Prvorodičky leden 2012

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
12.7.11 08:38

Jj, kočárek už mam :) Teď chceme ještě zařídit pokojíček a doplňky a oblečky, až podle barvy, ale jelikož jsem teď koukala kolik mi přišlo peněz, tak nebudem mít ani na jídlo, natož na nakupování.. Holky můžu se zeptat, jak jste na tom byly s penězma 1. měsícna neschopence, která už jste doma..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 09:30

bože nestraš já se taky děsím jak to bude na neschopence já jsem zatím na dovče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 09:56

Já mam tu neschopenku celou zkaženou, takže doufám, že je to tím, proto se ptám, snad to jen jen to co jsem min. měsíc ještě odpracovala, bylo to něco přes týden… Přišly mi jen 3 tisíce, mě se to zdá jako nesmysl. Dnes jdu do poradny, abych měla tu neschopenku v pořádku a pak do práce a uvidím, co bude na výplatní pásce, kdyžtak si zavolam na mzdovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
12.7.11 10:06
saiiimona píše:
Jj, kočárek už mam :) Teď chceme ještě zařídit pokojíček a doplňky a oblečky, až podle barvy, ale jelikož jsem teď koukala kolik mi přišlo peněz, tak nebudem mít ani na jídlo, natož na nakupování.. Holky můžu se zeptat, jak jste na tom byly s penězma 1. měsícna neschopence, která už jste doma..?

První měsíc na neschopence je hroznej , ale pak se to začne postupně zvedat až se začnou počítat soboty a neděle pak by to mělo být skoro podobné tomu platu co jsi měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 10:07

A je možný, že mě poslali 3 tisíce??? 8-o Přes týden jsem ještě dělala a pak šla na neschopenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
12.7.11 10:08

Jinak já ještě nic nakoupeného nemám … Budu toho mít hodně po švagrové , taky po mě a po sestře , od strejdy a tak různě od jinej známejch , tak to s věcma přehánět vůbec nebudu … Něco nového pak do porodnice určitě pořídíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
12.7.11 10:09
saiiimona píše:
A je možný, že mě poslali 3 tisíce??? 8-o Přes týden jsem ještě dělala a pak šla na neschopenku..

já dělala půlku měsíce a měla jsem cca 7 tis. , tři mi přijdou nějak hrozně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 10:21

No uvidíme, co dneska pořešim v tý práci.. Doufám, že mi to doplatěj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
12.7.11 10:21

tak pak dej vědět jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 10:22

Jj, dám, těšim se i do poradny.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
12.7.11 10:32

tak to se ti vůbec nedivím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 14:34

Teda taky mi to přijde málo to je divný 3.000 ,– :think: doufám, že se to vyřeší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.7.11 15:16

Teda holky nestraste s tema neschopenkama :-( ja uz musela splatku auta dat na pristi mesic :nevim: to je teda sila, hledam nejakou brigosku, na doma, ale je toho jako safranu…
ted vybavicku opravdu kupovat taky nebudu..neco malo mam v albicku tady na miminu, ale to je asi prozatim tak vsechno.. nejak se to musi vyresit… chjo, ty penize, to je vecny tema co? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 15:38

Teda ty už máš věcí , musím začít taky nakupovat já toho mám málinko jen pár hadýrek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.7.11 16:02

Holky vy už něco cítíte :think: jako to mimčo jak se hýbe ?? já nic :oops: na všech videích v mém týdnu se sebou tak šijou je to divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí