Poradna duly
Jana Čurdová
Jj, taky už budu muset vyrazit těhu oblečení, do ničeho se nevejdu
Dnes mě volala známá z práce, že její dcera prodává těhu oblečení, už porodila dvojčátka, tak třeba něco aj vyberu ![]()
Ahoj holky , tak hlásím , že už sem se konečně vrátila domů
ale ten nehoráznej bordel co tu po nich zůstal si neumíte přetavit . Já se dneska nezastavím
![]()
Ahojky!!!
Tak to je dobře, že už se to vyřešilo, ale jsou to asi nějaký divňáci, s úklidem to nepřeháněj, víš, že se musíš šetřit…
Já vím , že musím , ale pomalu abych se bála jít se večer umejt a vobec šlápnout na podlahu , je mi z toho na ![]()
Kacenka020 to je super no vidíš , že ses dočkala
tak si pomalinku ukliď ať máš čisto a budeš mít konečně klidek , budeš s miláčkem , super ![]()
Tak to mám radost, že se povedlo
jen fakt opatrně s tím úklidem…
mám blbý dotaz, jak horkou si dáváte vanu? Já jsem někde četla, že miminko nemá termoregulaci a nesmí se přehřát, tak nevím, jestli když si dám horkou vanu (cca 40 stupňů)tak mu neublížím… máme velkou koupelnu a ta voda hrozně rychle chladne a poslední dobou mámstrach a tak si napouštím vlažnou a pak mám rýmu a klepu se, sprchovat se nejde, protože máme blbou karmu a na střídačku teče vařící a ledová…
Ahojky, no já jsem četla, že koupání v horké vodě se nedoporučuje, ale já si to občas neodpustím.. Ale každej den to asi opravdu není dobrý, teď se většinou sprchuju…
Opravdu to není dobré , mě koupání zakázali po tom problému , páč horká voda může vyvolat potrat