Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj můžu se přidat? mám termín později než vy 28.ledna, ale doktor to furt posouvá, začala jsem na 2.2., potom to bylo 30.1. a teď 28.1. Jinak už mi je konečně líp, ale nechci to zakřiknout, pokaždé když si to řeknu, tak pak bliju ![]()
Ahojky surikato, vítej.
Tak to je dobře, že je Ti už líp, u mě to první 3 měsíce šlo, ale ten 4. mi dává zabrat, je to asi i timhle dusnym počasím, to mě nedělá vůbec dobře ![]()
A tak co bysis přála? Holčičku nebo kluka?
Mě je to celkem jedno, od jakživa mám pocit, že budu mít holku, manžel je taky přesvědčený, že je to holka, ale od té doby, co jsem těhotná mám pocit, že je to kluk, tak se nechám překvapit. A co bys chtěla ty? Jo ty horka jsou úmorné, hlavně v práci, ale zase až budeme mít příští rok miminko, bude už lozit na dece v trávě ![]()
Takže ještě děláš? Já už jsem na rizikovým, pže jsem dělala na poště, kde jsem zvedala těžké věci a celkově to bylo dost fyzicky náročné, takže než něco riskovat, tak jsem radši zůstala doma.
Já bych si moc přála holčičku, od začátku těhotenství jsem byla i přesvědčená, že je to holka, ale byla jsem u kartářky a šok, řekla mi, že to bude kluk, tak uvidíme
Přáli bysme si přítelem oba holčičku, ale když mímo bude zdyravý, tak ať je co chce ![]()
Určitě to bude holka, když oba chcete holku, kartářka se může mýlit, kamarádka byla u kartářky a ptala se na moje mimi a ona jí říkala, že se to nedá z karet poznat… ale za pár týdnů už to půjde poznat na ultrazvuku ![]()
Já se teď hrozně těším a hrozně bojím prvotrim. sreeningu, mám ho až za dva týdny. Jaký to bylo? Jak dlouho vám dělali ten Ultrazvuk, já bych do toho dokázala čučet hodiny ![]()
Bylo to krásný, byl tam se mnou i přítel, o to jsem byla radši, pže to konečně taky viděl, chtělo se mi úplně brečet, brouček tam sebou pořád házel, kopal a dokonce i mával
Bylo vidět úplně všechno, bylo to úžasný! A ten verdikt, že je vše v pořádku mě hoodně uklidnil
Když mě dr. dělala ten UTZ a potřebovala, aby se mimísek otočil, tak mě tim UTZ pobouchala do břicha a tos měla vidět to rodeo, jsem se musela smát, ale bylo to krásný!!! Moc jsem doufala, že bude vidět už pohlaví, některý holky tady píšou, že už jim to řekli, ale u nás bohužel
No nic, musíme vydržet.. A dělala mě ho asi 20minut. Uvidíš očička, nos, pusinku, uslyšíš srdíčko, uvidíš ručičky, nožičky, prstíky, no těš se ![]()
jéé tak to už se fakt nemůžu dočkat. Taky se těším až budu vědět, že je miminko zdravý, teda vím, že je zdravý, není důvod aby nebylo, ale mít na to to doktorský razítko ![]()
A jak ti dnes je?
Jj, určitě bude zdravý, já tomu taky věřila, tak nějak mě ani nenapadlo, že by mohlo něco být, ale přítel se toho děsil, pořád tam všechno hlídal, co řikala atd. a když řekla, že je všechno O.K., tak to z něj spadlo ![]()
Dneska mi je dost unaveně, celou noc jsem nespala, ožralové tady dělali hroznej bordel, usla jsem až v 6 a v 8 byla vzhůru
Dnes už se to začíná opět scházet
Ale jinak dobrý a co Ty? Jak se cítíš?
To je mi líto, dá se to dohnat přes den? Mě je dneska dobře celý den ležím, abych nabrala sílu do dalšího pracovního týdne, na jednu stranu jsem ráda v práci, protože jsem mezi lidma (přestěhovali jsme se a nikoho tu jinak neznám), ale někdy už je to v práci únavný a pak mě pobolívá bříško. Manžel říká, že je to tím, jak roste a tak…
No nakonec jsem sedla do auta a přijela jsem spát k našim, takže se snad vyspím, přítel je v práci, tak by ani on eventuelně nemoh udělat pořádek
Je mi jasný, žeTě práce zmáhá, já jsem pořád tak unavená, že jsem ráda, že už jsem doma. Ale o tom bříšku bych radši dr. řekla, já jsem asi až moc opatrná, ale říkám si, radši 99 otázek, než aby se něco zkazilo ![]()
No já taky, byla jsem vynervovaná, tak jsme sjeli do nemocnice a doktor říkal, že nemám nic zvedat, nesmím běhat a napsal mi hořčík, neschopenku mi napsat nechtěl s tím, že ležením ničemu neprospěju, no příští týden musím na kontrolu ke svému doktorovi (měl dovolenou) tak se ho vyptám podrobně, ten v nemocnici se se mnou moc nebavil…
A jak ti roste bříško? já už rifle nedopnu a musím nosit volný trička, ale hrozně si to užívám ![]()
Ahojky je mi 23 a taky jsem prvotěhu
jsem ve 14+3TT, termín mám 5. ledna 2012
saiiimona : jé Sofinka je taky jedno z našich vybraných jmen pro holčičku a Tadeášek taky , ale od toho už upouštíme ![]()
a můžu se zeptat , holky berete vitamíny pro těhotné ??
ty první do 12.tého týdne jsem brala, ale slyšela jsem že se po nich rodí velké děti ![]()
Ahojky holky, tak jsem zase tady ![]()
suricata: Tak to je dobře, že jste k dr. zajeli, už pro Tvůj klid a neděláš v práci nikde, kde bys zvedala těžký věci? Určitě se na toho Tvého dr. ještě všechno poptej, oni ti cizí nic moc, těm je vše jedno a už je Ti aspoň lépe? Bříško mi roste
Snažím se nosit takový volnější věci na gumu a volnější trička, zdá se mi to nějak brzo ![]()
Markuška: Ahojky, vítej
A tak jaký máte ještě vybraný jiný jména? A jak se cítíš? Já mám koupený FolGravid, doporučil mi ho dr., ale někde zas od vitamínů zrazujou, tak pořád nevim, ještě jsem je pořádně brát nezačala, vezmu si ho jen občas…