Poradna duly
Jana Čurdová
Já to dneska střídala. Chvíli doma, chvíli venku. Jsem u našich, jeli na dovču, tak hlídám psa, takže tady mám dva..
To až k tomu přibude ještě mimčo, to bude… ![]()
Jo to moc dobře znám , naši mají taky pejsinku a ta moje čertice jí pěkně terorizuje
. jsem ráda , že je tu chvilku klid na jednu stranu . Ale zase Elinka jen doma nudí …
No to by je tam asi švihlo
ona je to ta zahrádkářská kolonie a tam zahrady od sebe nejsou oddělený a ona jak jí hrábné tak lítá jak spalšená ![]()
Jsou to poděsové
Tak jsem si včera tak trochu probírala věcičky, co už mam nakoupený a zjistila jsem, že už pár věciček mam, takže asi opravdu budu čekat jaký dokupovat barvičky
Půjdeš na 3D nebo 4D UTZ?
NO uvidím , možná půjdu … Ty na něj chceš jít ? No já ještě fakt vůbec nic nemám , jsem hamba ![]()
Tak on je ještě čas, to já jsem jenom prdlá
Já bych chtěla docela jít, ale přítel moc ne, říká, že je to zbytečný… Já bych chtěla jít hlavně kvůli pohlaví..
Tak dost holek tu psalo , že má už nakoupeno , tak prdlá nejsi
No já uvidím jak se taky pak doma domluvíme . Příteli to všechno ještě asi nějak moc nedochází ![]()
Ahoj musím se pochlubit, dneska jsem koupila první mimivěcičku, a to spací pytel pro miminko, byl ve výprodeji v Ikei jen za 180Kč je to takový heboučký a malinkatý měla jsem takovou radost, i když manželovi se do nákupů moc nechce, aby to nezakřikl…
Ahojky , no to je krásná cena ![]()
No hele dostala jsem ascorutin a magnesium , obojí beru třikrát denně po jedné tebletě
Kacenka020 píše:
Ahojky , no to je krásná cena
No hele dostala jsem ascorutin a magnesium , obojí beru třikrát denně po jedné tebletě
Aha, tak já beru to samé, akorát ten ascorutin po dvou tabletách, mám už poslední platíčko a doktor mi nechtěl napsat další, nechci být hysterka, asi ví co dělá, ale mám blbý pocit, že mi to dojde
já taky v ten pátek po tom špinění měla brát dvě deně dokud to nepřejde , ale já už vlasně hodinu po návratu od doktora nešpinila vůbec , dělá mi to opravdu jen větší tělesná námaha . A ty si taky špinila ? pokud už nešpiníš tak bych to něřešila a v klidu dobrala a uvidíš