Děti ročník 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
511
28.6.11 13:31

No to máš pravdu ona teda jezdila ještě se ani nenarodila tak to měla asi vrozený :lol: ale od tý doby co se naučila mluvit tak to bylo u nas jen ( a můžu se na něco zeptat? Kdy už budu mít konečně svího koníka) no po roce poslouchaní to bylo už k nevydržení a tak jsme povolili poníka… Naštěstí máme i velký koně tak není sám a malá ví že když má zvířátka musí se o ně starat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.6.11 13:55

No je to nádhera, když máte tu možnost :-) My jsme bytoví, tak kluci se musí spokojit jen s mini zoo (kocour, rybičky, gekon, krevetky). Ale nevím, k nějaké péči o zvířata jsme je tedy zatím nepřivedli, chudák kocour si s nimi celkem užívá :-( Ale poník, to je něco jiného, to je jasné, s tím si malá užije spoustu zábavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
28.6.11 14:05

Tak u nás malá mezi tím vyrůstala první začla pracovat s malíma zvířátkama od malička mi se vším hned chtěla pomáhat nosila mi seno ke králíčkůn a podobně pak dostala morče tak o tu se musela starat i když se jí občas nechtělo ale musela sice občas se taky u toho vztekla ale jak jsme jí řekli že teda jí to prodáme tak si to hned rozmyslela pak jí začla bavit hrozně koza a na ní pořád chtěla jezdit a dojit a teď co má koníka tak je pořád u něho a moc dobře ví že musí jet na travičku tak pomáhá hrabat a dělat seno i když moc toho neudělá :lol: ale alespoň ví že se musí o zvířátka postarat ale problém je když někde vydí přejetý zvíře třeba něakýho krtka tak mu hned chce kopat hrobeček :-D ale taky máte doma pěknou zoo :lol: no děcka sou takový že je to chvíli byví chvíli ne ale u nás je to tak že chtěla si to musíš se postarat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.6.11 14:41

Páni, vy máte úplnou farmu :palec:
Nevím, třeba se pletu, ale náš starší by byl na farmě spíš asi přes traktory a vozový park :-D
Mladšího zatím asi zvířátka baví víc, to ještě uvidíme časem, jaké zájmy u něho převládnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
28.6.11 14:51

no to máš prvdu že to se ještě pozná :-D třeba náš prcek ten je pro vše minule sem jí načapala jak měla klíč a snažila se povolit něakou matku na traktoru a když sem se jí ptala co dělá tak říkala že to musí opravit :mrgreen: ona by zas v bytě nevydržela to by byl malý horor s ní ona chce být pořád venku za jakýhokoli počasí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.6.11 15:46

Já myslím, že je super, že být venku může. Já jsem byla loni trochu nešťastná z kluků, když jsme je dovezli na chalupu. Já jsem tam úplně spokojená, že můžu být pořád venku, ale oni se chvíli vyřádili na zahradě a pak chtěli být v domě. Ale je to asi hodně o tom, na co jsou ty děti zvyklé, protože když jsem pak o tom přemýšlela, tak se mnou a se sestrou řešili naši rodiče na chalupě v dětství úplně totéž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
28.6.11 18:56

tak to máš pravdu malá byla zvyklá od narození venku dokonce mi dělala to že venku krásně spala v kočárku ale jak jsem ji dala domů tak brek bohužel byla v únoru a tak to s ní bylo horší bála sem se aby neprochladla naštěstí zatím nebyla nikdy vážněji nemocná a veek jí prospívá…a kluci se venku nezabavili?? 8-o se divím tak třeba až budou starší tak to bude lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.6.11 19:23

Zabavili se venku po nějakou dobu… Ale je pravda, že jsme pro ně na zahradě neměli úplně moc hraček, možná to bylo tím :nevim: A uvnitř chalupy asi ještě pořád měli co zkoumat. Uvidíme, jak to bude letos, snad se nám podaří někam aspoň na pár dnů z města vyrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
28.6.11 19:30

Tak ono je to jedno k druhýmu pokud tam nemaj něaký vetší podmět pro hraní tak je to omrzí :-( ale nezoufej letos už sou přece jen větší a na kopačky s míčem určitě usliší a třeba jim zkus na zahradu dát malý bazének a uvydíš že dom je už nedostaneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki07
3.8.11 14:12

Ahoj holky, tak já mám doma prosincového chlapečka a můžu vám říct, že to začíná být občas náročný :-). Je na svůj věk fakt šikovnej, z odrážedla přešel ve třech letech rovnou na kolo bez postranních koleček, začátkem léta začal plavat pod vodou, ale je hrozně neohroženej, až je to o strach. Skočí do vody hlava nehlava a čeká, že když nebude stačit, někdo ho zkrátka vyloví :-)…takže člověk aby byl permanentně ve střehu, co ho napadne :-). Do školky začal chodit chvíli před třetím rokem, začátky byly vcelku krušné, ale zvykl si a teď je občas problém ho dostat domů. Jinak poslední dva měsíce mám pocit, že mám doma puberťáka :-), je hubatej, všechno co řeknu špatně a má na to svou odpověď…pacholek malej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex