Poradna duly
Jana Čurdová
Mě tyhle testy na krevní skupinu a podobně dělal hned na začátku při 1. náštěvě
saiiimona: Tak to je pěkný Tak taky někdy něco nafoť,ať vidíme Jsem hrozně zvědavá… Já jsem se ptala kvůli tomu, jak píšeš, víš? To jsu a takový… Doufám, že neva, ale taky jsem se mohla podívat na město, mě to teda fakt palí
To nevááááá
jo je to divný mi se tu zas smějem , když někdo mluví z čech
to je normal ,…
Určitě hned nafotím jak budu mit zpátku svůj foťák přítelovi rodiče jsou v Egyptě a maji ho půjčenej, tak pak vše nafotím ![]()
Doktor říkal, že to bude řešit až když i ty další testy nedopadnou (zjistí to cca za měsíc), takže já to taky nebudu řešit, rozhodla jsem se tomu miminku věřit, že to zvládne, tak musím jít příkladem a být v pohodě nestresovat a hodně se smát, aby vědělo, že je vše v pořádku a těším se
Jj, přesně tak, máš k tomu super přístup, to Ti chválim
Určitě to mimčo zvládne, jsou to sice drobečci, ale jsou silní ![]()
Holky jsem ráda, že jste napřed aspoň budu mít od koho čerpat informace, taky jsem zvědavá na fotečky, hlavně teda to chratítko, to musím taky schrastit ![]()
Ahojky holky tak jsem dnes byla v poradně, vše v pořádku akorát pořád hubnu ![]()
Ahoj to je bezva, že je vše v pořádku ![]()
a zvracíš?
já mám opačný problém pořád tloustnu a tloustnu… Některé maminky přibírají na začátku, jiné zas ke konci, to bude dobré ![]()
A máš na jídlo chuť? Co máš ráda?
Já na začátku ujížděla na zelenině a teď šílím po křupavý houstičce s máslem, taky jím hodně ovoce a piju džusy, v 12. týdnu jsem už přibrala 3kg a to jsem četla že v prvním trimestru je normální přibrat 1-2kg ![]()
no chutě moc nemám jen někdy , ale třeba sladkosti vůbec nemusím , jím hodně ovoce, zezačátku jsem nemusela jogurty a mléko bléééééé
, ale teď už mi to neva
![]()
Ahojky holky, tak to je dobře, že je všechno v pořádku, to máš stejnej problém jako já, akorát Ty hubneš ještě víc
A dělal Ti UTZ? V kolikátým, že jsi týdnu?
Holky dneska bylo příšerně, co? Taky Vás tohle vedro tak ničí? ![]()