Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem strašně vyrostla během 14 dnů.. Právě na přelomu čtvrtýho a pátýho…
no krása
jo já taky tak před týdnem neměla nikde nic a pak jak kdyby to bylo přez noc ![]()
krááásnééé ráníčko děvčátka
já jsem taky sama doma přítel v práci, já po ránu strašně nerada snídám, nikdy jsem nesnídala a teď si na to špatně zvykám
Dnes jdu umývat okna už jsou luxusně zasraný , tak doufám, že zas nezačne pršet a aspoň chvíli mi vydrží čisté !! ![]()
Jinak holky na mě to moc vidět nejde já jsem silnější, takže zatím prcek vleze do mého špíčku ![]()
Týý jo, čistit okna, to by se mi vůbec nechtělo
Ale dnes je to ideál počasí, je pod mrakem a teplo.. Na tý fotce, co tady máš nevypadáš, že bys byla silnější.. ![]()
Děkuju
Nedovedu si předtavit, že to teď už jen a jen poroste.. ![]()
Tak u mě nějak takhle , ale mám blbou košili , tak je to hůř vidět ![]()
saiiimona no teď vypadám takhle , jsem silná, ale břicho už se trochu zpevňuje ![]()
Tyyy jo, tam vypadáš úplně jinak, než jak máš tady tu ikonku..
Kacenka020 no jo vy jste šťouplinky , tak už to na vás jde pěkně vidět
, taky máš hezky bříško ![]()
** saiiimona** No jo nenamalovaná a staženy vlasy , udělají hodně ![]()
Jééé děkuju holky
já jen mám ze zítřku fakt strach , zase se mi uleví až uvidím srdíčko jak tluče … už aby byli cejtit pohyby , to už pak budu vědět , že tam opravdu je
Taky jsem vždycky strašně nervózní, ale neboj, určitě bude všechno dobrý!!! Taky každý ráno a večer ležíte a čekáte, jestli něco neucítíte? Mě se stalo, když jsem četla knížku, jako bych cítila pohyby, ale byl to asi jen přelud, od tý doby nic.. ![]()