Prvorodičky leden 2012

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
1.7.11 21:52

tak to doufám jinak se zblázním :mrgreen:

jinak mě nějaký těhotenský chutě nepostihly, dá se říct že spíš nechutě :-D už as itak od 8tt mám dost nevolnosti a zvracení a absolutní odpor k masu :poblion: nejradši bych jedla jenom zeleninu nebo ovoce na tuny :lol: myslela jsem, že to po třetím měsíci přejde, jak všude píšou, ale nějak se jim nechce.
A co vy holky, trápí vás taky těhotenský nevolnosti a zvracení nebo máte všechno v pohodě? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.7.11 08:48

No špatně mi bylo, ale naštěstí jsem moc nezvracela, vždycky taková ranní nevolnost, ale překvapivě jsem začla zracet až ve 4. měsíci, takže u mě to taky neplatí, že to 3. měsícem končí.. :-(
Já právě nemam chuť ani na zeleninu, jen ovoce.
A co na genetice? Byly jste? My v týdnu, bylo to nádherný, všechno bylo krásně vidět :-) Ručičky, nožičky, oči, vše. Dokonce i mávalo :-D Pořád se tam chudinka vrtělo. Byl se mnou i přítel, takže o to větší zážitek to pro mě byl a naštěstí nám vyšlo vše úolně v pořádku, uf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.7.11 17:03

Ahoj holky , já tu včera vůbec nebyla , celý den jsem strávila na čerstvém vzduchu na zahradě . no na mě už je bříško trochu vidět , ale ve věcech zatím moc ne . Já teda taky docela jím , ale spíš sladké a po melounu se můžu utlouct . jinak já jdu na ty vývojové vady na krev 5.8. tak mám taky trochu strach , ale pořád si říkám , že smůly sme si minulý rok vybrali až až , tak tentokrát to dotáhneme do krásného , zdárného konce . a jaké je u vás dnes počasí ? u nás jen a jen prší , je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.7.11 17:17

Tak tady je to úplně to samé, taky prší a prší.. Navíc je mi dnes nějak mizerně, asi tim počasím..
Neboj, ta genetika určitě vyjde dobře, musíš tomu věřit, já tomu taky věřila. A jdeš pak normálně i na utz? Jestli jo, tak je to krásnej zážitek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.7.11 17:38

no já zatím vůbec nevím , krev mi bude brát muj gyndař a pak mi utz určitě dělat bude , ale klasicky jako vždy na tom jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.7.11 17:54

A on Ti nenabízel to vyšetření na genetiku, aby se zjistilo, jestli mimi nemá nějaké genetické vady? Já jsem si to sice hradila sama, ale neva, pro klid duše to za to stojí, je to vyšetření na nějaký hormon PAAP-A, mě vzal nejdřív gyndař krev, která se poslala na rozbor a pak jsem jela na ten velký utz. Některý holky tady psali, že jim to dělali hned po odběru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
3.7.11 18:47

No on mi řek , že dřív bych si to musela platit a vt tom 16t , že je zdarma . Tak já pěvně věřím v to , že bude vše v pořádku a rozhodla jsem se počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.7.11 19:15

Aha, tak to jo :-) My jsme byli nedočkavý a nelituju toho, bylo to fakt pěkný :kytka: Ale takhle velkej UTZ Ti asi udělá i Tvůj gyndař ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 08:50

Tak to já jsem taky , ale nějak to musím vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 09:11

No já jsem taky hlavně nedočkavá na to, co to bude za pohlaví, tak jsem doufala, že už bude něco vidět na tý genetice a nic :-( To se nemůžu dočkat, až mi to řeknou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 09:18

Taky si to necháš říct jo ? já bych to do porodu asi nevydržela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 09:54

Jj, určitě si to nechím říct, nemůže se dočkat, až to budu vědět a taky nakupovat a připravovat věcičky. Co byste si přáli, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 09:58

Přesně tak , no já bych chtěla holčičku , ale budu ráda i za případného kluka a co ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.7.11 10:04

Taky tak, moc bych si přála holčičku, ale když to bude klučík budu šťastná taky. I přítel by chtěl holčičku. Všichni mi říkají budeš mít to, na co se cítíš, že budeš mít, takže já jsem prostě byla přesvědčená, že to bude holčička a pak mi kartářka řekla, že to bude kluk, to byl pro mě ale šok.. :mrgreen:
Tak musim vydržet, co mi řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.7.11 10:15

tak snad bude mít doktůrek stejné zprávy pro nás obě , teď je docela doba kluků , tak po novém roce by zase mohla nastat doba holčiček :mrgreen: a co kočáreky ? už si na nějáké jukala ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí