Poradna duly
Jana Čurdová
jee, překvápko bych nevydržela
u Jarouška (mimochodem v říjnu mu budou 3 roky, to jsou stejně) jsme si to nechali říct hned a bez váhání, i manžel by to nevydržel, a teď, jestli vše dobře dopadne, tak taky chceme vědět hned, co to bude. Hned jak jsme to věděli, začali jsme na bříško mluvit jeho jménem a připravovali chlapečkovský oblečky.
U nás teda zlobení probíhá, ale v přijatelný formě, ti kluci jsou takoví „živější“, ale oproti ostatním dětem je ještě dobrej ![]()
Taky budu volat dr. v pondělí a nějak to strašně pomalu utíká, jsem úplně rozhozená, tak se těším!!! ![]()
Ahoj holky, já už mám těhu potvrzené z milnulého týdne - podle MS bych měla mít termín koncem února, ale ovu byla později, tak jsme o něco mladší
Je mi 33 a je to moje 2. těhu, první bohužel ZT…tak jsem trochu vyplašená a pořád se pozoruju, jestli bolí prsa, jestli píchá v podbřišku, že mi není vůbec špatně apod… Příští UTZ 14.07., tak snad všechno bude v pohodě, protože mi neskutečně kyne břicho ![]()
Nojo,tak to máme vážně na stejno,vlastně obě dvě děti…a tobě to určitě vyjde,věř tomu
Můj manžel by to taky chtěl vědět,ale já asi né,tak jedině,že by se mnou šel na ultrazvuk a já se nedívala
..no a to nevím,jestli bych vydržela,tak časem se uvidí,třeba změním názor ![]()
Já si vlastně taky nemůžu být ještě 100% jistá,to se uvidí až po pondělku,pak dám hned vědět,jak jsme dopadli a vy dejte taky vědět,jak jste dopadli ![]()
Jinak já to úplně v začátku měla tak,že jsem začala asi 6dní před oček.menstr.decentně špinit(slabý narůžovělý výtok),trvalo to asi 3dny,pak za další 2dny jsem si už zkusila udělat test a ani né do půl minuty se hned objevily //
Pak přišly ještě asi 2testy vždy po třech dnech a čárky jen sílily.No a od té doby se cítím nafouklá,trochu unavená,mám teda docela hojný bělavý výtok,ale jinak v pohodě ![]()
Ahoj Rozárka78,
tak moc gratuluji,to je moc dobře ![]()
Já to teda potvrzené nemám,jak jsem již psala - v pondělí jdu k mudr.,ale podle výpočtu by se mimi mělo narodit kolem 8.3.2012,ale jak říkám,počkáme si,co řekne odborník
,jestli tam bude již něco patrné,ale myslím,že jo ![]()
Tak ještě jednou gratuluji a hodně štěstíčka a zdravíčka
![]()
Marceee, když jsem byla poprvé těhu, hrozně jsem si přála holčičku (z rodinných a osobních důvodů). A brouček se nechtěl na UTZ ukazovat. Jen jednou, kdesi v 18tt, jsem byla na UTZ ledvin a tam ta dr, že ji ledviny nebaví, že jde koukat na mímo
a prý že kluk. Teď se za to stydím, ale ořvala jsem to nehorázně. Nikde jsme to neříkali a já tajně toužila po holčičce. U porodu, když mrňousek vykoukl, mi jaksi zapomněli sdělil, co to je, takže když mi ho dali do náručí, došlo mi to a já se podívala. A i beztak euforie a radost největší.
