Prvorodičky leden 2012

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7119
1.7.11 17:23

Prvorodičky leden 2012

Ahojky , je mi 21 let a ráda bych si povídala s těhulkama co jsou zhruba ve stejném stádiu těhotenství . Tohle je tedy už moje druhé těhu , ale první dopadlo špatně , protože se jednalo o mimoděložní těhu . Kdo budete chtít přidejte se a přijďte si pokecat :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
1.7.11 17:26

ahojky, mě je 26 a jsem teď v 13tt+2 a termín mám 4. ledna :-) jsem taky poprvé těhotná. Můžu se přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.7.11 17:32

Ahojky , no to je jasné , vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.7.11 17:42

Já mám teda dle poslední ms termín na 17.1. , ale podle ultrazvuku mi to vychází zhruba na 24.1. . Teda ale dle dnešního ultrazvuku nejsem 10+3 , ale 10+4 , tak se začínáme posouvat dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.11 17:50

Taky ti to tak nějak pomalu utíká? :lol: Občas si říkám, že bych už chtěla bříško atd a nemůžu se dočkat.

Na kontrole jsem byla naposled 20. června a už jsem zase nervní jestli je všechno v pořádku atd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 17:57

Ahojky, tak já jsem ve 14tt, termín se mi pořád točí okolo 2.1. Naposled mi podle UTZ vyšel na 1.1.2012 :-D
Můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.7.11 17:58

No vzhledem k tomu , že jsem na neschopence , tak jsou pro mě ty dny taky opravdu dlouhy :mrgreen: No já byla na kontrole dneska a jdu zase až 5.8. tak to bude pěkná čekačka … To já měla strach taky , ale jakmile pustil UTZ tak mi hned spadl kámen ze srdce , když sem viděla ručičky a nožičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.7.11 18:00

Ahojky , vítej :mavam: :mavam: taky se ti to asi moc neshoduje co ? :-D já jsem zvědavá na kdy mi to nakonec vyjde , ale zatím koukám , že jsem na TP jako poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.11 18:15

saiiimono, tak to bude novoroční miminko :dance: já mám termín 4. ledna a každej si dělá srandu, jen aby to nebylo na štědrý den nebo na nový rok :lol: :lol:

Kačenko20 to já jsem taky po ultrazvuku vždycky nadšená a naprosto klidná ale po nějaký době ve mě začne hlodat červíček co když se zase za tu dobu něco podělalo :zed: Já nějak neumím občas myslet pozitivně.
já jdu na kontrolu 25. července na tripple testy tak se zase prozměnu děsím toho co když vyjdou pozitivně :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
1.7.11 19:20

Nedá mi to nenapsat - holky užijte si to, strašně to uteče. Já měla termín 22.1.2011(nakonec jsem týden přenášela) a teď tu vedle mě leží krásná pětiměsíční holčička. Těhotenství je krásný JINÝ stav, porodu se nebojte a těšte se na své drobečky. Přeji vám hlavně zdavíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 20:18
Kacenka020 píše:
Ahojky , vítej :mavam: :mavam: taky se ti to asi moc neshoduje co ? :-D já jsem zvědavá na kdy mi to nakonec vyjde , ale zatím koukám , že jsem na TP jako poslední :mrgreen:

No vždycky se to o nějakej ten pozmění, jsem na to zvědavá, kdy to na mě přijde, on na ty termíny člověk stejně nemůže moc spoléhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 20:20
lennel píše:
Nedá mi to nenapsat - holky užijte si to, strašně to uteče. Já měla termín 22.1.2011(nakonec jsem týden přenášela) a teď tu vedle mě leží krásná pětiměsíční holčička. Těhotenství je krásný JINÝ stav, porodu se nebojte a těšte se na své drobečky. Přeji vám hlavně zdavíčko

To máš pravdu, nedávno jsem si dělala těhotenský test a nevěřícně na něj koukala a přemýšlela jsem, jestlita slabounká čárka znamená jo, nebo ne :lol:
A ono jo, HURAA, moc se těšim a utíká to strašně..
Jaký jsi měla porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 20:23

A tak holky povídejte, už Vám roste bříško? Mě přijde, že ho mam na 14tt už nějaký veliký, ale sleduju tady fotoalba a našla jsem i větší :-)
A co chutě? Máte? Já vůbec, nejradši bych nejedla nic, maso vůbec ne, kdyžtak mam nejradši jen pečivo, všechno do sebe soukám jenom proto, že musim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.11 21:19

no já právě nemám vůbec žádný až mě to znervozňuje :oops: Už jsem četla hodněkrát že ve 14tt už holky mají bříško znát ale já nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
1.7.11 21:24

Tak to určitě brzo začne, je asi normální, že začíná tak ve 4. měsíci, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí