Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
13.7.11 20:20

Dnes 14+6 TT a termín porodu se mi posunul na 8.1. :huban: nee UTZ mi nedělal :-? ale za 3 týdny jdu na to další velky vyšetření a to už se na 100% dozvím co to bude :pankac: to vedro je opravdu hrůůůůůůza :zed: nejlepší nevylézat ven :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 12:19

No holky vedro je fakt k nevydržení , ale ty bouřky byly super , za noc sem dorazily 3 a šílenej liják , až sem si říkala , jestli nám švagrová už ty dvojičky nevyprdne , když má chvíli před termínem . Oni jí to teda budou na konci měsíce vyvolávat a brát jinak císařem . No jinak by mě zajímalo kdo vymyslel raní nevolnosti , když já navštívila záchod včera v osum večer , to zas bylo … Hráli jsme se sestrou karty a ono mi říká , že sem na řadě , tak jsem jí jen řekla , že nejsem a už jsem letěla :poblion:
jinak já tyky hubnu , doktor říkal , že jím vzduch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 12:36

Ahojky děvčata :-)
Dneska to vypadá, že bude vzdoušek o něco lepší a bude se nám lépe dýchat :mrgreen: Hurááá :pankac: Já jsem do sebe teď se sebezapřením nasoukala celej oběd a musím to vydýchat.. jj, ty nevolnosti jsou fakt úúúžasný a jak Ti jinak je, Kačenko? Už všechno dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 12:45

No už mi je dobře , spíš mám pořád jen hlad . Já to zvracení mám hodně nepravidelné , nikdy nevím co mám čekat a kdy . Dělá si to se mnou co chce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 12:48

jj, to znám.. :-? Stojí to za prdlačku.. Ale snad už nás to brzo přejde.. Blbka jsem se v týdnu na slunci tak přismahla, že jsem myslela, že nedožiju rána, co to se mnou dělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:00

no taky doufám … no já na sluníčko moc nelezu , bílá jak stěna bejt nechci , ale tak zase jak černoška taky ne … mamka když mě čekala , tak se přes léto opalovala a já se narodila opálená a to jsem až v březnu , dlouho to na mě vydrželo v tom pupku :mrgreen: a tak ses namazala aspoň nějákým pantenolem něbo něčím ??
Ty jo by jsme třeba mohli udělat příští léto nějakej srázek … dětičky budou na stejno , tak by to mohlo být fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 13:11

No já jsem se právě ani moc neopalovala, jen do bazénu, uschnout a do stínu a byla jsem jak rak, večer jsem měla zimnici, hlava se mě málem rozstřelila,no děs, klepala jsem se tady jak ratlik a Panthenol samozřejmě žádnej doma, takže jen krém :-( Byla jsem pak na sebe pěkně naštvaná, měla jsem červený i břicho a to mě hrozně vadilo..
Jj, srázek bysme mohly nějakej udělat, jen velká škoda, že jsme všichni z jinýho koutu, už si teda moc nepamatuju odkud kdo je, ale nějak by se to snad dalo vymyslet.. :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 13:13

I když koukám, že Vysoké Mýto nejni zas tak daleko :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:15

No to se nedivím , že si trpěla . taky se už těším do bazénu , sice máme menší , ale na to ochlazení to stačí … No snad vymyslíme nějakej záchytnej bod , kterej by byl pro všechny podobně daleko :pankac:
musím si udělat něco k jídlu , naši přivezli polívku ze zahrady , ale ta mi přijde nějáká divná , tak jsem jí vrátila zpět … vyhraje to asi rajčatovej salát a majolkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:15
saiiimona píše:
I když koukám, že Vysoké Mýto nejni zas tak daleko :dance: :dance: :dance:

a odkud jsi ty ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:16

ááá už koukám Meziměstí , se juknu na mapu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 13:19

No to nebudeš mít moc vydatnej oběd.. :-( Polívku bych si nějak dala, ale přítel je nejí a jsem líná si je vařit jen sama pro sebe.. Už jsi zjistila, kde je Meziměstí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:27

No já bych si jí taky dala , ale ségra když jí přinesla tak jí nedala doledničky a já nevím prostě mi nějak nejede … No nebudu , ale tak aspoň něco , sice tu je naložený kuřecí prso , ale vůbec na to chuť nemám :-( jj už na to koukám , není to opravdu tak moc daleko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.7.11 13:28

To je blbý, tak to radši nejez a maso? Taky na něj teď nemam vůbec chuť, ale to ani na zeleninu, klidně bych byla živá jen na ovoci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
14.7.11 13:34

no taky mi maso vůbec nevoní už tak měsíc možná už i dýl … a po ovovi se můžu taky utlouct , ale i tu zeleninu můžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí