Prvorodičky leden 2012

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
4.7.11 10:18

Jj, tak to si pak musíme napsat, co nám dr. řekl, taky jsem si říkala, že teď je to samý kluk.. Tak uvidíme :-) No já už mám kočárek koupenej, koupili jsme Jané Slalom pro - trojkombinaci, slyšela jsem na něj dost chválu, tak uvidíme.. A coTy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 10:28

no to jsi rychlík :palec: no mě se hodně líběj kočárky Tako a x-lander … Budeme si kupovat asi už od někoho použitý , v sobotu mi říkala sestra přítele , že má známou a od ní si kupovala vajíčko a bude právě prodávat i kočárek od x-landeru a že ho kupovala za 4000kč , tak by byl za krásnou cenu , tak se na něj juknu a asi ho vememe . Jen teda pokud nebude v nějákém hrozném stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 10:32

jj, my teď plánujem koupit nábytek atd, tak bude kupa dalších výdajů, tak musíme postupně :-D A až budu vědět pohlaví, tak přijdou na řadu konečně i věcičky :-) X-Lander má kamarádka, jela jsem s ním a jezdí se s ním dobře a je hezkej. My jsme koupili taky už po někom, nový od Jané vyjde okolo 20tim, což se mi do kočárku vrážet nechce, tenhle máme za 9tis. a vypadá opravdu jak novej..! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 10:40

To já naštěstí budu i hodně dědit a mám kamaráda truhláře , tak mi bude dělat komodu na věcičky a pak už jen sehnat postýlku a hyg. věci , to bude taky masakr … Mamka nechá zavinovačky vyšisovat pěkně na zahradě na sluníčku . Některý ty kočárky jsou fakt nemožně drahý a tak jsem fakt ráda , že sme dostali tuhle nabídku :-) Na přelomu července a srpna se mají právě tý přítelově sestře narodit dvojčátka tak jsem zvědavá co budou taky mít a jaký jména mi zase vyfouknou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 10:46

Tak to je taky výhoda mít po kom dědit :-) Kamarádka má teď půlroční holčičku, tak říkala, že mi dost věcí taky půjčí, tak uvidíme.. A tak jména už máte vymyšlený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 10:54

ono hodně věcí je i po mě a po ségře :mrgreen: no hele jména tak jako co se zatím tak nějak líběj mě , přítel se ještě nevyjádřil , jediný co chtěl tak kluka Františka , ale to sem řekla , že jen přes mojí mrtvolu :mrgreen: a vy už máte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 11:02

Tak s Františkem bych asi taky nesouhlasila :-) No my jsme se na jménech jakš takš už shodli, ale přítel pak začne zas jmenovat jiná jména, tak nevím, co si o tom mám myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 11:28

No já si myslím , že se to ještě hodněkrát změní , ale ono je pořád čau dost :-) a tak nahoď jaký máš teda vybraný ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:10

Já bych pro holčičku chtěla Sofinku a pro kluka Tadeáška a co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 13:55

no mě se pro holku líbí Isabella , Ema , Lucie a Sylva a pro kluka Adam , Štěpán a Šimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 13:57

Tak to jsou všechno moc krásný jména, o Emmičce jsem taky přemýšlela, jen s dvěma eM. Tak to jsem zvědavá, co vyberete, všechny jsou moc pěkný!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.7.11 20:01

Ahojky, mohla bych se taky přidat? máme termín 1.1.2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
5.7.11 20:20

Jeee, ahojky, to máš jako já posledně na UTZ :-) Oficiálně mám teda 2.1.2012, tak vítej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.7.11 19:09

ahoj holky, :mavam:
dlouo jsem se tu neukázala, byla jsem u našich na chatě a tam jaksi nejni vůbec příjem na net. A koukám že se tu rozjela diskuze na téma jména. No tak já jsem zvědavá jak se s mým mužíkem dohodneme. :zed: Na holce jsme se shodli na Klárce nebo Markétce a na klukovi se ne a ne dohodnout. Mě se líbí Vojtíšek, Filip nebo Jiří ale nevím co nakonec projde. Máme takové typicky české příjmení takže nemůžeme nijak moc exxperimentovat. :mrgreen:

Jinak vítám nováčky, doufám že se tu ještě víc „rozmnožíme“ :-)

Dneska končím čtrnáctý týden a doufám že se začne pomalu něco dít s bříškem. Začínám zase panikařit :zed: Všude i vy tady píšete že už máte nějaký náznak bříška a já pořád nic :nevim: Myslíte že to může býtt třeba tím že nejsem nijakej hubeňour a mrnous tam má dost místa pod faldama? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
9.7.11 09:05

Ahojky holky, tak japak se Vám všem daří? Já ještě ležim v posteli a nabírám sílu, abych vstala, je mi nějak šoufl dneska :-(
katkolina: Neboj, bříško určitě začne brzo pučet :-) Určitě nemáš důvod plašit. Kolem 16.tt půjdeš nejspíš do poradny a určitě Ti řekne, že je všechno v pořádku neboj. Já jdu v úterý, těšim se, doufám, že mě dr. zase udělá UTZ, abych toho broučka našeho zase vyděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí