Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
20.7.11 13:53

no zatím nevím , přítel je ještě v práci , tak pak doma musí zjistit situaci a dát mi vědět , doufám , že dneska už se fakt dočkáme a budeme mít zase byt jen pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.7.11 13:55

To mam právě hodně daleko.. Včera jsem přemýšlela o tý Praze, kde to bylo ve slevě za 699Kč, ale ani to by se nám až tak nevyplatilo. Já pořád nevím :-) Ale pokud to máš za takovouhle cenu, tak neváhej, je to určo krásný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.7.11 13:56

Držím palce ať se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.7.11 13:58
Kacenka020 píše:
no zatím nevím , přítel je ještě v práci , tak pak doma musí zjistit situaci a dát mi vědět , doufám , že dneska už se fakt dočkáme a budeme mít zase byt jen pro sebe

Tak dej vědět, co zavolá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
20.7.11 16:06

Tak zatím stále nic nevím , čekám až bude doma z práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.7.11 16:43

A do kolika dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
20.7.11 17:23

Oni mají teď hodně práce , přišel domů někdy kolem páté a stále tam mají věci , než se tý holky stačil zeptat jak teda tak zmizela pryč a když přišel domů tak asi s někým telefonovala a říkala , že má zabalenou jen čtvrtku věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.7.11 17:25

Nechápu, že jim to není trapný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
20.7.11 17:32

asi bohužel opravdu není … takže to dneska opravdu na žádné stěhovaní nevypadá :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.7.11 19:03

Bych je hnala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
21.7.11 07:06

No to už mám taky chuť … včera jinm Miloš psal a tak mu napsali , že teda jako dneska se budou stěhovat , ale že museli jed reklamovat sprchový kout . Tak to nakonec svedou na to , že se nebudou mít kde sprchovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.7.11 08:09

No to víš, na něco se vymluvit musej, ale nechápu, že jim to není blbý..??? Čekáte rodinu a oni Vám tam takhle zacláněj, i když je fakt, že některým lidem je to úplně ukradený všechno.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.7.11 08:32
saiiimona píše:
To mam právě hodně daleko.. Včera jsem přemýšlela o tý Praze, kde to bylo ve slevě za 699Kč, ale ani to by se nám až tak nevyplatilo. Já pořád nevím :-) Ale pokud to máš za takovouhle cenu, tak neváhej, je to určo krásný!!

ahoj Simono, můžu se zeptat jakou zdravotní pojišťovnu máš, třeba 211 přispívá na nehrazený UTZ 1000,– a myslím, že i jiné pojišťovny mají různé balíčky a nabídky pro těhulky a jinak jsem trošku dočetla Tvé příspěvky a koikám, že bude možná taky klučík :wink: jako u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.7.11 08:46
majka79 píše:
saiiimona píše:
ahoj Simono, můžu se zeptat jakou zdravotní pojišťovnu máš, třeba 211 přispívá na nehrazený UTZ 1000,– a myslím, že i jiné pojišťovny mají různé balíčky a nabídky pro těhulky a jinak jsem trošku dočetla Tvé příspěvky a koikám, že bude možná taky klučík :wink: jako u nás

Ahojky :-)
No já mám VZP 111, ta myslím, že na nás těhule prdí… Ale schválně zkusim kouknout na net, díky za radu.. :-)
No naposled mi dr. řikal, že to vypadá na klučíka, ale všichni mě zrazujou, ať mu nevěřim, že se mooc často plete :-) Tak uvidíme, proto bych se chtěla ujistit na 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
21.7.11 08:58

Bohužel je tohle asi vůbec netankuje a je jim jedno , že potřebuju svůj klid a pohodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí