Termín porodu Březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
9.8.11 17:06

no tak sláva :potlesk: to je dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.8.11 20:04

jmenuje se to degon, muzu jist 3 denne, ale kdyz mi bude lip mam to co nejvic omezit…nezvracim ale zaludek mam furt jak na vode..ale uz jsem aspon normalne pojedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 20:12

dobre, drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
10.8.11 07:00

Ahoj, ta lékařská věda to je věc. Přeji dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
11.8.11 07:47

Kachii: Tak jak je? Už je to lepší?

Holky, chtěla jsem se opatat, koupete se normálně ve vaně v teplej vodě, nemyslim v horkej, nebo je lepší to vynechat a raději se jenom sprchovat? Četla jsem na netu různý názory…tak nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
11.8.11 08:12

Ahojte holky......... Kachii- uz je ti lepe, pomahaji leky? To je stejne mazec, ze ty leky musime brat nekdo i v tehotenstvi.......
Tarinko- heh, ja se sprchuju, bo vanu nemame :wink: Ale myslim, ze ty horke koupele se nedoporucuji az ve vysokem stupni tehu.....mozna se mylim, ja nejsem na koupani, tak jsem to nikdy moc neresila.
A jak je tobe, dobry?
Me zatim jo, uz se tesim na zitrek, budu vstavat o pul 6 :roll: A zacina mi mesicni curani do zkumavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
11.8.11 10:02

ahojky holky, tak uz je to lepsi, lae jeste porád nejsem uplne fit mam hlad ale nic se do me nevleze…aspon ze ty leky pomohly od toho zvraceni…snad prckovi neublizi… no a o tom koupani…prý by se nemelo koupat do 3 mesice…kdy hrozi ten samovolny potrat…protoze prý teplá voda ho muze vyvolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 20:32

Ahoj holky,

tak se hlasim k vam do klubu BREZNATEK :-) Nam byl stanoven TP 27.3.2012, bude to nase prvni miminko a moc se na nej s manzelem tesime, neb jsme si na nej museli pres rok pockat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 20:44
Tarinka píše:
Kachii: Tak jak je? Už je to lepší?Holky, chtěla jsem se opatat, koupete se normálně ve vaně v teplej vodě, nemyslim v horkej, nebo je lepší to vynechat a raději se jenom sprchovat? Četla jsem na netu různý názory…tak nevim :-)

Tarinko,

me doporucili se jen sprchovat a kdyztak rychlou koupel - zadne valeni se jak jsem byla zvykla :-) ale je to hodne individualni. Driv se pobytem v teple vode vyvolavaly potraty - je jedno v jakem mesici. Chapala bych to tak, ze rychlovkovou koupel ano - termaly rozhodne ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 20:58
Sardinka03 píše:
Me je taky porad spatne, kdyz mam hlad i potom kdyz se najim.snad jen uprostred jidla je chvilicka, kdy mi je dobre. Zaludek mam jako na vode nebo jak bych byla po parbe :) Jednou jsem uz i zvracela. Nekde jsem cetla, ze proti nevolnosti pomaha zazvor. Nevim jak se ma konzumovat. Mam si udelat zazvorovy caj nebo pouzivat jako koreni do jidla? Mate s tim zkusenosti?

Ahoj Sardinko,

tak co - zabral zazvor? Ja mam nejake cucaci tabletky se zazvorem a moc to nepomaha :-? Mam uz skoro 14 dni tuhle „opicku“ v hlave tisic permoniku a zaludek na vode. Kdyz uz se teda tesim ze :poblion: tak se jen davim u misy. No holt nejsem blici typ. Smrdi mi uz cela lednicka, dokonce si smrdim i sama sobe a to se denne sprchuji. Mate na to holky nejaky figl? Ja si zatim drzim nos a bohuzel si nejsem schopna nic uvarit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
13.8.11 22:48

