Těhulky termín březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
niceta
28.12.11 17:56

Musím říct že já jsem už taky pěkně vyřízená, záda bolí nehorázně, k tomu se přidala bolest v kyčli takže super :roll: ..a to nemluvím o váze… Asi se začnu modlit aby mě to chytlo tak o dva týdny dřív jinak mě budou dávat dohromady ortopedi :zed: :-D

• Citovat
  • Upravit
4706
1.1.12 00:46

PF 2012

krásný nový rok 2012 a hlavně zdravá a šťastná miminka!!!!! :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.1.12 20:36

:mavam: Ahoj holky,
tak se k vám přidávám do skupiny. My máme termín 23.března, ale pořád doufám, že to příjde dříve… Bude to holčička a na jméně jsme se schodli s přítelem hned… Bude to Charlotta Zoe. :lol:
A jak se cítím? No je to celkem dobrý až na ty noci, kdy se docela často budím na toaletu a s křečema ve stehnech. :| No je to někdy děs a hlavně když chodíme nakupovat, tak se malé moc nelíbí když jsem v pohybu, jako by se mi snažila dostat ven z břicha a nebo jako by se tam vztekala. :? No doufám, že to nebude malá nervačka… :lol: Jinak, obdivuji některé maminky, které už mají doma malé prcky a už jsou v očekávání s druhým… Držím Vám pěsti holky. Přítel mě taky pořád přemlouvá, že chce minimálně dvě děti a to jsem ještě ani neporodila první.. :D Jsem z toho docela nervozní z toho neznáma, ale moc se těšíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.2.12 17:01

ahoj já mam termín 13 března :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.2.12 20:35

ahoj **poslední tři dny mi tvrdne břicho celkem dost, je to normální? ** před tim jsem to neměla v těhu, a moje gyn je pěkná :cert: ani mi neřekla, že mam vysadit magnésium. se po :poblion: :poblion: normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.2.12 23:30
mona.k.79 píše:
ahoj **poslední tři dny mi tvrdne břicho celkem dost, je to normální? ** před tim jsem to neměla v těhu, a moje gyn je pěkná :cert: ani mi neřekla, že mam vysadit magnésium. se po :poblion: :poblion: normálně

Ahoj a proč by si měla vysadit magnesium??? O tom taky nic nevím teda… Břicho mi taky tvrdne, ale vždy jen na chvíli a ne moc často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.2.12 09:02

no prej kvůli porodu, aby ta děloha mohla normálně makat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.2.12 11:14

březen

jj magnesium vysadit dneska mi to taky doktorka řekla,aby pak byly líp cítit pohyby a kdyby tak včas vyjet na cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 16:08

Četla jsem na netu o tom magnesiu a je to pravda. Tak díky za upozornění, taky už vysadím… Teď mě začala trápit jiná věc na kterou jsem už taky koukala na netu a to je: únik plodové vody. Nosím pořád intimku a dnes než jsem si jí ráno dala, tak jsem měla mokré kalhotky, tak se teď obávám toho nejhoršího. Moč to není, je to taková průhledná tekutina. Nebylo toho moc, ale hned zítra jedu raději k doktorovi. Vím, že se v těhu vytváří větší množství sekretu, ale tohle mi fakt nepřipadá jako výtok, ale jako voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.3.12 12:39

Ahoj, mám termín 9.3. už se strašně těšíme. Pohlaví jsme si říct nenechali,tak to bude překvápko,ale většina tipuje,že tu bude Honzík po tátovi :) Je to moje první těhu.Říkám si už aby to bylo, noci jsou utrpení, bolí mě záda, otékají mi nohy, tvrdne břicho však to znáte,klasický problémy posledních týdnů :? Ale v pondělí mi Dr na poradně řekl,že z děložního hrdla moc nezbývá a hlavička je dost sestouplá v pánvi,tak doufám,že by to mohlo být i dřív. Jinak vám všem přeju pohodový porod a zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
6.3.12 09:31
animasie píše: Četla jsem na netu o tom magnesiu a je to pravda. Tak díky za upozornění, taky už vysadím… Teď mě začala trápit jiná věc na kterou jsem už taky koukala na netu a to je: únik plodové vody. Nosím pořád intimku a dnes než jsem si jí ráno dala, tak jsem měla mokré kalhotky, tak se teď obávám toho nejhoršího. Moč to není, je to taková průhledná tekutina. Nebylo toho moc, ale hned zítra jedu raději k doktorovi. Vím, že se v těhu vytváří větší množství sekretu, ale tohle mi fakt nepřipadá jako výtok, ale jako voda…

Ahojky. měla jsem úplně to samé. Hnala jsem se hnedka do porodnice jestli to není voda, ale pak mě odeslali zase zpět domů že je to jen výtok… teklo to ze mě jak blázen.

• Citovat
  • Upravit
24
9.3.12 09:14

jak poznám poslíčky?

jak poznám poslíčky?

ahoj všem prosím o radu mam termín 13.3.,včera jsem byla u doktorky a ta mi řekla že už jsem kousek otevřená,ale nevím jak se poznaj poslíčci a jak na ně reagovat.Dnes mě celý den bolí břicho jak kdybych měla dostat menstruaci,a hlavně se bojom že nestihnem dojet do porodnice máme to 45minut cesty tam a doufám že mě to nechytne když mladej bude v práci,jinak nevim.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.3.12 13:34
Andrusa píše:
jak poznám poslíčky?ahoj všem prosím o radu mam termín 13.3.,včera jsem byla u doktorky a ta mi řekla že už jsem kousek otevřená,ale nevím jak se poznaj poslíčci a jak na ně reagovat.Dnes mě celý den bolí břicho jak kdybych měla dostat menstruaci,a hlavně se bojom že nestihnem dojet do porodnice máme to 45minut cesty tam a doufám že mě to nechytne když mladej bude v práci,jinak nevim.díky

Pokud ti na ty bolesti nezabere teplá koupel, tak si stopuj v jakých intervalech máš ty bolesti. Pokud to budou pravidelné intervaly, tak mazel do porodky. Hodně štěstí. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.3.12 13:35

Chtěla jsem napsat:MAZEJ DO PORODKY… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.3.12 13:54

jak poznám poslíčky?

děkuji za radu,bolesti mam ale celý den ,břicho ne moc tvrdý a ještě se honim kolem plotny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí