Poradna duly
Jana Čurdová
No bohužel nejsem , má stejně teda odpolední , ale ještě tam nějáký poslední věci maj a dokonce si tam drze byli včera odpoledne byli i vyprat a maj tam pověšené prádlo v pokoji na sušáku . Miloš už řádil a nadával jak divej a já taky . Nemá kredit a tak jim psal z netu , jak a co odepsali se dovím až zítra když mi nemůže z práce napsat a v mobilu by mě neslyšel
Tak on se jich už chtěl taky dávno zbavit , ale není to typ chlapa co by vyhodil z bytu kamaráda
Kacenka020 : Tak vidím , že už se konečně něco děje to je paráda
To už bude dobrý jak se to tak pohlo . Za chvíli budete bydlet spolu a budeš mít klídeček ![]()
Mám se tak nějak jak na houpačce a momentálně trpim děsnejma migrénama a co Vy?
Ahojky , já dneska v pohodě , jen mě taky trochu bolí hlava , asi tlak … Jinak jo holky jsem ráda , že už se to začlo aspoň trochu hejbat
No já se mám fajn
jen někdy večer mě chytají ty záda ,ale dá se to přežít
jelikož rekonstruuem byt tak jsem dnes obouchávala v koupelně kachle
takže super
Zítra už 17TT to je masakr jak to letíííí
To máš pravdu, utíká to fakt hooodně!!! Ani se nenadějem a budou ty naši prcci venku… ![]()
Ahoj holky, co je tu nového? Já už nemohla zapnout rifle, tak mám těhotenské a jsou úžasně pohodlné. Těším se až si je vemu do práce, dneska jsem raděj zůstala doma, protože mám nějakou virózu, tak snad to brzo vyležím. A co nového u vás? Jak vám rostou bříška?
Ahojky , no mě zase dneska bylo pekelně zle a to jsem si myslela , že už to je za mnou … JInak mě taky koupě těhotenských kalhot asi pomalu čeká
jo já si taky myslela, že to v druhém trimestru přejde a ono je to sice lepší, ale někdy to pořád stojí za to…
Kalhoty jsem koupila v CAcku, měli tam za 500 ale měla jsem pocit, že zbytečně rozšiřují boky, tak jsem si koupila ty draší, ale perfektně mi sedí, jsem ráda, že už se mi to bříško trochu kulatí ![]()
Holky vybíráte už kočárek ?? Máte jasno ve značce ?? Já už jsu z toho blbá recenze čtu a zdá se mi , že je to úpně zbytečné ,někdo je spokojenej někdo strašně nadává
![]()
Já teda ještě vybráno nemám, ale myslím si, že bude nejlepší si ho třeba v obchodě zkusit, jak se ti s ním bude manipulovat a jestli ti bude sedět…