Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky , jsem tu po delší době . byla jsem na chvíli v nemocnici . zítra vše napíšu . Jinak vítám nově příchozí
Kacenka020 píše:
Ahoj holky , jsem tu po delší době . byla jsem na chvíli v nemocnici . zítra vše napíšu . Jinak vítám nově příchozí
Ahojky, zrovna jsem Ti chtěla napsat kam ses ztratila. Doufám, že je vše v pohodě a jseš v pořádku. Napiš nám, až Ti bude lépe. Doufám, že to není nic vážnýho ![]()
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Ahojky, zrovna jsem Ti chtěla napsat kam ses ztratila. Doufám, že je vše v pohodě a jseš v pořádku. Napiš nám, až Ti bude lépe. Doufám, že to není nic vážnýho
No uvidíme , snad to bude už dobré . utrhl se mi kousek placenty a tak jde jen o to , aby se nethala dál , musím ležet a odpočívat a snad bude dobře . Už sme v týdnech o dva dny napřed , tak to je dobře a uvidíme
Ahoj holky, já beru mamavit a myslím, že je to pověra, že se po něm rodí velké děti, vždyť vitamín není růstový hormon, navíc, miminko si vezme jen co opravdu potřebuje zbytek se vyčůrá ![]()
Kacenka020 píše:saiiimona píše:No uvidíme , snad to bude už dobré . utrhl se mi kousek placenty a tak jde jen o to , aby se nethala dál , musím ležet a odpočívat a snad bude dobře . Už sme v týdnech o dva dny napřed , tak to je dobře a uvidímeKacenka020 píše:Ahojky, zrovna jsem Ti chtěla napsat kam ses ztratila. Doufám, že je vše v pohodě a jseš v pořádku. Napiš nám, až Ti bude lépe. Doufám, že to není nic vážnýho
Tak to je mi fakt líto
Tak hlavně odpočívej a šetři se!!! A jak se to stalo? To jsi něco zvedla?
suricata píše:
Ahoj holky, já beru mamavit a myslím, že je to pověra, že se po něm rodí velké děti, vždyť vitamín není růstový hormon, navíc, miminko si vezme jen co opravdu potřebuje zbytek se vyčůrá
Právě o tom mamavitu jsem četla, že pak měla ženský zvýšenou hladinu něčeho, už nevím čeho
, v krvi..
Kacenka020 píše:saiiimona píše:No uvidíme , snad to bude už dobré . utrhl se mi kousek placenty a tak jde jen o to , aby se nethala dál , musím ležet a odpočívat a snad bude dobře . Už sme v týdnech o dva dny napřed , tak to je dobře a uvidímeKacenka020 píše:Ahojky, zrovna jsem Ti chtěla napsat kam ses ztratila. Doufám, že je vše v pohodě a jseš v pořádku. Napiš nám, až Ti bude lépe. Doufám, že to není nic vážnýho
držím palce, aby bylo vše v pořádku
no večer před tím jsem zvedla malou neteř a pak doma skleněnej konferenční stolek , tak to to asi udělalo . Tak pokud nebudu nic zvedat , tak by mělo být dobře . No jdu zase ležet , ukáu se tu zítra . tak dobrou noc ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Právě o tom mamavitu jsem četla, že pak měla ženský zvýšenou hladinu něčeho, už nevím čeho
Ahoj holky, já beru mamavit a myslím, že je to pověra, že se po něm rodí velké děti, vždyť vitamín není růstový hormon, navíc, miminko si vezme jen co opravdu potřebuje zbytek se vyčůrá, v krvi..
a sakra a souviselo to opravdu s mamavitem?
Kacenka020 píše:Tak to je mi fakt líto
Tak hlevně už nic nezvedej a odpočívej, napiš nám hlavně někdy, ať víme, že jsi v pořádku!!!
suricata píše:saiiimona píše:a sakra a souviselo to opravdu s mamavitem?suricata píše:Právě o tom mamavitu jsem četla, že pak měla ženský zvýšenou hladinu něčeho, už nevím čeho
Ahoj holky, já beru mamavit a myslím, že je to pověra, že se po něm rodí velké děti, vždyť vitamín není růstový hormon, navíc, miminko si vezme jen co opravdu potřebuje zbytek se vyčůrá, v krvi..
Jej, tak to jsem Tě nechtěla vystrašit! Třeba to ani nebylo po těch vitaminech.. Dr, Ti určitě bude brát krev, tak by Ti určitě řek, kdyby nebylo něco v pořádku..!
No uvidíme v lednu, jestli budu mít cvalíka ![]()
Taky se vám tak hrozně zhoršila pleť? Já jsem samý pupínek…
saiiimona: Ahojky na holčičku máme Karolína , Sofie a Leontýna a na chlapečka Dominik , Adam
ale vůbec nejsme rozhodnutí jaké dát
no s těma vitamínama taky pořád nevím já brala Femobion ale taky jak mě napadlo ![]()
Markuška píše:
saiiimona: Ahojky na holčičku máme Karolína , Sofie a Leontýna a na chlapečka Dominik , Adamale vůbec nejsme rozhodnutí jaké dát
no s těma vitamínama taky pořád nevím já brala Femobion ale taky jak mě napadlo
Tak Vy máte hodně podobnej vkus na jména jako my
Kromě Adama skoro stejný ![]()
jinak jsem tu četla , že vám snad některým řekli pohlaví ??
já myslela , že se to pozná až v 5 měsíci
to mě mrzí , že jsem se na to nezeptala na genetice ??!! Jinak je to opravdu zážitek to všechno vidět je to super , byl se mnou přítel a ségra
jinak naše mimuš bylo v klidu moc se nehýbalo až po tom poklepu na břicho
bylo to božííííí