Poradna duly
Jana Čurdová
Jelikož jsem do zítra sama doma, tak nic, jen si obdělám houby, co mě dali naši a zítra udělám houbový karboše ![]()
Taky jdu něco dělat
Tak třeba se tu dnes zase sejdem
Zatím pa a nevypadni z okna, Markuško..
Tak já teda taky půjdu umejt nádobí no , ikdyž se mi vůbec nechce ![]()
Ahoj holky, koukám na ty bříška…krásný.....já mám prcka schovanýho taky za špíčkem
,ale trošičku už to vidět jde.
Jinak pohyby, moc se těším, už by mohly jít cítit (takový divný pocit lechtání, nebo bublání jsem měla, ale nevím určitě, zda to bylo od mimíska). Na netu píšou, že tak do 20.týdne u prvorodiček už bysme je měly cítit určitě.
Já jdu na druhou genetiku ve středu, to se zase pokocháme s přítelem
.
Inspirace na vaření: já si uvařila máčenku kuře na paprice s knedlíkem…mnam, polívečka domácí s játrovými knedlíčky a drobením
a zítra švestkový knedlíky ![]()
To jdeš nějak brzo na 2. genetiku ??!! ![]()
kuře na paprice dobrej nápad ale kuře máme furt , tak dnes udělám jen vepřový přírodní a brambory
To je v prdely holky tak doumyju okna a začne chcat je toto možné ![]()
U nás ještě neprší, ale už je zataženo. Já se chystám na okna asi za měsíc, po dokončení zateplení bytovky
.
Před 14 dni mi braly krev na tripl test a vyšly mi krajní hodnoty, tak mě hned objednali na genetiku, jinak jsem tam ani nemusela, ta první mi vyšla v pořádku…vše v normě. Dva dny jsem kvůli tomu probrečela, ale bude to dobré, musí být…ty testy prej vycházejí často špatně, no ale říkej to těhotné, která má ted hormonů na rozdávání
. No tak ve středu uvidíme
, už aby to bylo.