Poradna duly
Jana Čurdová
saiiimona píše:
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.
tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
Kacenka020 píše:saiiimona píše:jo s ním to ani jiné být nemůžeKacenka020 píše:Chjo, máš to s nim složitý
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil …asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
![]()
to je hajdelák, jestli jsi unavená, běž spát a nečekej na něj, příště si pak rozmyslí vypínat si mobil, vždyť se ti mohlo cestou udělat blbě…
suricata píše:saiiimona píše:tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.
Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčí ![]()
suricata píše:Kacenka020 píše:to je hajdelák, jestli jsi unavená, běž spát a nečekej na něj, příště si pak rozmyslí vypínat si mobil, vždyť se ti mohlo cestou udělat blbě…saiiimona píše:jo s ním to ani jiné být nemůžeKacenka020 píše:Chjo, máš to s nim složitý
Jo to sem se mu pokoušela volat , ale má vypnutý mobil …asi právě proto , aby mohl vklidu pít a já mu nevolala
![]()
Přesně tak!!!!!!!! ![]()
saiiimona píše:suricata píše:Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčísaiiimona píše:tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
tak to asi neprojde přes cenzuru
v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie ![]()
Máte pravdu , však on si nějak poradí . jen tu má ve vedlejší místnosti psa co nebyl ještě venku , ale to není můj problém , je to jeho zlej čokl a je zamčenej a já s ním ven nejdu … jinak mobil už zvonil , ale nebere mi to
suricata píše:saiiimona píše:tak to asi neprojde přes cenzurusuricata píše:Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčísaiiimona píše:tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie
Ale je to hezký
jak se o Tebe stará. ![]()
Kacenka020 píše:
Máte pravdu , však on si nějak poradí . jen tu má ve vedlejší místnosti psa co nebyl ještě venku , ale to není můj problém , je to jeho zlej čokl a je zamčenej a já s ním ven nejdu … jinak mobil už zvonil , ale nebere mi to
To je ale pacholek. Chudák pejsek ale.. ![]()
jejej a co je to za psa? jestli je zlej měla bych strach aby pak neublížil miminku
doufám, že mu to dojde a dojde dom…
saiiimona píše:suricata píše:Ale je to hezkýsaiiimona píše:tak to asi neprojde přes cenzurusuricata píše:Zkus to, třeba se Ti to bude líbit, nebo řekni manžoj, ať Ti jí tam půjčísaiiimona píše:tak to bych si mohla půjčit, jestli to tu budou mít, já teď čtu to co si půjčí manžel, protože se mi do knihovny teď nechce, tak čtu Prachetta…
No ona to není komedie. Mám ráda její knížky, je to trošičku psycho, ale opravdu napínavý, čtu vždy jedním dechem, do poslední chvíle nevíš co se z toho vyklube.. Zatím se mě od ní asi nejvíc líbila: Dámy z Grand Avenue.v rámci pohodového těhotenství smím jenom komedie
![]()
![]()
jak se o Tebe stará.
to jo, je hrozně hodnej, ale někdy už je to přeci jen hodně ![]()
No je to staford , my už hledáme nějákého chovatele co by si ho vzal
ty jo, tak to se nedivím, že máš strach, navíc, když je zlej… snad se brzo najde chovatel
ach jo mrzí mě, že tě trápí, snad přijde brzo domů a usmíříte se
Doufám , že se najde … A kdy přijde ví bůh , tohle mi musí udělat večer před poradnou , opravdu si umí vybírat úžasné chvilky
tak běž do hajan, ať jsi zítra na tu poradnu vyspinkaná do růžova, v kolik tam jdeš? budu na tebe myslet ![]()