Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
před týdnem mi vyšel poprvé pozitivní těhotenský test, u doktora mi to potvrdili z krve, na utz jdu za týden. Termín by mi vycházel na úplný začátek února. Je tu někdo další, kdo by se ke mě přidal?
Tulacka píše:
Ahojky,
před týdnem mi vyšel poprvé pozitivní těhotenský test, u doktora mi to potvrdili z krve, na utz jdu za týden. Termín by mi vycházel na úplný začátek února. Je tu někdo další, kdo by se ke mě přidal?
Kolikátý den cyklu jsi byla, když jsi šla na krev? A jakou hodnotu jsi měla?
Ahojky Tulacko, tak ja se k tobe pridavam
posledni MS jsem mela 2.5.2011 a // na tehu testu jsem nasla poprve 27.5. na kontrolu/potvrzeni jdu az 13.6, ale ja citim, ze je to tam!!! ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám, 3 pozitivní testy, to se snad nesekly
k paní doktorce jdu 1.7., tak snad to potvrdí..
ahoj. připojuji se mezi ty, co mají termín v únoru 2012. Zatím ho mám na 2.2.2012. V pondělí už bylo krásně vidět srdíčko, tak hlavně jen tak dál ![]()
Ahojky já se připojuji k Vám máme mít termín 3.2.2012 vše moc štěstí ![]()
Ahoj taky se pripojuji
termin porodu mame 17.2. A narodi se mi maly Adamek
![]()
Ahoj, také mám TP v únoru, 8.2. a čekáme první mimčo, chtěla bych se zeptat jen, kdy nastupujete na mateřskou.. Ptám se ohledně financí, zda máte nějaké info, zda je rozdíl ve výpočtu v roce 2011 a 2012. Našla jsem, že se to bude od 1.1.2012 měnit, jelikož se mění redukční hranice, ale dle mých výpočtů se to změní jen u maminek s hr. příjmem nad 25.000,– Nezajímal jste se někdo o to? Díky
![]()
Ahoj Lunato,
jestli chceš,můžeš jít mezi nás do téhle diskuse
https://www.emimino.cz/…nkovani/567/ ,tam je nás spousta a jsme pěkně aktivní,tedy alespoň,co se psaní týká
.
Já mám TP 21.2 a na mateřskou nastupuju někdy v půlce ledna.Výpočet mateřské je stejný jako v roce 2011,mění se jen rodičák.
Lunata píše:
Ahoj, také mám TP v únoru, 8.2. a čekáme první mimčo, chtěla bych se zeptat jen, kdy nastupujete na mateřskou.. Ptám se ohledně financí, zda máte nějaké info, zda je rozdíl ve výpočtu v roce 2011 a 2012. Našla jsem, že se to bude od 1.1.2012 měnit, jelikož se mění redukční hranice, ale dle mých výpočtů se to změní jen u maminek s hr. příjmem nad 25.000,– Nezajímal jste se někdo o to? Díky
ahoj, taky mám termín 8.2., v práci mi vypočítali jako finančně nejvýhodnější datum nástupu na mateřskou od 26.12. (chtěla jsem až 28.12.) - jsem teď ale na RD, a přidávám odkaz na kalkulačku, kde si můžeš spočítat výši mateřské http://www.mpsv.cz/cs/11580
Děkuji, maminy ![]()
Neoenc: By mě nenapadlo, že 2 dny budou hrát finanční roli
Na mě v práci prdí, tak to máš dobrý, že jsou tak ochotný a poradí ti ![]()