Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
to sme ne tom skoro stejně, já mám termín 18.12. Letos mám vánoční dárky vyřešený ![]()
ahoj holky, vitejte v klubu. Moc gratujuji
jedna diskuse je treba tady https://www.emimino.cz/…ankovani/33/
ahoj.tak to jsme na tom uplně stejne
ja mam taky termin 19.12.2011 ![]()
Jé, omlouvam se, že sem lezu, i když nečekám prosinčátko 11…ale nám se povedl dáreček přesne na 24.12.09…tak jen jsem chtěla, že držím palečky, ať vám miminka krásně rostou, ať máte pohodové těhulkování a třeba se to jedné z vás taky povede na Štědrý den
![]()
Ahoj holky, tak my dostaneme dárek už od Mikuláše, doufám že to bude andílek (i když čert by vůůůůbec nevadil) ![]()
Ahoj holky ráda by se k vám přidala.Já mám první termín 23.11. a druhý 6.12.
domča01 - Jééé tak to je super
Máš první miminko? A jak se cítíš?
Jinak všem holky gratuluji, já už mám jednu 5ti letou holčičku v lednu a tet budu mít mimi v prosinci. S těma dárečkama to bude dost náročné, proože i manžel je v prosinci
a ještě vánoce, to abych šetřila celý rok
![]()
Mišis.Je to moje první
Dlouho jsme se snazili a nakonec díky IVF se podařilo
Jinak se cítím moc dobře.Vlastně nemít obrazky z utz,tak ani nevim,ze jsem tehotna
a jak ty?
Tak to u nás je to první mimi a v prosinci narozeniny nikdo nemá,nejhorší je u nás na narozeniny jaro. ![]()
domča01 - Tak hlavně že se miminko podařilo. Já u prvního taky ani nevěděla že jsem těhotná ale tet mi je snad všechoni co jen v těhu může být. Od 4tt mi bylo zle, pak mi začal nízký tlak, pak sem krvácela kvůli odluč placenty ale naštěstí to dobře dopadlo, a tet poslední týden mě dost bolí kyčle a kříže. Takže já vnímám dost že jsem těhotná ![]()
ahoj vsem
tak ja taky cekam mikulaskou nadilku
a rovnou dve!!!
![]()
Ahoj, jsou tady nějaké těhulky které stejně jako já očekávají ten nejkrásnější vánoční dáreček? Tet jsem ve 12tt a termín mám 19.12.
Už se moc těším. Sna na vánoce už budem doma