Poradna duly
Jana Čurdová
přesně tak , už ho tu do sebe soukám
a lítám za tříměsíčním štěnětem , hrozně se jí líbí košťátko a tak ho pořád krade ![]()
To já do sebe právě soukám nektarinky
Máte štěňátko?
To jak máš jako ikonku?
hmmm taky bych si dala
jo jo to je ta naše čertice na té ikonce ![]()
no to mi povídej
hlavně když začne na něco štěkat a my vůbec nevíme na co
Pořídila jsem si jí jeden pátek a a hned pondělí po tom jsem zjistila , že jsem těhotná , byla to prča
já si jí pořizovala vlastně proto , že mi umřela moje tříletá fenečka a to vinou veterinářky co jí operovala . Musela akutně na kastraci a ona jí to blbě vyčistila , nějákej sajrajt jí tam zůstal a jí pak díky tomu nedrželi stehy a po 10 dnech kdy jí vytáhl půlku stehů tak hned druhý den večer se jí to celé rozjelo , jizva byla přez celé bříško , byla to hrůza najít tohle doma ![]()
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je Vaše s přítelem, nebo vašich.. Taky máme doma takovýho drobka, čivavu a je to s nima opravdu prča, jen mam strach, jak to pak bude s mimčem, bude chudák žárlit, ale to si zvykne, ale vůbec nevim, jak s ní budu chodit večer ven atd, když budu sama doma ![]()
Co to bylo za k… veterinářku? Člověk si řekne takovej zákrok, kterej dělaj denně, že se nemůže nic stát a ona to takhle zmrvý, bych jí …
By mě asi švihlo
Je mi to moc líto!
No je spíš moje , než s přítelem dohromady … no taky si myslím , že asi bude žárlit , ale já jsem zas taková , že jí budu brát všude ven sebou atd. , aby nebyla doma sama necejtila se odstrčená . Ona tady dělá v Mejtě operace už hrozně dlouho , ale ještě , že tu otevřeli novou kliniku a já mám kam chodit s Elinkou , tam bych už ani špičkou palce nevlezla
v tu dobu já právě byla na začátku těhu , kdy sem to ani nemohla ještě vědět a dostala jsem lexaurin a docela jsem si davála víno , ale snad to vypadá , že to nezanechá následky … byla jsem vyřízená a tak to jinak nešlo
Jj, to my jí taky nebudem zanedbávat
To se Ti nedivím, mě už by tam taky nikdo neviděl, možná jen, když bych jí šla vyškrábat oči ![]()
Kacenka020 píše:
v tu dobu já právě byla na začátku těhu , kdy sem to ani nemohla ještě vědět a dostala jsem lexaurin a docela jsem si davála víno , ale snad to vypadá , že to nezanechá následky … byla jsem vyřízená a tak to jinak nešlo
Prý to až takhle na úplném začátku neva. Já taky pila, něž jsem se to dozvěděla, zrovna to bylo období oslav, samý narozky atd., ale snad to na mimčech nezanechá nějaký následky ![]()
Jo nejdřív jsem jim to tam taky chtěla jít říct , ale pak sem si to rozmyslela , nestálo mi to za to …
saiiimona píše:Kacenka020 píše:Prý to až takhle na úplném začátku neva. Já taky pila, něž jsem se to dozvěděla, zrovna to bylo období oslav, samý narozky atd., ale snad to na mimčech nezanechá nějaký následky
jo to snad ne , maximálně budou mít pak kladnější vztah k alkoholu
a u nás v rodin ě by to asi ani nijak jinak nešlo ![]()
No pokud naše dítě zdědí geny z přítelovy strany , tak se tomu stejně nevyhnu ![]()