Stenatko - musim se priznat, ze jsem se k tomu zazvoru ani nedostala. Zvracela jsem jen jednou, spatne mi je sice kazdy den i nekolikrat, ale zatim jsem to vzdycky resila tak, ze jsem si na chvilku bud sedla nebo doma lehla, prodychala a nejak to samo po nekolika minutach prejde. casem jsem zjistila, ze mi byva spatne kdyz mam hlad nebo kdyz jsem precpana. takze obed si rozdelim skoro vzdy minimalne na dve casti a jim ho tak na dvakrat. kdyz uz citim, ze se mi dela blbe u jidla, tak vim, ze mam na chvilku dost. taky ze stresu mi je nekdy spatne, kdyz specham, ale rikam si, ze je to naopak pozitivni, pry kdyz je zene spatne od zaludku v tehotenstvi, tak je vsechno dobre jak ma byt. takze i z tech nevolnosti mam radost :lol: dneska uz jsem v 10. tydnu a zda se mi, ze se to zlepsuje.

drzim ti palce at je ti lip a treba zkus ten zazvor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 22:55

Ahoj Sardinko,

no tak to jsme na tom podobne - ja mam zaludek jako na vode skoro porad. Kdyz je blbe pocasi, tak mivam strasne bolesti hlavy - nikdy jsme na to netrpela a tak ani nevim jestli se tomu ma rikat migrena. Proste permonici. Nekde jsem cetla, ze bolest hlavy maji Ti co berou UTROUS (utrogestan) - no ale kdyz to prckovi pomaha, tak s tim asinic nenadelam. Strasne me pobavil Tvuj vyrok - kdo neblije potraci - fakt trefny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
14.8.11 09:37

Ahojte holky…
Vitam novou tehulku Stenatko :wink:

Jak je maminy? Me uz je dobre, doufam, ze me uz nic spatneho neceka a ze ty ,,zaludecni stavy,, presly. Jsem 10+1, mudra mi to vcera vypocitala jinak o tri dny..A uz jsem konecne dostala prukazku :wink: - moc pekny pocit......Videla jsem na UTZ jak se prdola hybe.....A normalne jsem netusila, ze uz v tehle velikosti (5 cm) jde videt, jak se hybe :lol: Byl jak rybka na suchu.

Ted me ceka ve 13tt nejaky UTZ v nemocnici, a nabidla mi doktorka, ze si muzu zaplatit 800kc a podstoupit tam zaroven geneticke testy z krve- jmenuje se to PAP test.
Co si o tom myslite? Pujdete do toho, kdyz vam to nabidnou? Ja porad nevim......

Tak hezkou nedeli preji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
14.8.11 12:38

Stenatko - ten vyrok, nemusi tak docela platit.znam hodne tehulek, kterym vubec nebylo spatne cele tehotenstvi a maji zdrava mimca. Ja jsem si na nejakem jinem foru precetla - ten kdo zvraci,nepotraci - a casto jsem si to opakovala kdyz mi bylo nejhur:) protoze jsem v lednu potratila :( a pred tim mi opravdu nebyvalo tak spatne jak u tohoto tehotenstvi. Tak verim,ze tentokrat bude vsechno ok jak ma byt!

Divine - nejaky testy jiste cekaji i me. Ve ct se chystam na kontrolu a to budu 10+6, ale nejradsi bych vsechny ty testy odmitla. Zatim s tim nemam zadnou zkusenost.nektere tehulka sem jednou napsala,ze jsou lepsi tu testu ve 12.tydnu,snad je to screening nebo jak se to jmenuje, nez testy v 16.tydnu.urcite to tady nekde najdes. Ale PAP test,to vubec neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
14.8.11 12:42

Stenatko - taky beru utros a mozna kvuli tomu je nam tak spatne,ale hlava me vubec neboli. Nepomohlo by ti treba pit vic vody? Nebo je to mozna i tim pocasim, jak se porad meni tlak. Tak at ti je lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí