Těhulky termín březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1622
7.7.11 12:54

jee, překvápko bych nevydržela :oops: u Jarouška (mimochodem v říjnu mu budou 3 roky, to jsou stejně) jsme si to nechali říct hned a bez váhání, i manžel by to nevydržel, a teď, jestli vše dobře dopadne, tak taky chceme vědět hned, co to bude. Hned jak jsme to věděli, začali jsme na bříško mluvit jeho jménem a připravovali chlapečkovský oblečky.
U nás teda zlobení probíhá, ale v přijatelný formě, ti kluci jsou takoví „živější“, ale oproti ostatním dětem je ještě dobrej :mrgreen:
Taky budu volat dr. v pondělí a nějak to strašně pomalu utíká, jsem úplně rozhozená, tak se těším!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
7.7.11 13:06

Ahoj holky, já už mám těhu potvrzené z milnulého týdne - podle MS bych měla mít termín koncem února, ale ovu byla později, tak jsme o něco mladší :) Je mi 33 a je to moje 2. těhu, první bohužel ZT…tak jsem trochu vyplašená a pořád se pozoruju, jestli bolí prsa, jestli píchá v podbřišku, že mi není vůbec špatně apod… Příští UTZ 14.07., tak snad všechno bude v pohodě, protože mi neskutečně kyne břicho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 13:12

Nojo,tak to máme vážně na stejno,vlastně obě dvě děti…a tobě to určitě vyjde,věř tomu :palec: Můj manžel by to taky chtěl vědět,ale já asi né,tak jedině,že by se mnou šel na ultrazvuk a já se nedívala :-? ..no a to nevím,jestli bych vydržela,tak časem se uvidí,třeba změním názor :wink:
Já si vlastně taky nemůžu být ještě 100% jistá,to se uvidí až po pondělku,pak dám hned vědět,jak jsme dopadli a vy dejte taky vědět,jak jste dopadli :-D
Jinak já to úplně v začátku měla tak,že jsem začala asi 6dní před oček.menstr.decentně špinit(slabý narůžovělý výtok),trvalo to asi 3dny,pak za další 2dny jsem si už zkusila udělat test a ani né do půl minuty se hned objevily // :lol:Pak přišly ještě asi 2testy vždy po třech dnech a čárky jen sílily.No a od té doby se cítím nafouklá,trochu unavená,mám teda docela hojný bělavý výtok,ale jinak v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 13:19

Ahoj Rozárka78,
tak moc gratuluji,to je moc dobře :potlesk:
Já to teda potvrzené nemám,jak jsem již psala - v pondělí jdu k mudr.,ale podle výpočtu by se mimi mělo narodit kolem 8.3.2012,ale jak říkám,počkáme si,co řekne odborník :mrgreen: ,jestli tam bude již něco patrné,ale myslím,že jo :wink:
Tak ještě jednou gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 13:35

Marceee, když jsem byla poprvé těhu, hrozně jsem si přála holčičku (z rodinných a osobních důvodů). A brouček se nechtěl na UTZ ukazovat. Jen jednou, kdesi v 18tt, jsem byla na UTZ ledvin a tam ta dr, že ji ledviny nebaví, že jde koukat na mímo :lol: a prý že kluk. Teď se za to stydím, ale ořvala jsem to nehorázně. Nikde jsme to neříkali a já tajně toužila po holčičce. U porodu, když mrňousek vykoukl, mi jaksi zapomněli sdělil, co to je, takže když mi ho dali do náručí, došlo mi to a já se podívala. A i beztak euforie a radost největší.
Přítel nejspíš bude chtít vědět, co se nám schovává za pokládek v bříšku. A mě je to nějak jedno. Snažili jsme se tak, aby se sice holčička povedla, ale už úplně v klidu si dovedu představit i rošťáka. Jinak bych si ale klidně nechala líbit i ten druhý extrém našeho dráčka :mrgreen: a hodňoučké dítko by to mohlo vyvážit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 13:54

tapilka,můj manžel si zase při prvním moc přál kluka,ikdyž to nikdy neřekl,ale poznala jsem to na něm.Přál si to také z toho důvodu,že on už jednu dceru z předchozího vztahu má(12let).A když jsem ležela na operačním sále(císařský řez)a oznamovali mě,co že se nám to narodilo…tak se manžel zhrozil,že je to zase holka a přitom to přece měl být kluk!!(celé okolí nám to tvrdilo) :mrgreen:
No a jsme za ní šťastný…neskutečně šťastný,protože vůbec početí dítěte je jeden zázrak a já to pořád tak beru 8-) :lol: …i teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 14:03

