Těhulky termín březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
9.3.12 19:08
Andrusa píše:
děkuji za radu,bolesti mam ale celý den ,břicho ne moc tvrdý a ještě se honim kolem plotny :)

Tak do postele a nohy nahoru… Hlavně dávej pozor a pokud by to nepřešlo, tak jeďte do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.3.12 09:39

Ahojda čerstvé maminky/ těhulíny na rozpadnutí! Tak jak se máte ve finiši/ za finišem? Kdo už má své pokládky u sebe, jak zvládáte a co porod?
Oficiální TP mám dnes ale už mi tu chrní malá princeznička :-) pospíšily jsme si a vykoukli o týden dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.3.12 17:07

těhulky březen 2012

ahojky všem tak mě se to blíží všichni už mě ženou ať už jdu rodit,ale ještě se jí nechce zatim třeba v noci pojedem už se nám tu všichni vsázej.Mam docela starch ale nevím pošádně z čeho,jestli z porodu nebo jestli se pak o malou dokážu postarat.termín ma v úterý tak sem sama zvědavá jak to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.3.12 19:23
Andrusa píše:
ahojky všem tak mě se to blíží všichni už mě ženou ať už jdu rodit,ale ještě se jí nechce zatim třeba v noci pojedem už se nám tu všichni vsázej.Mam docela starch ale nevím pošádně z čeho,jestli z porodu nebo jestli se pak o malou dokážu postarat.termín ma v úterý tak sem sama zvědavá jak to vyjde :)

Jééé, tak to budeme držet palečky… jinak neboj, ono všechno nějak dopadne a ten uzlíček, který pak budeš držet v náručí ti všechno stonásobně vynahradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí