Termín porodu Březen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
27.7.11 19:43
Divine píše:
Cau Zlatu- jak je? Je ti porad dobre, nebo te taky trapi tehu neduhy? A uz jsi byla na kontrole?

Ahoj jdu v pátek a snad uvidím bít :srdce: Jinak ty prsa mám citlivý, jakžtakž jsem citlivá na pachy, ale jinak příznaky žádné a ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.7.11 19:45

Kichii- tak hlavne, ze se fazolka udrzela. Ja si nedovedu predstavit, jaka bolest to byla s tou prasklou cystou. To je blby, ze te to bude ohrozovat cele tehu.......no ale aspon, ze byli doktori uprimni a rekli ti to.
A jsi asi poprve tehotna vid? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
27.7.11 19:48

Zlatu- tak prsa me boli taky, to hned od zacatku. A jinak mi zacalo byt spatne od zaludku, to jsem tu psala. Takze v patek napis info, jak jste dopadli, ja jdu taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.7.11 19:50

divine to bylo no mela jsem tlak 80 na 50 fakt jsem o sobe ani nevedela…jj poprvé:-) tesim se moc moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 12:39

pry je to normalni, ze tehulky maji nizky tlak, ale 80 na 50 je fakt extrem. tak si dej kafe. ja ho sice ted nepiju, ale urcite ti by zvysilo tlak.

Holky, ja kdyz nesu treba tezsi kabelku nebo ne moc tezky nakup, tak me trosku pobolivaj vajecniky. Taky to tak mate? Kdyz si potom lehnu, tak uz je to ok do nekolika minut. Zitra se na to zeptam sve Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 12:40
Vesna006 píše:
Chtěla jsem doporučit lízátka při těhu nevolnosti, také obsahují zázvor. Ale po dnešní první zkušenosti nic moc. Pomohlo to rozhodně tu půl hodinu při cumlání, to mi vážně zle nebylo :palec:
Zázvor v jídle - stačí ždibíček a už má jídlo jinou chuť. Je dobrý na rybě. Ale konkrétní recept nemám.

Čaj - olopat kousíček zázvoru, nastrouhat lžičku a zalít 1/4l horké vody, 15-20min louhovat. Dá se pít jak teplý třeba s medem a citronem, tak i studený. Jo a pozor - zázvor rozehřívá, mě je po něm dost teplo :-)
Ještě jsou dobré čaje z meduňky nebo máty (nemíchat), záleží kterou bylinku snášíš lépe. Jinak jsou lepší čaje ovocné, rozhodně ne černý nebo zelený - ty obsahují kofein, ten může odporovat ty počáteční křeče.

PS: V lékárně by měli mít spešl čajové směsy pro těhulky, protože ne všechny bylinky můžeme.

Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 12:45

Urcite zkusim ten zazvor a vsechno, cos psala. Pokud jde o nevolnost, asi nejvic mi zatim pomaha rozdelit si jidlo na mensi porce. Nejdriv si dat polivku po nekolika minutach hlavni jidlo, ale v polovine hlavniho chodu si taky udelat na chvilku pausu. je mi spatne kdyz jsem precpana, ale taky z hladu. vzdycky rano kdyz se probudim, mam strasny hlad az mi je z toho spatne, ale kdyz si dam neco k jidlu, tak uz je to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
28.7.11 13:28

Ahoj, včera potvrzené těhotenství 5tt+5 . Ale bylo to tak mrňavoučké, že nemám ani foto. Prsa bolí jako čert a musela jsem jsi koupit jinou podprsenku.

Teď se mě asi dělá poprvé blbě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.7.11 14:47
mama08 píše:
Ahoj, včera potvrzené těhotenství 5tt+5 . Ale bylo to tak mrňavoučké, že nemám ani foto. Prsa bolí jako čert a musela jsem jsi koupit jinou podprsenku.Teď se mě asi dělá poprvé blbě. :jazyk:

tak to gratulace:-) ja jsem taky v 5 tt :-) prsa taky bli jak cert a podprsenky se taky nejak zmensujou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 15:59

Me taky bolej prsa jak rostou a pripravujou se na laktaci :) ale kdyz mam podprsenku tak min boli, kdyz si ji sundam, tak je to hruza! nekdy par dnu bolej min nez obvykle, ale to je snad normalni, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
29.7.11 06:33

Ano, je to normální. :-) A děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 11:25

Diky za podporu :) preji krasne a prijemne tehotenstvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
29.7.11 12:57

Ahoj holky, tak kontrola : bije nám :srdce: , Podle UTZ jsme 6+4, podle MS 7+0, to je celkem shoda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 15:07

Gratuluji!!! taky uz si o tom psala i na foru Breznatka, ze? ja jsem taky na obou, ale tam to vic zije nez tady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.7.11 15:56

Zdravim maminy.......
Zlatu- gratuluji, to je super pocit, vid? A uz jsi to rekla dcerce, nebo pockas, az ti poroste trochu brisko??

U me je taky vsechno ok, jsem uz v 8+3 tt, srdicko take bije. Ted jsem byla zatim jen na vstupni prohlidce, za 14 dni jdu na krev a uz do tehu poradny zaroven. Prukazku dosatnu taky az tam.

Jsem hodne dojata, ikdyz uz to prozivam podruhe :roll: , ale ty hormony si delaji co chteji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí