Poradna duly
Jana Čurdová
jo jo
Nee tenhle kočár je Bolder, ale pak mám ještě tenhle Alpiron , ale ještě nevím jaký si nakonec koupím je toho tolik
, ale takovou mám představu ![]()
Nemám šanci, kočár si vybírá budoucí babička… Je tak nadšená, čte furt nějaké recenze, s KAŽDÝM konzultuje jaký je nejlepší a jak se s ním jezdí a hrozně se tím baví, nemám to srdce ji to kazit… jenom doufám, že pak bude i vozit ![]()
Jako tvoje mamka ?? Si vybírá kočár ?? ![]()
Jo ten Bolder je pěknej , ale recenze nic moc , ale stejně myslím, že na recenzích nezáleží , záleží na jakej typ a výrobek narazíš!!
Jo a to bydlí 40km od nás ![]()
Já si to taky myslím, protože v jedný recenzi ti vychválí jeden a v další ti ho pohaní, dneska už si myslím, že ve jsou ve směs stejný, když jsou ve stejný cenový kategorii…
jo jo souhlasím s tebou s těma kočárama ![]()
Taťka bydlí taky 40 km ode mě , teď mi renovoval kolíbku ještě po mě
už se těším až si ji dovezu domů, teda ségra mi ji doveze ![]()
jéé to je super, a co ještě máš ve výbavičce?
já se do toho budu muset taky pustit ![]()
Ahojky holky, tak hlásím, že jsem byla dnes v tý poradně a všechno je v naprostým pořádku, dnes jsme vypadali pro změnu na holčičku, tak já už se v tom nevyznám ![]()
Zdravím všechny, smím se připojit do diskuse ![]()
Termín porodu mám 5.1. a na prcka už se moc těším
, už aby to bylo ![]()
Ahój Majklo ![]()
Saii Jsem na tebe myslela, jestli se ještě ozveš, jak to dopadlo, mám radost, že dobře ![]()
A co to bude, poznáš, teprve až se to narodí ![]()
To jseš moc hodná, že jsi na mě myslela
Udelal mi fotečku přímo na přirození, že prej můžeme zatím tipovat, zítra jí sem pro zajímavost hodím
Já už jsem tak nedočkavá a zvědavá co to bude, asi budu muset jet na to 3D.. ![]()
A už mimísek váží skoro jako máslo říkal pan doktor
Jsem se posmála..
Tak to se moc těším na fotečku ![]()
já mám takovou radost, že nám ty miminka tak rostou, než se nadějem budem řešit prdíky
jj, to bude teprv mazeček, ale už se na to moc těšííím
Miluju sledovat ho na UTZ
Ty jsi v kolikátém týdnu?