Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky , je mi 21 let a ráda bych si povídala s těhulkama co jsou zhruba ve stejném stádiu těhotenství . Tohle je tedy už moje druhé těhu , ale první dopadlo špatně , protože se jednalo o mimoděložní těhu . Kdo budete chtít přidejte se a přijďte si pokecat ![]()
ahojky, mě je 26 a jsem teď v 13tt+2 a termín mám 4. ledna
jsem taky poprvé těhotná. Můžu se přidat? ![]()
Já mám teda dle poslední ms termín na 17.1. , ale podle ultrazvuku mi to vychází zhruba na 24.1. . Teda ale dle dnešního ultrazvuku nejsem 10+3 , ale 10+4 , tak se začínáme posouvat dopředu
Taky ti to tak nějak pomalu utíká?
Občas si říkám, že bych už chtěla bříško atd a nemůžu se dočkat.
Na kontrole jsem byla naposled 20. června a už jsem zase nervní jestli je všechno v pořádku atd ![]()
Ahojky, tak já jsem ve 14tt, termín se mi pořád točí okolo 2.1. Naposled mi podle UTZ vyšel na 1.1.2012 ![]()
Můžu se přidat?
No vzhledem k tomu , že jsem na neschopence , tak jsou pro mě ty dny taky opravdu dlouhy
No já byla na kontrole dneska a jdu zase až 5.8. tak to bude pěkná čekačka … To já měla strach taky , ale jakmile pustil UTZ tak mi hned spadl kámen ze srdce , když sem viděla ručičky a nožičky ![]()
Ahojky , vítej
taky se ti to asi moc neshoduje co ?
já jsem zvědavá na kdy mi to nakonec vyjde , ale zatím koukám , že jsem na TP jako poslední ![]()
saiiimono, tak to bude novoroční miminko
já mám termín 4. ledna a každej si dělá srandu, jen aby to nebylo na štědrý den nebo na nový rok
![]()
Kačenko20 to já jsem taky po ultrazvuku vždycky nadšená a naprosto klidná ale po nějaký době ve mě začne hlodat červíček co když se zase za tu dobu něco podělalo
Já nějak neumím občas myslet pozitivně.
já jdu na kontrolu 25. července na tripple testy tak se zase prozměnu děsím toho co když vyjdou pozitivně
![]()
Nedá mi to nenapsat - holky užijte si to, strašně to uteče. Já měla termín 22.1.2011(nakonec jsem týden přenášela) a teď tu vedle mě leží krásná pětiměsíční holčička. Těhotenství je krásný JINÝ stav, porodu se nebojte a těšte se na své drobečky. Přeji vám hlavně zdavíčko
Kacenka020 píše:
Ahojky , vítej![]()
taky se ti to asi moc neshoduje co ?
já jsem zvědavá na kdy mi to nakonec vyjde , ale zatím koukám , že jsem na TP jako poslední
No vždycky se to o nějakej ten pozmění, jsem na to zvědavá, kdy to na mě přijde, on na ty termíny člověk stejně nemůže moc spoléhat ![]()
lennel píše:
Nedá mi to nenapsat - holky užijte si to, strašně to uteče. Já měla termín 22.1.2011(nakonec jsem týden přenášela) a teď tu vedle mě leží krásná pětiměsíční holčička. Těhotenství je krásný JINÝ stav, porodu se nebojte a těšte se na své drobečky. Přeji vám hlavně zdavíčko
To máš pravdu, nedávno jsem si dělala těhotenský test a nevěřícně na něj koukala a přemýšlela jsem, jestlita slabounká čárka znamená jo, nebo ne ![]()
A ono jo, HURAA, moc se těšim a utíká to strašně..
Jaký jsi měla porod?
A tak holky povídejte, už Vám roste bříško? Mě přijde, že ho mam na 14tt už nějaký veliký, ale sleduju tady fotoalba a našla jsem i větší ![]()
A co chutě? Máte? Já vůbec, nejradši bych nejedla nic, maso vůbec ne, kdyžtak mam nejradši jen pečivo, všechno do sebe soukám jenom proto, že musim..
no já právě nemám vůbec žádný až mě to znervozňuje
Už jsem četla hodněkrát že ve 14tt už holky mají bříško znát ale já nic ![]()
Tak to určitě brzo začne, je asi normální, že začíná tak ve 4. měsíci, neboj ![]()