Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7119
2.8.11 09:55

To já jsem ráda , že mi ho dělá od začátku , aspoň vidím , že srdíčko tluče a tak … tak snad se taky u něj c nejdřív dočkáš nebo se zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 11:56

On Tě dr. prohlíží spodem? Mě teď už vůbec, vždycky jen UTZ. Když bylo mímo malý, tak ho dělal spodem a teď normálně přes bříško.. Jsem si myslela, že už se pak spodem ani neprohlíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 11:58
Kacenka020 píše: ** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkama :mrgreen: . Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde :dance:

Se máš, já jestli budeme mít holčičku, tak taky budu mít jakš takš po kom mít věcičky, ale na klučíka moc ne.. Jinak posílám to foto, toho vyfoceného pohlaví.. Není to moc dobře vidět.. Je to prdelka zespodu a od ní doprava jdou stehenní kosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 11:59

A tady je hlavička s ručičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 12:07

Tak spodem prohlíží , aby zjistil zda je čípek zavřený atd … no jdu fotku zkoumat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 12:08

Mě to teda připadá jak pindík :mrgreen: :mrgreen: ale nevím , nikdy jsem to neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.8.11 12:10

jo jo jen ten čípek zkustí a hotovo :-( no nic zítra jdu do poradny tak se ho zeptám od kdy mi bude dělat UTZ :think: nejraděj bych od něj odešla , ale jsem na něj zvyklá a zase si zvykat na jinýho gynekologa se mi nechce :zed: a tak snad ví co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.8.11 12:11

Taky jdu zkoumat ty fotečky moc tam toho nevidím :nevim: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 12:25

Ahaa, no vidíte a mě spodem ještě neprohlížel.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 12:28

to mě prohlíží jak na koze tak utz pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.8.11 12:32
saiiimona píše:
Kacenka020 píše: ** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkama :mrgreen: . Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde :dance:
Se máš, já jestli budeme mít holčičku, tak taky budu mít jakš takš po kom mít věcičky, ale na klučíka moc ne.. Jinak posílám to foto, toho vyfoceného pohlaví.. Není to moc dobře vidět.. Je to prdelka zespodu a od ní doprava jdou stehenní kosti..

ty kráso, to je holka, projela jsem na googlu obrázky miminek, které jsou zhruba stejně natočený a máš určo holku… gratuluju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 12:35
suricata píše:
saiiimona píše:
ty kráso, to je holka, projela jsem na googlu obrázky miminek, které jsou zhruba stejně natočený a máš určo holku… gratuluju :huban:

Faaakt???? :dance: A co jsi si na tom googlu napsala, to mě vůbec nenapadlo to s něčim srovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.8.11 12:45

já dala do google obrázky gender ultrasound jetli chceš hodím ti tu pár obrázků až přijdu z práce, teď mi končí pauza :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.8.11 12:46
suricata píše:
já dala do google obrázky gender ultrasound jetli chceš hodím ti tu pár obrázků až přijdu z práce, teď mi končí pauza :cry:

jj, to bys byla moooc hodná, děkujuu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.8.11 15:40

Tak snad se obrázek objeví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...