Marceee, jj, je to tak, po porodu jsem nikdy nezalitovala, že nemáme holčičku. U nás je to složitější díky „úžasné“ tchýni, která prostě skvěle odchovala všechny tři syny a vnuky a o všem má dokonalý přehled. Hrozně jsem se bála, že mi bude do výchovy mluvit :-( . Ale naštěstí jeví zájem míň než minimální. Jinak ze strany přítele jsou v rodině právě samí chlapi, ale nikdy po přímé linii (má nevlastní bratry, jeho otec taktéž nevlastní sourozence. A pak prostě za páreček bych byla ráda, ale netrvám už na tom. Budu neskutečně šťastná, pokud bude mímo zdravé alespoň tak jako Kubík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.11 14:16

Přesně tak,hlavně ať jsou zdravé ty děti naše.Jinak my to máme přesně naopak,z manželovi strany to jsou samé holky,tak u nás se tak trochu očekává aspoň ten jeden kluk,ale i manžel už teď říká,že to stejně bude další holka…tak třeba bude pak mile překvapen :-D
Psala jsi už v předešlé diskusi,že ti menstr.mešká už 11den,tak to jsme na tom nejspíš úplně stejně…až budeš vědět termín porodu,tak dej vědět a schválně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 14:54

Určitě dám, jen to bude dle MS hodně nepřesné. Po porodu jsem měla nepravidelný a hodně krátký cyklus a tenhle ještě k tomu ovulka byla dost pozdě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
7.7.11 15:02

my si přáli jako první dítě chlapečka a vyšlo to, ale jasně, že je člověk rád, že je to zdravý a pohlaví tak důležitý není. Teď bychom chtěli spíš holčičku do páru, ale je to taky fuk, zase o holku se pak asi rodiče víc bojí… :-? když si vzpomenu, jak jsem tu mojí mámu musela potrápit.. už mi to bohužel neřekne, vnoučka se nedožila, ale říkali mi to všichni: počkej, vrátí se ti to s tvýma dětma.. Jinak manžel je jedináček a já mám staršího bráchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.11 15:24

To si mi připomněla, že mi lidé kolem mne také říkali. No doufám, že se to nefunguje a děti mi to opravdu všechno nevrátí. Ono taky- malé děti- malé starosti, velké děti- velké starosti. Ale to potvrdit nemůžu :-D. Každopádně to vše kolem přebije všechny starosti světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
7.7.11 22:36

Holky, dneska bylo tak krásně, s malým jsme byli celé odpoledne u bazénku na zahradě (u kamarádky, my máme jen malý byt bez balkonu… :evil: ) a vůbec mi nebylo blbě!
Zítra dopol. odjíždíme za tchánem na víkend, tak se mějte krásně a v pondělí se těším na smršť samých dobrých zpráv od dr.! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
11.7.11 10:32

Ahoj holky těhulky, tak jak to u vás vypadá?
Já se objednala k dr., ale má čas až 22.7, to je skoro 2 týdny, ach jo. Dneska jsem si dělala ještě těh.test, a ta čárka nějak slábne… V pondělí to byl duch, ve čtvrtek už slušná čárka a dnes zase duch, snad ještě slabší než to minulý pondělí… jsem z toho špatná… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.7.11 12:00

Ahoj mayerka,
tak my dnes byli na kontrole u mudr a je tam mimi :dance: ,jsme zdraví,na další kontrolu za 14dní :-D Řekla jsi doktorce,když jsi se objednávala,že test je slabší než před tím??Mohla tě tím pádem objednat dřív :-?Nebo ji zkus ještě zavolat,moc držím pěsti,ať to vše dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.11 13:14

Ahoj holky, tak já dnes taky byla u dr, ale jen se objednat. A sestřička mě objednala na první prohlídku až na 9.8. :nevim: Což bych měla být už 9+2… já na to nespěchám, ale tohle mě přijde extrémně pozdě… vždyť ani nevím, jestli je mimouš tam co má být… :think: takže vůbec nevím co udělám…
Jinak Marceee, obrovská gratulace :dance: , tak těhulko užívej a ať je vše jak má být :wink:
A Mayerko, nepropadej panice! ono s těma testama to není vždy tak jednoduché. Znám maminy, kterým se ukazují jen ducháčkové a slyšela jsem, o jedné, která dokonce testíky ani pozitivní neměla a přesto byla dvakrát těhu :wink: držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí