Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
21.7.11 09:07
:cert: :pocitac: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
21.7.11 09:26

asi se dneska naštvu a už jim napíšu . Sice jsem to dělat nechtěla , páč je to Miloše byt a vzal si je tam když já jsem tam nebyla , ale už je toho na mě moc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.7.11 12:02

Ahojky holky tak už jsem na neschopence :nevim: vycházky od 9-11 a 14-20 tak jsu ráda :palec: mohlo to být lepší ale co už jinak vidím , že se tu máte docela fajn
Kacenka020 : vidím , že to stěhování je furt na prd jsou to hňupy copak nevidí tvou situaci :zed: snad to brzy bude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
21.7.11 13:29

Markuška a proč ti nechtěl dát neomezené ? Ptala jsi se ho na to ? Asi si to bohužel neuvědomujou , zatím si říkám že mám času dost , ale ono to pak uteče tak rychle , že se až budu divit a ráda bych si doma rozvrhla kam co dám a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.7.11 15:10

Kacenka020: Nooo neptala :-( jsu ráda za to co mám a stejně sedím doma , není to tak hrozný asi mi to stačí :nevim: no jo taky si dávám postupně všechno do kupy skříně atd. doma je furt co dělat :pankac: a když ne tak si vždycky něco vymyslím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.7.11 19:31

AHojky holky!!!
Markuško, tak to je dobře, že už jsi taky doma, já si myslím, že je to lepší, že jsme v klidu, míň stresů atd. :-)
Kačííí, tak pořád nic, jo? Se divim, že už na ně Miloš nevlítne!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.7.11 10:28

ahojky holky jak jste se vyspinkaly :kytka: poslední dobou mě bolí záda , nevím jestli je to z toho nic nedělání nebo z čeho , taky vás bolí??? :nevim: kolikrát to bolí tak , že mi to jde do noh bych se zbláznila v tu chvíly mi připadá jako by ty nohy nebyly ani moje :-( ona to není ani bolest jako spíš kdybych měla nervy v nohách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.7.11 10:31

Jinak včera jsem se byla objednat na to vyšetření v tom 20TT tak to ještě nebude ten 3D nebo 4D UT , ten se dělá po dohodě na genetice až ve 25-26 TT prý to jde pak líp vidět :palec: tak už se těším :dance: , ale je to hrozný jak to letí nedávno jsem zjistila , že jsem těhotná a už je to 16+1 TT to je hrůůůůůůůza jak to letí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.7.11 10:32

Ahojky, mě dost bolí spíš v bacích a na zadku a jde mi to do noh, někdy vstanu a skoro spadnu, jak to zabolí. Ale prý to má asi souvislost s rozšiřováním pánve, nemůže to být taky od toho??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
22.7.11 10:40

Ahojky holky,ty zada jsou urco z uvolnenych svalu :)
Mne se pred 14ti dny ale uvolnily tolik,ze jsem musela na obstrik,
Nemohla jsem se ani hnout.
Hrozne to tehu utika,zacinam se divat vice po kocarcich,uz matr nejaky favority?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.7.11 11:00

Nene stále nic a prý on je nikam vyhazovat nebude a tak musím prostě čekat :cert: včera jsem ho seřvala jak malýho smrada , hormony zapracovaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.7.11 11:09

saiiimona: Jo tak přesně to je ono :dance: taky když se pohnu kolikrát bych spadla jak to zabolí a donutí mě to se ohnout to je hrozné co?? :-P :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.7.11 11:11

sarusinka : No s těma kočárkama je to hrozný , nemůžu se pořád rozhodnout , když se mi nějakej líbí a přečtu si pak recenze tak se zhrozím a tak ,… :-? No uvidíme co nakonec vyberem, ale určitě chci černo-bílej to vím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.7.11 11:13

Kacenka020 : Chudáčku to ti nezávidím , tak je normální ?? Jak nebude je vyhazovat a to nemyslí na tebe ?? :zed: Ty jsi snad přednější ne ?? :hug: a nechceš si s něma promluvit ty ?? Nepomohlo by to ??Snad se to brzo vyřeší!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
22.7.11 11:18

No mě by to nepomohlo si s nima promluvit . Byt je to Miloše a je si tam vzal , když sme spolu chvilku nebyli minulý rok . Jen prostě nechápu i je … vědí , že sem těhotná a prostě je to netankuje , aby vyklidili pole :pocitac: naši předělávali jádro když už nás měli se ségrou obě a taky sme tu byly , bez sprcháče by těch pár dní vydrželi , nehledě na to , že jí přez pole od toho nového bydlí mamka . A Miloš na tohle prostě nemá rozříznutou hubu :cert: on jim prostě nic neřekne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí