím snad psát jakej loket si odřela do třetice.
.
Můžu vás poprosit o podporu?
https://www.emimino.cz/souteze/foto/
Název fotky je Sprcha ve třech.Děkuju.