Poradna duly
Jana Čurdová
To já jsem ráda , že mi ho dělá od začátku , aspoň vidím , že srdíčko tluče a tak … tak snad se taky u něj c nejdřív dočkáš nebo se zeptej
On Tě dr. prohlíží spodem? Mě teď už vůbec, vždycky jen UTZ. Když bylo mímo malý, tak ho dělal spodem a teď normálně přes bříško.. Jsem si myslela, že už se pak spodem ani neprohlíží…
Kacenka020 píše: ** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkama. Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde
Se máš, já jestli budeme mít holčičku, tak taky budu mít jakš takš po kom mít věcičky, ale na klučíka moc ne.. Jinak posílám to foto, toho vyfoceného pohlaví.. Není to moc dobře vidět.. Je to prdelka zespodu a od ní doprava jdou stehenní kosti..
Tak spodem prohlíží , aby zjistil zda je čípek zavřený atd … no jdu fotku zkoumat ![]()
Mě to teda připadá jak pindík
ale nevím , nikdy jsem to neviděla ![]()
jo jo jen ten čípek zkustí a hotovo
no nic zítra jdu do poradny tak se ho zeptám od kdy mi bude dělat UTZ
nejraděj bych od něj odešla , ale jsem na něj zvyklá a zase si zvykat na jinýho gynekologa se mi nechce
a tak snad ví co dělá
saiiimona píše:Kacenka020 píše: ** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkamaSe máš, já jestli budeme mít holčičku, tak taky budu mít jakš takš po kom mít věcičky, ale na klučíka moc ne.. Jinak posílám to foto, toho vyfoceného pohlaví.. Není to moc dobře vidět.. Je to prdelka zespodu a od ní doprava jdou stehenní kosti... Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde
ty kráso, to je holka, projela jsem na googlu obrázky miminek, které jsou zhruba stejně natočený a máš určo holku… gratuluju ![]()
suricata píše:saiiimona píše:ty kráso, to je holka, projela jsem na googlu obrázky miminek, které jsou zhruba stejně natočený a máš určo holku… gratulujuKacenka020 píše: ** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkamaSe máš, já jestli budeme mít holčičku, tak taky budu mít jakš takš po kom mít věcičky, ale na klučíka moc ne.. Jinak posílám to foto, toho vyfoceného pohlaví.. Není to moc dobře vidět.. Je to prdelka zespodu a od ní doprava jdou stehenní kosti... Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde
Faaakt????
A co jsi si na tom googlu napsala, to mě vůbec nenapadlo to s něčim srovnat..
já dala do google obrázky gender ultrasound jetli chceš hodím ti tu pár obrázků až přijdu z práce, teď mi končí pauza ![]()
suricata píše:
já dala do google obrázky gender ultrasound jetli chceš hodím ti tu pár obrázků až přijdu z práce, teď mi končí pauza
jj, to bys byla moooc hodná, děkujuu ![]()