Poradna duly
Jana Čurdová
Markuško, to máš pravdu, nikdy nevíš, kdy to na Tebe přijde a zabolí, nejhorší je, když mě to chytne v noci při otáčení..
Kačíí, já tedaMiloše moc nechápu. Být jim, tak by jeli, ale chlapy jsou v tomhle asi fakt jiný. Měl by ale už zakročit, vždyť budete mít mímo, měl by si to uvědomit. Hlavně ty spolubydlící by to mělo trknout, ale asi je jim potřeba rázně pomoct.
Simi já ho taky nechápu , že rači se bude dohadovat se mnou než , aby něco řekl jim . Telofonát zakončil tim , že jim prostě nic říkat nebude . Jeho mamka mi do telefonu řekla , že si s ním zítra promluvíme na zahradě , ono mu to prostě asi nedochází . Je si v klídku doma sám , dělá si co chce a kdy chce a mě to děsí . Pak se můžu divit , že nepřibírám na váze
Já ani pořádně nevím co sem mu v tom vzteku říkala , ale nějak tak to bylo
On a pochopit něco .. to asi néééé , on je spokojenej , když je tam sám a dělá si co se mu zachce
To už by se ale mělo změnit, když čekáte malý ![]()
Týýý jo a já myslela, že ten můj je na
, že ho to tak nějak moc netankuje, ale koukám, že můžu být ještě ráda… To nic ve zlým, ale já Miloše nechápu ![]()
hele já taky ne , dneska ho na zahradě pěkně sjedu , dneska šel do práce a tak nepřišel že bude vstávat brzo a hrozně mi tvrdil , že nikam nepůjde a já jem si zjistila ,že nejspíš včera večer byl na Tisové ( to je venkovní diskotéka v jedné malé vesničce tady u Mejta )
Kacenka020 píše:
hele já taky ne , dneska ho na zahradě pěkně sjedu , dneska šel do práce a tak nepřišel že bude vstávat brzo a hrozně mi tvrdil , že nikam nepůjde a já jem si zjistila ,že nejspíš včera večer byl na Tisové ( to je venkovní diskotéka v jedné malé vesničce tady u Mejta )
Tak jak to vypadá???
NO vypadá to tak , že na dnešek už u nás nespali , ale mají tam zbytek věcí pro který si dneska dorazej a zejtra jdu domů . Páč Miloš má dneska odpolední a vrátí se až v noci
No tak aspoň že tak ![]()
A jak se jinak holky máte? Mě za poslední sny strašně vyrostlo břicho, už to na mě pozná asi každej
Praskaj mě pěkně boky ![]()
Ahojky , tak ja vcera byla na tom vysetreni co musi bejt od obvodniho doktora . Mam tam mamku jako sestricku tak to bylo hned hotove a vse je ok . Jinak na me uz to je taky trochu videt , ale jeste jsem nic nepribrala , tak nevim
Joo? A tam Tě poslal gyndař? Mě zatím o obvoďákoj nic neříkal.. ![]()
No mě to řekl hned jak jsem dostala průkazku , že do tří měsíců si musím zařídit vyšetření u obvodního a u zubaře . S tím zubařem to mám težší , nemám ho v místě bydlietě a nedoporučujou mi moc jezdit utem a tak kvůli těm problémům co jsem měla
Jinak švagrová dneska porodila dvojčátka Michalku a Ondráška , tak už se těším až je pustej domů ![]()