Poradna duly
Jana Čurdová
no zatím nevím , přítel je ještě v práci , tak pak doma musí zjistit situaci a dát mi vědět , doufám , že dneska už se fakt dočkáme a budeme mít zase byt jen pro sebe
To mam právě hodně daleko.. Včera jsem přemýšlela o tý Praze, kde to bylo ve slevě za 699Kč, ale ani to by se nám až tak nevyplatilo. Já pořád nevím
Ale pokud to máš za takovouhle cenu, tak neváhej, je to určo krásný!!
Kacenka020 píše:
no zatím nevím , přítel je ještě v práci , tak pak doma musí zjistit situaci a dát mi vědět , doufám , že dneska už se fakt dočkáme a budeme mít zase byt jen pro sebe
Tak dej vědět, co zavolá ![]()
Oni mají teď hodně práce , přišel domů někdy kolem páté a stále tam mají věci , než se tý holky stačil zeptat jak teda tak zmizela pryč a když přišel domů tak asi s někým telefonovala a říkala , že má zabalenou jen čtvrtku věcí
asi bohužel opravdu není … takže to dneska opravdu na žádné stěhovaní nevypadá
![]()
No to už mám taky chuť … včera jinm Miloš psal a tak mu napsali , že teda jako dneska se budou stěhovat , ale že museli jed reklamovat sprchový kout . Tak to nakonec svedou na to , že se nebudou mít kde sprchovat ![]()
No to víš, na něco se vymluvit musej, ale nechápu, že jim to není blbý..??? Čekáte rodinu a oni Vám tam takhle zacláněj, i když je fakt, že některým lidem je to úplně ukradený všechno.. ![]()
saiiimona píše:
To mam právě hodně daleko.. Včera jsem přemýšlela o tý Praze, kde to bylo ve slevě za 699Kč, ale ani to by se nám až tak nevyplatilo. Já pořád nevímAle pokud to máš za takovouhle cenu, tak neváhej, je to určo krásný!!
ahoj Simono, můžu se zeptat jakou zdravotní pojišťovnu máš, třeba 211 přispívá na nehrazený UTZ 1000,– a myslím, že i jiné pojišťovny mají různé balíčky a nabídky pro těhulky a jinak jsem trošku dočetla Tvé příspěvky a koikám, že bude možná taky klučík
jako u nás
majka79 píše:saiiimona píše:ahoj Simono, můžu se zeptat jakou zdravotní pojišťovnu máš, třeba 211 přispívá na nehrazený UTZ 1000,– a myslím, že i jiné pojišťovny mají různé balíčky a nabídky pro těhulky a jinak jsem trošku dočetla Tvé příspěvky a koikám, že bude možná taky klučík
To mam právě hodně daleko.. Včera jsem přemýšlela o tý Praze, kde to bylo ve slevě za 699Kč, ale ani to by se nám až tak nevyplatilo. Já pořád nevímAle pokud to máš za takovouhle cenu, tak neváhej, je to určo krásný!!
jako u nás
Ahojky ![]()
No já mám VZP 111, ta myslím, že na nás těhule prdí… Ale schválně zkusim kouknout na net, díky za radu.. ![]()
No naposled mi dr. řikal, že to vypadá na klučíka, ale všichni mě zrazujou, ať mu nevěřim, že se mooc často plete
Tak uvidíme, proto bych se chtěla ujistit na 3D.
Bohužel je tohle asi vůbec netankuje a je jim jedno , že potřebuju svůj klid a pohodu ![]()