Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky tehulky ![]()
Taky ste na zacatku jak ja???? Boli Vas prsa? Spinite?Nebo cekate na kontrolu? Pod te si povidat ![]()
Ja byla dnes ale jeste bylo brzy, na dalsi KO jdu az za dva tydny.
Je to dlouha doba ![]()
Ahoj, mně dneska vyšly na testu // a měla bych být ve 4. tt. Tedy termín porodu začátkem března. Ale nevím nevím, ještě se to může tolikrát pokazit než překonám kritický první trimestr, že to zatím moc neřeším a reději se moc netěším, abych pak nebyla moc zklamaná
Taky to zatím nebudu nikde rozhlašovat ![]()
To je tvé první mimčo?
Ahoky, byla jsem na ET 14.6, - 2 embryjka, ale v čtvrtek a pátek jsem začala špinit, od soboty mám menstruac i normální - krev, ale dneska mi vyšel TT // čárky ikdyž slabounce a po limitu, tak nevím jstli můžu být těhotná nebo ne, kontrolu v CARu mám 30.6., to čekání mě ničí
( … je to mé 2. IVF. Poraďte mi .......... děkuji
Ahojky tak já měla první // v neděli ráno
dnes jsem volala na gyndu kdy mám přijít, nechtěla jsem jít zbytečně brzy, ale rovnou si mě na dnešek odpoledne pozvali, tak se hrozně těším a zároveň bojím ![]()
NO ja se taky bojim prvniho trimestru. Ale zakazala sem si zjistovat nejaky info o potratech a mimodel. tehotenstvich. Driv zensky taky nic nevedeli a byly urcite vic v pohode nez mi ted, kdyz si vsechny mozny rizika najdem na internetu.
Takze proste budu myslet na to ze je vse v poradku !!!!!!!!!!!!
JJ je to prvni. A taky to zatim nikde nerikame dala sem limit minimalne do 10tt. Manzel je strasna drbna a nejradsi by to vsem rekl. ![]()
Emily1987 píše:
Ahojky tak já měla první // v neděli ránodnes jsem volala na gyndu kdy mám přijít, nechtěla jsem jít zbytečně brzy, ale rovnou si mě na dnešek odpoledne pozvali, tak se hrozně těším a zároveň bojím
Ja taky byla par dnu po zjisteni na gynde. Napis jak si dopadla. ![]()
A včera mě začli už bolet prsa
Mam je maly tak se tesim az mi vyrostou ![]()
vozi píše:
Ahoky, byla jsem na ET 14.6, - 2 embryjka, ale v čtvrtek a pátek jsem začala špinit, od soboty mám menstruac i normální - krev, ale dneska mi vyšel TT // čárky ikdyž slabounce a po limitu, tak nevím jstli můžu být těhotná nebo ne, kontrolu v CARu mám 30.6., to čekání mě ničí( … je to mé 2. IVF. Poraďte mi .......... děkuji
AHojky vtomhle ti moc neporadim
Radsi si tam zavolej. Ja taky hned volala na gyndu kdyz sem spinila.
To vás teda vzali na kontrolu hodne brzo. Já mám jít na první kontrolu až za 2 týdny. Ale je fakt, že moje gynda je dost vytížená…
vozi píše:
Ahoky, byla jsem na ET 14.6, - 2 embryjka, ale v čtvrtek a pátek jsem začala špinit, od soboty mám menstruac i normální - krev, ale dneska mi vyšel TT // čárky ikdyž slabounce a po limitu, tak nevím jstli můžu být těhotná nebo ne, kontrolu v CARu mám 30.6., to čekání mě ničí( … je to mé 2. IVF. Poraďte mi .......... děkuji
Taky ti neporadím. Ale určitě dej vědět, jak budeš vědět víc. Jak moc dlouho po limitu vyšel test pozitivně (5 min, 10 min…)? A byla ta čárka vidět dobře nebo jen slabě? A pokud jsi před tímto testem už testovala, jak ti to vyšlo? Taky slabě nebo vůbec? Zkus testovat za 48 hodin znova. Nebo zkus koupit test od jiného výrobce a zkus to hned.
Dobré ranko, tak nějak nechápu na co mi sestřička řekla,že mám přijít včera Opravdu tam nic nebylo, tak jsem z toho byla včera hodně špatná dnes se už snažím myslet pozitivně, ráno jsem si udělala test Clearblue digital a naštěstí tam bylo + 2–3 týdny, to mě trošku uklidnilo, chci ho dnes zabalit a dát večer manželovi jako dárek k svátku Jen nevím jestli to není blbost, nemůže to být třeba mimoděložní nebo myslíte že bylo fakt jen brzy? Hlodat to ve mě bude až do 11.7. to jdu na další kontrolu!Achjo
Ahoj holky, zdravim. Ja jsem dnes zkusila rano testnout a jsou tam, ty dve obligatni carky ![]()
Ale dnes si zajdu jeste pro jeden test a pro jistotu zkusim jinou znackou testnout jeste zitra rano.
Tak budte pozitivni a vsechno bude ok
!!
Emily- opravdu je jeste brzy, aby bylo neco na UZ videt, ani srdicko jeste nebije. Bud trpeliva a tes se na dalsi KO, sestricky a doktori vedi, co delaji ![]()
No a myslim, ze priteli ten krasnej darecek dat muzes, urcite bude nadsenej
.Ja jsem to tomu svemu take hned rano ukazala a malem neodjel do prace, jak byl dojatej ![]()
Divine píše:
Ahoj holky, zdravim. Ja jsem dnes zkusila rano testnout a jsou tam, ty dve obligatni carky![]()
Ale dnes si zajdu jeste pro jeden test a pro jistotu zkusim jinou znackou testnout jeste zitra rano.
Emily- opravdu je jeste brzy, aby bylo neco na UZ videt, ani srdicko jeste nebije. Bud trpeliva a tes se na dalsi KO, sestricky a doktori vedi, co delaji!!
No a myslim, ze priteli ten krasnej darecek dat muzes, urcite bude nadsenej.Ja jsem to tomu svemu take hned rano ukazala a malem neodjel do prace, jak byl dojatej
Děkuji tak snad máš pravdu, on se tak těší,že jsem hrozně zvědavá na dnešek večer-jak bude šťastnej ![]()
** Emily1987**
Ja bych mu taky testik dala
Muj chlap z toho byl taky nadsenej a kdyz se mu to jeste vic rozlezelo v hlave tak mi natrhal venku nadhernou kytici ![]()
To me dojalo.
Emily ja du taky na kontrolu 11.7. ![]()
Tak to budem stejne netrpelivy.
Ja taky zezacatku mela strach ze to muze bejt treba mimo del. atd.
Ale vcera sem si ty myslenky vyhnala z hlavy.
A tak brzo sem u doktora byla jelikoz sem mela jit i na preventivku, jelikoz sem naposled byla vic nez predrokem, a taky proto ze sem 6 dnu spinila.
Divine píše:
Ahoj holky, zdravim. Ja jsem dnes zkusila rano testnout a jsou tam, ty dve obligatni carky![]()
Emily- opravdu je jeste brzy, aby bylo neco na UZ videt, ani srdicko jeste nebije. Bud trpeliva a tes se na dalsi KO, sestricky a doktori vedi, co delaji!!
No a myslim, ze priteli ten krasnej darecek dat muzes, urcite bude nadsenej.Ja jsem to tomu svemu take hned rano ukazala a malem neodjel do prace, jak byl dojatej
Taky sem zkousela tri druhy testiku.
Gratuluju k dvoum careckam