Přítel nejspíš bude chtít vědět, co se nám schovává za pokládek v bříšku. A mě je to nějak jedno. Snažili jsme se tak, aby se sice holčička povedla, ale už úplně v klidu si dovedu představit i rošťáka. Jinak bych si ale klidně nechala líbit i ten druhý extrém našeho dráčka
a hodňoučké dítko by to mohlo vyvážit. ![]()
tapilka,můj manžel si zase při prvním moc přál kluka,ikdyž to nikdy neřekl,ale poznala jsem to na něm.Přál si to také z toho důvodu,že on už jednu dceru z předchozího vztahu má(12let).A když jsem ležela na operačním sále(císařský řez)a oznamovali mě,co že se nám to narodilo…tak se manžel zhrozil,že je to zase holka a přitom to přece měl být kluk!!(celé okolí nám to tvrdilo) ![]()
No a jsme za ní šťastný…neskutečně šťastný,protože vůbec početí dítěte je jeden zázrak a já to pořád tak beru
…i teď ![]()
Marceee, jj, je to tak, po porodu jsem nikdy nezalitovala, že nemáme holčičku. U nás je to složitější díky „úžasné“ tchýni, která prostě skvěle odchovala všechny tři syny a vnuky a o všem má dokonalý přehled. Hrozně jsem se bála, že mi bude do výchovy mluvit
. Ale naštěstí jeví zájem míň než minimální. Jinak ze strany přítele jsou v rodině právě samí chlapi, ale nikdy po přímé linii (má nevlastní bratry, jeho otec taktéž nevlastní sourozence. A pak prostě za páreček bych byla ráda, ale netrvám už na tom. Budu neskutečně šťastná, pokud bude mímo zdravé alespoň tak jako Kubík ![]()
Přesně tak,hlavně ať jsou zdravé ty děti naše.Jinak my to máme přesně naopak,z manželovi strany to jsou samé holky,tak u nás se tak trochu očekává aspoň ten jeden kluk,ale i manžel už teď říká,že to stejně bude další holka…tak třeba bude pak mile překvapen ![]()
Psala jsi už v předešlé diskusi,že ti menstr.mešká už 11den,tak to jsme na tom nejspíš úplně stejně…až budeš vědět termín porodu,tak dej vědět a schválně ![]()
Určitě dám, jen to bude dle MS hodně nepřesné. Po porodu jsem měla nepravidelný a hodně krátký cyklus a tenhle ještě k tomu ovulka byla dost pozdě ![]()
my si přáli jako první dítě chlapečka a vyšlo to, ale jasně, že je člověk rád, že je to zdravý a pohlaví tak důležitý není. Teď bychom chtěli spíš holčičku do páru, ale je to taky fuk, zase o holku se pak asi rodiče víc bojí…
když si vzpomenu, jak jsem tu mojí mámu musela potrápit.. už mi to bohužel neřekne, vnoučka se nedožila, ale říkali mi to všichni: počkej, vrátí se ti to s tvýma dětma.. Jinak manžel je jedináček a já mám staršího bráchu
To si mi připomněla, že mi lidé kolem mne také říkali. No doufám, že se to nefunguje a děti mi to opravdu všechno nevrátí. Ono taky- malé děti- malé starosti, velké děti- velké starosti. Ale to potvrdit nemůžu
. Každopádně to vše kolem přebije všechny starosti světa
Holky, dneska bylo tak krásně, s malým jsme byli celé odpoledne u bazénku na zahradě (u kamarádky, my máme jen malý byt bez balkonu…
) a vůbec mi nebylo blbě!
Zítra dopol. odjíždíme za tchánem na víkend, tak se mějte krásně a v pondělí se těším na smršť samých dobrých zpráv od dr.! ![]()
Ahoj holky těhulky, tak jak to u vás vypadá?
Já se objednala k dr., ale má čas až 22.7, to je skoro 2 týdny, ach jo. Dneska jsem si dělala ještě těh.test, a ta čárka nějak slábne… V pondělí to byl duch, ve čtvrtek už slušná čárka a dnes zase duch, snad ještě slabší než to minulý pondělí… jsem z toho špatná… ![]()
Ahoj mayerka,
tak my dnes byli na kontrole u mudr a je tam mimi
,jsme zdraví,na další kontrolu za 14dní
Řekla jsi doktorce,když jsi se objednávala,že test je slabší než před tím??Mohla tě tím pádem objednat dřív
Nebo ji zkus ještě zavolat,moc držím pěsti,ať to vše dopadne dobře ![]()
Ahoj holky, tak já dnes taky byla u dr, ale jen se objednat. A sestřička mě objednala na první prohlídku až na 9.8.
Což bych měla být už 9+2… já na to nespěchám, ale tohle mě přijde extrémně pozdě… vždyť ani nevím, jestli je mimouš tam co má být…
takže vůbec nevím co udělám…
Jinak Marceee, obrovská gratulace
, tak těhulko užívej a ať je vše jak má být ![]()
A Mayerko, nepropadej panice! ono s těma testama to není vždy tak jednoduché. Znám maminy, kterým se ukazují jen ducháčkové a slyšela jsem, o jedné, která dokonce testíky ani pozitivní neměla a přesto byla dvakrát těhu
držím pěstičky!