Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
4.8.11 21:16
saiiimona píše:
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.

tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:18
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil … :pocitac: asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
Chjo, máš to s nim složitý :-( :cert:
jo s ním to ani jiné být nemůže :cert:

to je hajdelák, jestli jsi unavená, běž spát a nečekej na něj, příště si pak rozmyslí vypínat si mobil, vždyť se ti mohlo cestou udělat blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:19
suricata píše:
saiiimona píše:
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.
tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…

Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:19
suricata píše:
Kacenka020 píše:
saiiimona píše:
Kacenka020 píše:
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil … :pocitac: asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
Chjo, máš to s nim složitý :-( :cert:
jo s ním to ani jiné být nemůže :cert:
to je hajdelák, jestli jsi unavená, běž spát a nečekej na něj, příště si pak rozmyslí vypínat si mobil, vždyť se ti mohlo cestou udělat blbě…

Přesně tak!!!!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:23
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčí :-)

tak to asi neprojde přes cenzuru :-) v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:23

Máte pravdu , však on si nějak poradí . jen tu má ve vedlejší místnosti psa co nebyl ještě venku , ale to není můj problém , je to jeho zlej čokl a je zamčenej a já s ním ven nejdu … jinak mobil už zvonil , ale nebere mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:28
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
tak to asi neprojde přes cenzuru :-) v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie :mrgreen:

Ale je to hezký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak se o Tebe stará. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
4.8.11 21:29
Kacenka020 píše:
Máte pravdu , však on si nějak poradí . jen tu má ve vedlejší místnosti psa co nebyl ještě venku , ale to není můj problém , je to jeho zlej čokl a je zamčenej a já s ním ven nejdu … jinak mobil už zvonil , ale nebere mi to

To je ale pacholek. Chudák pejsek ale.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:31

Jo chudák to je , ale já se ho bojím , tak k němu nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:33

jejej a co je to za psa? jestli je zlej měla bych strach aby pak neublížil miminku

doufám, že mu to dojde a dojde dom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:36
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
suricata píše:
saiiimona píše:
tak to asi neprojde přes cenzuru :-) v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie :mrgreen:
Ale je to hezký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak se o Tebe stará. :potlesk:

to jo, je hrozně hodnej, ale někdy už je to přeci jen hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:36

No je to staford , my už hledáme nějákého chovatele co by si ho vzal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:40

ty jo, tak to se nedivím, že máš strach, navíc, když je zlej… snad se brzo najde chovatel

ach jo mrzí mě, že tě trápí, snad přijde brzo domů a usmíříte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
4.8.11 21:44

Doufám , že se najde … A kdy přijde ví bůh , tohle mi musí udělat večer před poradnou , opravdu si umí vybírat úžasné chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
4.8.11 21:46

tak běž do hajan, ať jsi zítra na tu poradnu vyspinkaná do růžova, v kolik tam jdeš? budu na tebe myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí