Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
5.8.11 15:52

Taky se těším až to nebude miminko, ale bude to kluk nebo holka budu tomu moct říkat jménem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 16:35

Holky tak jsem mu řekla co teda vyváděl a tak , no samozřejmě to fakt neví co mi říkal , ale že by toho nějak litoval to ne . a potřeboval jsem zjistit kde byl a co dělal , psal asi kámošoj s kterým byl a že teda se ho ptal co se dělo , tak jedna z věcí kterou mu napsal , teď se omlouvám za ty slova , ošukal cikánku na záchodě … Já nevím co si mám o tom myslet , cikány nesnáší , byl opilej jak nikdy to sám přiznal a to si myslím , že v tomhle stavu by ani použitelnej ten jeho nástroj nebyl … on neví , že sem si to četla , nevím co si mám myslet ani co mám dělat , přijde mi to z části jako kravina , ale prostě nevím , hlodá to ve mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 16:39

kluci spolu tímhle způsobem žertují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 16:41

já vím , ale on se ho ptal : tohle všechno jsem fakt dělal ??? a odpověď byla : jo dělal … Bez smajlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 16:48

já vím, jak je to těžké, ale zkus mu věřit, prostě se opil, vyváděl s klukama, ale jak jsi psala v jeho stavu ani nebyl ničeho schopen, prostě si kluci dělají blbou srandu…
mimochodem nečti mu zprávy, jen tě to ničí, protože neznáš souvislosti… nechci tě napomínat, jen mluvím z vlastní zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 16:51

Já mu zprávy na FB nečtu , ale věděla jsem že mu psal a potřebovala jsem to vědět … tak jako on když se opije , tak je funkční , ale říkal mi že takhle opilej nebyl , ani si nedokázal zazvonit , já prostě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:02

klid, nenervuj se, nervuje se on - jéžiš, co jsem to udělal??? asi ne, co? asi se jen blbě zahihňal a je v pohodě, ale ty jsi na pokraji šílenství a hrozně tím ubližuješ sobě aj miminku, vem Elinku a běž se projít, zkus si představit, jak tam v březnu budeš drandit i s kočárem nebo si zalez s knížkou do vany, nebo s čokoládou do pelíšku a pusť si hezký film, prostě se nějak rozptyl a nemysli na to, co se kde mohlo odehrát… Co ti obvykle udělá dobře? Já miluju horkou vanu s časopisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:04

A jak ti vůbec dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:04

Zamávalo ti mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 17:07

Já se snažím držet , ale je to těžký tohle . No já bych skočila do vany , ale já mám koupel zakázanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 17:12

No já to udělám tak , že začnu uklízet a to mi snad pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:14

Já vím, že je to těžký…
a je ten tvůj chlap přístupný nějakýmu rozhovoru?
Co na něj „platí“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:17

úklid je bezva, ale opatrně, v noci jsi toho moc nenaspala a ráno jsi měla doktora, tak ať se nepřetáhneš…
hele a zpíváš si u úklidu? já děsně ráda, to je jeden z důvodů proč raděj uklízím sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
5.8.11 17:21

jo jo mám u toho puštěné rádio , no ono i mluvit o problémech je s ním težký , nerad něco řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
5.8.11 17:28

no jo to jsou chlapy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie